İsmail Doğan 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 elazığdaki fordcu gür oto denen esnaflıktan yoksun iki zibidi usta motorun altındaki o büyük plastik zımbırtıyı kaybetmis dükkandan nereden bulcam o parçayı kaybettik gitti diyolar bide çıldıracağım bu nasıl bi is anlamadım .. bi hurdacı telefonu varmı arkadaslar, bu adamları vurmadan ucuza kapatabileceğim biyer varmı ?acele yardım birde bunları tuketici mahkemesine mi versem ne dersiniz ? Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 elazığdaki fordcu gür oto denen esnaflıktan yoksun iki zibidi usta motorun altındaki o büyük plastik zımbırtıyı kaybetmis dükkandan nereden bulcam o parçayı kaybettik gitti diyolar bide çıldıracağım bu nasıl bi is anlamadım .. bi hurdacı telefonu varmı arkadaslar, bu adamları vurmadan ucuza kapatabileceğim biyer varmı ?acele yardım birde bunları tuketici mahkemesine mi versem ne dersiniz ? Oralarda bulamazsan eğer İkitelli deki oto çıkma marketi ara yardımcı olurlar zannediyorum. Geçmiş olsun... DA Yorum bağlantısı
Fatih Susuz 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 Abi kayseride tamponcu ali var çıkma parçaların olduğu bir dükkan diyeyim artık. Numarasını bilemiyorum ama bilen birileri vardır diye düşünüyoum onda vardır. Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 elazığdaki fordcu gür oto denen esnaflıktan yoksun iki zibidi usta motorun altındaki o büyük plastik zımbırtıyı kaybetmis dükkandan nereden bulcam o parçayı kaybettik gitti diyolar bide çıldıracağım bu nasıl bi is anlamadım .. bi hurdacı telefonu varmı arkadaslar, bu adamları vurmadan ucuza kapatabileceğim biyer varmı ?acele yardım birde bunları tuketici mahkemesine mi versem ne dersiniz ? Dükkandan nereye gidicekki o plastik koskoca koruma. Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 Eger satmadıysa (yinede günahını almayayım) birileri dükkandan çalmış da olabilir,ama o zararı karşılamak zorunda sizin yerinize şimdi onun koşturması araması lazım .siz şu an onların hatasını çekiyorsunuz. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 O parçayı ben yıllar önce söktüm attım. Çok önemli bir parça olduğunu sanmıyorum hem bölelikle moturunuz daha iyi hava alır sanırım Malesef güzel ülkemizde inanların iş ahlakı yok denecek kadar az olduğundan illaki serviste başında durmamız gerekiyor. Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 29 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2009 O parçayı ben yıllar önce söktüm attım. Çok önemli bir parça olduğunu sanmıyorum hem bölelikle moturunuz daha iyi hava alır sanırım Malesef güzel ülkemizde inanların iş ahlakı yok denecek kadar az olduğundan illaki serviste başında durmamız gerekiyor. hocam aynı seyi ustada dedi bulamıyoruz atmıs olabiliriz bence dedi böyle daha iyi hava alır dedi ama benim arabanın motoru kendinden temizdir ne tek damla yağ ne toz vardır simdi altı açık bide ford mühendisleri öyle yapmıs vardır bi faydası o kapağın dediğiniz gibi onların bulması lazım ama öyle mükemmel ustaki kendileri hiççç istifini bile bozmuyolar sağolsunlar esnaflık ahlakı tam adamlarda öyle yüzsüzlerki bırakın ustalığı esnaflığı motor tamirini bunların sanayiye girisini yasaklıcan o kadarmı edebsiz olunur insanlıktan bisi yapamıyorum inanın komaya sokacam o kadar sinirleniyorumki aklıma geldikce tüketici mahkemesine gideceğim demin arastırdım 800 ytl nin azı olduğunda uzlasma için hakem heyeti varmıs hükümet konaklarında sanırım onlara basvuruyomus bu parçayı kendim alıp takacam ama bu adamlarlada uğrasıcam arkadaslar kimse artık yanlısta anlamayında doğuda isler böyle yürüyo sanırım hiç kimse işini tam yapmıyor çaycı çay getirir şeker olmaz şeker getirse kaşığı unutur(şahsen denedim bu gerçek bi olay:) ) elazığlı varsa veya oradan katılan arkadaslar isminide vereyimde sizde gidip mağdur olmayın gür oto tamir ismi buranın bu iki mükemmel ustanın ismide murat ve sabahattin sizde aynısını yapın bi usta bi yerde bi sorun çıkardımı ifşa edelim iyi ustayıda ilimizde övelim gerçek zanaatkarlar kazansın satacam bu gidisle arabayı soğuttular beni (düsününki hiç arıza vermedi hiç bi arızası yok ve olacak gibide değil daha 120000 de ama sağolsun bu iki usta basardı yani) Yorum bağlantısı
Serkan Çok 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 polise hırsızlık için şikayette bulun almış benim arabanın parcalarını başkalarına satmışlar. tutulsun tutanaklar şikayetci ol.çıksınlar savcının karsısına. benim başıma orduda geldi olay dikiz aynasını kırmışlar benimdeişim yoğun bi seris bulun önemi yok dedim. sen misin diyen git ne yaparsan yap dediler. yığdım devlet gücünü otoparka. Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 Bu parçanın orjinali 450,00_Tl civarında. Adamlara ekşimenizde fayda var. Hava almayı o kadar engellese mühendiz amcalar koymazdı zaten. Hakkınızı arayın. Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 29 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2009 Bu parçanın orjinali 450,00_Tl civarında. Adamlara ekşimenizde fayda var. Hava almayı o kadar engellese mühendiz amcalar koymazdı zaten. Hakkınızı arayın. doğru diyorsunuz hafta sonuna denk gelmesi kötü oldu ama karakola emniyeti suistimal seklinde tutanakmı tutturayım yoksa tüketici mahkemesinemi gideyim blemiyorum zor bi durum çıkması kaç para acaba bi hurdacı bulsam iyi olcak Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 Abi kayseride tamponcu ali var çıkma parçaların olduğu bir dükkan diyeyim artık. Numarasını bilemiyorum ama bilen birileri vardır diye düşünüyoum onda vardır. Tamponcu Ali usta : 0352 332 52 21 Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 30 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2009 Tamponcu Ali usta : 0352 332 52 21 bi arayım bakalım umarım uçuk bi rakam demez plastık bi sey sonuçta yaa gece uyuyamadım insanın arabasını sevmesi kadar iğrenç bi duygu yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ağustos 2009 Paylaş 30 Ağustos 2009 bi arayım bakalım umarım uçuk bi rakam demez Tamponcu Ali'mi.. Dua edin piyasada bulunan bir parça olsun.. Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 tamam İsmail bey arayında bizede bilgi verin. Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 31 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2009 hala bulamadım hurdacıları aradım taradım kimsede yok sanırım hepsinimi bu ustalar kaybetti acaba Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Bence o parçayı başka bir araca takmışlardır..Güvenmediğiniz yere araç bırakılmaz.Daha niceleri olabiliyor.Ben çok gördüm rolanti valfini mi değişeni ararsın,aküyü mü sökeni..Onlara göre bu işlemler normal.Ustalarımız sakın yanlış anlamasınlar ama bu tip esnaflıktan nasibini almamış kişilerde var.Şimdi siz maalesef bu plastik aksamın aracı teslim ederken orada olduğunu da ispat edemeyeceksiniz.Adam geldiğinde yoktu ki derse ne olacak?Olsa burda olur söktüğümüz herşeyi geri taktık diyecek işin içinden çıkacak..İşte bu yüzden güvenilir yer şart.Üç kuruş fazla olsun güvenli bir yer olsun.Eskiden de(şimdi yapıyorlarmı yine bilmiyorum) bırakılan araçlarla usta düğün dernek nere varsa bayramda seyranda gezerdi.Sanki kendi arabası gibi...Sorsan bu km ne diye tecrübeye çıktım derdi Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Arkadaşıma katılıyorum malesef piyasada sanatkar olmayan işten anlamayan buna ragmen fiyatta en üst limiti çeken ustacıklar mevcut,eger bir tamir bakım yerine gittiğinizde ortalıga bakın her şey düzgünmü ortam temizmi iş yerinde olası kazalara karşı önlem ve uyarı levhaları varmı disiplin ve saygı ne boyutta v.s bütün bunlar o iş yerinin nasıl bir yer oldugunun aynasıdır iyi bir usta düzen ve tertibe dikkat eder bu sebeple araca yaptıgı bakımda düzgün ve temiz işçilik olarak bizlere yansır araca yapılan onarım ve bakımda eger aynı sorunu kısa bir süre içinde tekrar ederse ücret ödemeden tekrar bakım yapılacakmı cevabını alın yani yaptıgı işçiliğin arkasındamı bunu tegit edin. Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Allah araç sahiplerini böyle sahtekar ustalardan korusun.. paranla rezil olmak diye buna derim ben Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Yakasına yapış iste gitsin sıfırını alsın o usta denen adam, yoksada parasını kesersin adamdan. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Eskiden de(şimdi yapıyorlarmı yine bilmiyorum) bırakılan araçlarla usta düğün dernek nere varsa bayramda seyranda gezerdi.Sanki kendi arabası gibi...Sorsan bu km ne diye tecrübeye çıktım derdi hala var, gözümle gördüm... esnaflığa laf düşürüyorlar maalesef... Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Eskiden bu tip adamlara az rastlanırmış, şimdi ise esnaf gibi esnafa az rastlanıyor. Tüketici hakem heyeti ya da, emniyet farketmez ama mutlaka birşeyler yapmalısınız ki bunlar ayıklansın, Şahsi tercihim hakem heyeti olurdu. Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Yakasına yapış iste gitsin sıfırını alsın o usta denen adam, yoksada parasını kesersin adamdan. umarim işçilik (!) parasını vermiş olmasın sahtekarların Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 31 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2009 umarim işçilik (!) parasını vermiş olmasın sahtekarların verdik bide bunları usta sandık çok çok verdik pazarlık bile etmedim güvenimden Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 haram zıkkım olsun bu serefsizlere her eline anahtar alan usta sanıyo kendini bence kapattırmalı aslında bunun dükkanını. başka iyi niyetli vatandaslar yanmasın Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 1 Eylül 2009 Yazar Paylaş 1 Eylül 2009 hadi bakalım öndeki küçük parçayıda vidalamıslar doğru dürüst giderken düstü tekerin altına girdi ortadan kırıldı ya noluyo arkadas katil mi olacam kötü kader ağlarını mı örüyo anlamadım bir esnaf kitlesi bu kadarmı adice is görür Yorum bağlantısı
Recommended Posts