İçeriğe Yönlendir

Motor alt koruma kapağını usta kaybetmis

İsmail Doğan

Recommended Posts

İsmail Doğan

elazığdaki fordcu gür oto denen esnaflıktan yoksun iki zibidi usta motorun altındaki o büyük plastik zımbırtıyı kaybetmis dükkandan

nereden bulcam o parçayı

kaybettik gitti diyolar bide çıldıracağım

bu nasıl bi is anlamadım ..

bi hurdacı telefonu varmı arkadaslar, bu adamları vurmadan ucuza kapatabileceğim biyer varmı ?acele yardım

birde bunları tuketici mahkemesine mi versem ne dersiniz ?

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir
elazığdaki fordcu gür oto denen esnaflıktan yoksun iki zibidi usta motorun altındaki o büyük plastik zımbırtıyı kaybetmis dükkandan

nereden bulcam o parçayı

bi hurdacı telefonu varmı arkadaslar, bu adamları vurmadan ucuza kapatabileceğim biyer varmı ?acele yardım

Oralarda bulamazsan eğer İkitelli deki oto çıkma marketi ara yardımcı olurlar zannediyorum. Geçmiş olsun...

DA

Yorum bağlantısı
Fatih Susuz

Abi kayseride tamponcu ali var çıkma parçaların olduğu bir dükkan diyeyim artık. Numarasını bilemiyorum ama bilen birileri vardır diye düşünüyoum onda vardır.

Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu

nereden bulcam o parçayı

Dükkandan nereye gidicekki o plastik koskoca koruma.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler

Eger satmadıysa (yinede günahını almayayım) birileri dükkandan çalmış da olabilir,ama o zararı karşılamak zorunda sizin yerinize şimdi onun koşturması araması lazım .siz şu an onların hatasını çekiyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

O parçayı ben yıllar önce söktüm attım. Çok önemli bir parça olduğunu sanmıyorum hem bölelikle moturunuz daha iyi hava alır sanırım :D

Malesef güzel ülkemizde inanların iş ahlakı yok denecek kadar az olduğundan illaki serviste başında durmamız gerekiyor.

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
O parçayı ben yıllar önce söktüm attım. Çok önemli bir parça olduğunu sanmıyorum hem bölelikle moturunuz daha iyi hava alır sanırım :D

Malesef güzel ülkemizde inanların iş ahlakı yok denecek kadar az olduğundan illaki serviste başında durmamız gerekiyor.

hocam aynı seyi ustada dedi

bulamıyoruz atmıs olabiliriz bence dedi böyle daha iyi hava alır dedi :p

ama benim arabanın motoru kendinden temizdir ne tek damla yağ ne toz vardır simdi altı açık bide ford mühendisleri öyle yapmıs vardır bi faydası o kapağın

dediğiniz gibi onların bulması lazım ama öyle mükemmel ustaki kendileri hiççç istifini bile bozmuyolar sağolsunlar esnaflık ahlakı tam adamlarda

öyle yüzsüzlerki bırakın ustalığı esnaflığı motor tamirini bunların sanayiye girisini yasaklıcan o kadarmı edebsiz olunur

insanlıktan bisi yapamıyorum inanın komaya sokacam o kadar sinirleniyorumki aklıma geldikce

tüketici mahkemesine gideceğim

demin arastırdım 800 ytl nin azı olduğunda uzlasma için hakem heyeti varmıs hükümet konaklarında sanırım onlara basvuruyomus

bu parçayı kendim alıp takacam ama bu adamlarlada uğrasıcam

arkadaslar kimse artık yanlısta anlamayında doğuda isler böyle yürüyo sanırım

hiç kimse işini tam yapmıyor

çaycı çay getirir şeker olmaz şeker getirse kaşığı unutur(şahsen denedim bu gerçek bi olay:) )

elazığlı varsa veya oradan katılan arkadaslar isminide vereyimde sizde gidip mağdur olmayın

gür oto tamir ismi buranın

bu iki mükemmel ustanın ismide murat ve sabahattin

sizde aynısını yapın bi usta bi yerde bi sorun çıkardımı ifşa edelim iyi ustayıda ilimizde övelim gerçek zanaatkarlar kazansın

satacam bu gidisle arabayı soğuttular beni (düsününki hiç arıza vermedi hiç bi arızası yok ve olacak gibide değil daha 120000 de ama sağolsun bu iki usta basardı yani)

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

polise hırsızlık için şikayette bulun almış benim arabanın parcalarını başkalarına satmışlar.

tutulsun tutanaklar şikayetci ol.çıksınlar savcının karsısına.

benim başıma orduda geldi olay dikiz aynasını kırmışlar benimdeişim yoğun bi seris bulun önemi yok dedim.

sen misin diyen git ne yaparsan yap dediler.

yığdım devlet gücünü otoparka.

Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez

Bu parçanın orjinali 450,00_Tl civarında. Adamlara ekşimenizde fayda var. Hava almayı o kadar engellese mühendiz amcalar koymazdı zaten. Hakkınızı arayın.

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
Bu parçanın orjinali 450,00_Tl civarında. Adamlara ekşimenizde fayda var. Hava almayı o kadar engellese mühendiz amcalar koymazdı zaten. Hakkınızı arayın.

doğru diyorsunuz

hafta sonuna denk gelmesi kötü oldu ama karakola emniyeti suistimal seklinde tutanakmı tutturayım yoksa tüketici mahkemesinemi gideyim blemiyorum zor bi durum çıkması kaç para acaba bi hurdacı bulsam iyi olcak

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir
Abi kayseride tamponcu ali var çıkma parçaların olduğu bir dükkan diyeyim artık. Numarasını bilemiyorum ama bilen birileri vardır diye düşünüyoum onda vardır.

Tamponcu Ali usta : 0352 332 52 21

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
Tamponcu Ali usta : 0352 332 52 21

bi arayım bakalım umarım uçuk bi rakam demez

plastık bi sey sonuçta

yaa gece uyuyamadım insanın arabasını sevmesi kadar iğrenç bi duygu yok

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
bi arayım bakalım umarım uçuk bi rakam demez

Tamponcu Ali'mi.. :)

Dua edin piyasada bulunan bir parça olsun..

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan

hala bulamadım hurdacıları aradım taradım kimsede yok sanırım hepsinimi bu ustalar kaybetti acaba :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence o parçayı başka bir araca takmışlardır..Güvenmediğiniz yere araç bırakılmaz.Daha niceleri olabiliyor.Ben çok gördüm rolanti valfini mi değişeni ararsın,aküyü mü sökeni..Onlara göre bu işlemler normal.Ustalarımız sakın yanlış anlamasınlar ama bu tip esnaflıktan nasibini almamış kişilerde var.Şimdi siz maalesef bu plastik aksamın aracı teslim ederken orada olduğunu da ispat edemeyeceksiniz.Adam geldiğinde yoktu ki derse ne olacak?Olsa burda olur söktüğümüz herşeyi geri taktık diyecek işin içinden çıkacak..İşte bu yüzden güvenilir yer şart.Üç kuruş fazla olsun güvenli bir yer olsun.Eskiden de(şimdi yapıyorlarmı yine bilmiyorum) bırakılan araçlarla usta düğün dernek nere varsa bayramda seyranda gezerdi.Sanki kendi arabası gibi...Sorsan bu km ne diye tecrübeye çıktım derdi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler

Arkadaşıma katılıyorum malesef piyasada sanatkar olmayan işten anlamayan buna ragmen fiyatta en üst limiti çeken ustacıklar mevcut,eger bir tamir bakım yerine gittiğinizde ortalıga bakın her şey düzgünmü ortam temizmi iş yerinde olası kazalara karşı önlem ve uyarı levhaları varmı disiplin ve saygı ne boyutta v.s bütün bunlar o iş yerinin nasıl bir yer oldugunun aynasıdır iyi bir usta düzen ve tertibe dikkat eder bu sebeple araca yaptıgı bakımda düzgün ve temiz işçilik olarak bizlere yansır araca yapılan onarım ve bakımda eger aynı sorunu kısa bir süre içinde tekrar ederse ücret ödemeden tekrar bakım yapılacakmı cevabını alın yani yaptıgı işçiliğin arkasındamı bunu tegit edin.

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir

Allah araç sahiplerini böyle sahtekar ustalardan korusun.. paranla rezil olmak diye buna derim ben :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yakasına yapış iste gitsin sıfırını alsın o usta denen adam, yoksada parasını kesersin adamdan.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Eskiden de(şimdi yapıyorlarmı yine bilmiyorum) bırakılan araçlarla usta düğün dernek nere varsa bayramda seyranda gezerdi.Sanki kendi arabası gibi...Sorsan bu km ne diye tecrübeye çıktım derdi :D

hala var, gözümle gördüm... esnaflığa laf düşürüyorlar maalesef...

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Eskiden bu tip adamlara az rastlanırmış, şimdi ise esnaf gibi esnafa az rastlanıyor.

Tüketici hakem heyeti ya da, emniyet farketmez ama mutlaka birşeyler yapmalısınız ki bunlar ayıklansın,

Şahsi tercihim hakem heyeti olurdu.

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir
Yakasına yapış iste gitsin sıfırını alsın o usta denen adam, yoksada parasını kesersin adamdan.

umarim işçilik (!) parasını vermiş olmasın sahtekarların

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
umarim işçilik (!) parasını vermiş olmasın sahtekarların

verdik bide bunları usta sandık çok çok verdik pazarlık bile etmedim güvenimden

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir

haram zıkkım olsun bu serefsizlere her eline anahtar alan usta sanıyo kendini bence kapattırmalı aslında bunun dükkanını. başka iyi niyetli vatandaslar yanmasın :angry:

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan

hadi bakalım öndeki küçük parçayıda vidalamıslar doğru dürüst giderken düstü tekerin altına girdi ortadan kırıldı

ya noluyo arkadas katil mi olacam kötü kader ağlarını mı örüyo anlamadım

bir esnaf kitlesi bu kadarmı adice is görür

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...