İçeriğe Yönlendir

Motor alt koruma kapağını usta kaybetmis

İsmail Doğan

Recommended Posts

Karani Gülistan
verdik bide bunları usta sandık çok çok verdik pazarlık bile etmedim güvenimden

Geçmiş olsun İsmail kardeşim.İçine düştüğünüz psikolojik gerginlik o terbiyesiz insanların kaybettiği parçadan daha büyük.Biraz sakin olmaya çalışın.Bu halet-i ruhiye içinde atacağınız bütün adımlar yanlış olacaktır.Bir karakola gidip durumu anlatın ve ekip arabasıyla o işyerine giderek şikayetçi olun.Eğer onlar olayı inkar edecek olurlarsa,size hakkımı helal etmiyorum,yazıklar olsun deyip dönün.Şimdiye kadar problemsiz kullandığınız mondeo yine size hizmet etmeye devam edecektir.Bu mübarek ayda bağlandığı söylenen şeytanlar hayatı ve kendi nefsini okumaya gayret edenler içindir.Yoksa küçük bir olaydan hareketle öfkeyle kendi başımıza açacağımız işlerin içinden şeytan bile çıkamaz :)Sabırlı olun,temkinli hareket edin.

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
Geçmiş olsun İsmail kardeşim.İçine düştüğünüz psikolojik gerginlik o terbiyesiz insanların kaybettiği parçadan daha büyük.Biraz sakin olmaya çalışın.Bu halet-i ruhiye içinde atacağınız bütün adımlar yanlış olacaktır.Bir karakola gidip durumu anlatın ve ekip arabasıyla o işyerine giderek şikayetçi olun.Eğer onlar olayı inkar edecek olurlarsa,size hakkımı helal etmiyorum,yazıklar olsun deyip dönün.Şimdiye kadar problemsiz kullandığınız mondeo yine size hizmet etmeye devam edecektir.Bu mübarek ayda bağlandığı söylenen şeytanlar hayatı ve kendi nefsini okumaya gayret edenler içindir.Yoksa küçük bir olaydan hareketle öfkeyle kendi başımıza açacağımız işlerin içinden şeytan bile çıkamaz :)Sabırlı olun,temkinli hareket edin.

hocam doğru diyosunuz

bakalım gidince elazığa deneyecem

tüketici haklarından bide form aldım onlarda öyle yap dedi

bakalım nolcak

Yorum bağlantısı
Guest Bahad?r

Kaybolan parça bir çok araçta artık yok.Sıfır focus da da yok.Moralini bozmaya değmez.

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Üzerinden fazla zaman geçirmemeye gayret edin parça yerlerini ve yapılan işlemleri kayıt altına alın.

Umarım fatura almışsınızdır. Bunları söylememin sebebi zaten öyle bir parça yoktu dememeleri içindir.

Sakin olun kanuni yollardan sapmayın, haklı iken haksız duruma düşmeyin...

Onlar üzerinde nüfuzu olan biri var ise o yolla da halledebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez
Kaybolan parça bir çok araçta artık yok.Sıfır focus da da yok.Moralini bozmaya değmez.

Orjinalinde var ise; arkasını aramaya değmez, moralini bozma demek mantıklı değil bence.

Ben de tanımadığım dükkana araç teslim etmiştim. Hp Pda'nın araç kitini indıragandi yapmışlar, 1 saat sonra farkettim, yerlere yattılar "valla görmedik bizde öyle şey olmaz diye".

Alet hiçbir şekilde işlerine yaramaz ama çalmışlar işte.

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir
Orjinalinde var ise; arkasını aramaya değmez, moralini bozma demek mantıklı değil bence.

Ben de tanımadığım dükkana araç teslim etmiştim. Hp Pda'nın araç kitini indıragandi yapmışlar, 1 saat sonra farkettim, yerlere yattılar "valla görmedik bizde öyle şey olmaz diye".

Alet hiçbir şekilde işlerine yaramaz ama çalmışlar işte.

hocam bundan şunu çıkarıyoruzki bir tek otomotiv sanayindeki ustalarda sahtekarlık yok. bir çok dalda türlerini görmek mümkün :angry:

discovery channel misali :yes:

Yorum bağlantısı
Levent Ayhan

şimdi bu iki ustayı alıcan... yan yana yapıştırıp yere yatıracan... üstlerinden asfalt silindiriyle geçecen... uygun kıvam ve inceliğe gelince bi kaporta ustasına götürüp kartel muhafazası yaptıracan... sonra da alıp motorun altına monte edicen....

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
şimdi bu iki ustayı alıcan... yan yana yapıştırıp yere yatıracan... üstlerinden asfalt silindiriyle geçecen... uygun kıvam ve inceliğe gelince bi kaporta ustasına götürüp kartel muhafazası yaptıracan... sonra da alıp motorun altına monte edicen....

aklımdan geçmedi değilde bunlardan oda olmaz :unsure:

acaba bu tampon yapıyor ya aynı öyle bisimi yaptırsam orjinalıde yok piyasada çıkmasıda

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir

abi bir çok üye abimizin dediği gibi madem kullanma zorunluluğun yok hatta bu parça sonraki çıkan modellerde yok,zararı yoksa bu şekilde kullanmaya dewam etmeniz uygun olacaktır kanımca..eğer ilerde denk gelirde bulursanız o zaman taktırırsınız parçayı. çok geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan

arkadaslar çok acil bu parçanın kodu lazım ve fiyat listesi tüketici mahkemesine basvurdum bu parçanın kodunu ve fiyatını belirten bisiler istediler

bu konuda yardımcı olabilecek varmı

çabuk olun yoksa tek basına bunu konu olarak açarım haberiniz olsun :kutlama::D

98 mondeo alt kerter koruma plastiği tamponun altında olan değilde arabanın taa ortalarına kadar giden büyük parca

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Tur Oto Can Umut Baykan' a müracaat edin...Fiyatı ile birlikte verecektir kodu... :kutlama:

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
Tur Oto Can Umut Baykan' a müracaat edin...Fiyatı ile birlikte verecektir kodu... :D

çok tesekkür ederim

yarın telle irtibata geçerim

fax ilen bi evrak seklinde yollayabilirse mükemmel olur

sikayet dilekçesinin yanında istiyolar bunu

büyük ihtimal yani müdürün dediğine göre ustayı öddürecem

hayatımda ilk defa hakkımı arıyorum benim için önemli bisi bu :kutlama: ortalığı velveleye vermis gibi hissediyorum kendimi ama olsun :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
çok tesekkür ederim

yarın telle irtibata geçerim

fax ilen bi evrak seklinde yollayabilirse mükemmel olur

sikayet dilekçesinin yanında istiyolar bunu

büyük ihtimal yani müdürün dediğine göre ustayı öddürecem

hayatımda ilk defa hakkımı arıyorum benim için önemli bisi bu :D ortalığı velveleye vermis gibi hissediyorum kendimi ama olsun :D

www.yeniservisim.com sayfasından ilgili bölümün çıktısını alsanız bile olur bence...Ustaya kaza süsü verin ama, kırılırım.... :kutlama:

Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi
elazığdaki fordcu gür oto denen esnaflıktan yoksun iki zibidi usta motorun altındaki o büyük plastik zımbırtıyı kaybetmis dükkandan

nereden bulcam o parçayı

kaybettik gitti diyolar bide çıldıracağım

bu nasıl bi is anlamadım ..

bi hurdacı telefonu varmı arkadaslar, bu adamları vurmadan ucuza kapatabileceğim biyer varmı ?acele yardım

birde bunları tuketici mahkemesine mi versem ne dersiniz ?

ustada biraz etik varsa yenisin takmayı tavsiye eder. sizde de etik olduğuna göre canın sağolsun dersiniz iş tatlıya bağlanır. onda bi daha etik varsa bi dahaki bakımdan işçilik almaz. sorun çözülür.

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
ustada biraz etik varsa yenisin takmayı tavsiye eder. sizde de etik olduğuna göre canın sağolsun dersiniz iş tatlıya bağlanır. onda bi daha etik varsa bi dahaki bakımdan işçilik almaz. sorun çözülür.

ne etiği hocam

ben attım o parçayı banane diyo

:kutlama: etik bu adamın mahallesinden geçmemis

bi daha onun sanayisinden geçmemki isçiliğini napam

servise ğgider tektiririm parasınıda bu adama ödetirim

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
yüksek hızlarda aracın altındaki havayı kontrol etmeye yarıyor yani arcın altını girintili çıkıntılı değil daha düz bir hale getiriyor bu parça yani daha aerodinamik oluyor yani benzin tasarufu azalıyor((tasaruf çok çok çok az oluyor ama yinede tasruf deniyor

ben isin tasarrufundan çok temizliğe bakıyorum

benim motorumda daha toz olmazdı kapak olmadığı günden beri toz içinde

yani bu isten bisi çıkmasa bile alıp taktırcam

gerçi iyi bi yönü var motorun oraya düsen parçaya ulasabiliyorum :kutlama:

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
(düzenlendi)
Ben hala şu parçanın ne olduğunu çıkaramadım...

hocam tam motorun altında yaklasık iki metre uzunluğundaki genis plastik aracın altını kaplayan şey iste

sanırım sizinkide yok :kutlama:

tarihinde ?smail Do?an tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
hocam tam motorun altında yaklasık iki metre uzunluğundaki genis plastik aracın altını kaplayan şey iste

sanırım sizinkide yok :kutlama:

Bizde 2 tane mondeo var ve ben öyle bir şey görmedim.Bizim araçlarımızda komple sac var.metalik renkte.

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
Bizde 2 tane mondeo var ve ben öyle bir şey görmedim.Bizim araçlarımızda komple sac var.metalik renkte.

bende iki tane aynı mondeo görmedim ne garip ya birinnki plastik biri sac

eminsiniz demi saç olmadığına belkide oda plastıktır

:kutlama:

artık olmadığı için fotosunu çekemiyorum keske varken çekeydim heryerini bu arabanın

Yorum bağlantısı
Guest U?ur Demir

bende görmedim bugüne kadar hiçbir mondeoada ben görmedim ama kendi aracım için çok araştırdım böyle bir parçanın olmadığını söylemişlerdi bana

benim aracımda suya girdiğinde kayışlara su kaçıyor ve ötüyor servise bunu nasıl kesebiliriz bir kapak falan yokmu dediğimde fordun böyle bir şey üretmediğini söylediler.

o parçadan varsa bende çok almak isterim heleki şu yağışların başladığı günlerde.

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan
bende görmedim bugüne kadar hiçbir mondeoada ben görmedim ama kendi aracım için çok araştırdım böyle bir parçanın olmadığını söylemişlerdi bana

benim aracımda suya girdiğinde kayışlara su kaçıyor ve ötüyor servise bunu nasıl kesebiliriz bir kapak falan yokmu dediğimde fordun böyle bir şey üretmediğini söylediler.

o parçadan varsa bende çok almak isterim heleki şu yağışların başladığı günlerde.

öyle bir parça var

mutlaka sizin kapakta mükemmel bi ustanın gazabına uğramıstır benimki gibi

arkadaslar ürün kodu 96 bg 6p013 af

adı izalatör motor alt dediler bi servisi aradım bugün ordan dediler

fiyatınaa gelinceeeeeeeeeee 557 ytl :lol2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Doğan

arkadaslar otosanlan irtibata geçtim parçayı taktırıp fatura ettirmem gerektiğini söylediler

elazığdaki çetinkayalar bana yardımcı olacakmıs onu belirttiler

garip bi duygu o parayı verecem

fatura ettircem

ya kazanamazsam

onca para gidermi dersiniz o riske girmelimiyim

fiyat konusunda bi indirim yapacaklarmıs gerçi ama ne bileyim çokta uçuk bi rakam oldu yaa sizce napıyım

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ford Otosanın alaksı nedir? Parçayı kaybedeb özel servis değil miydi? Plastik komple motorun altında mevcuttur, Tüm Mondeolarda normalde vardır, ama satıldıkça yeni sahiplerine alt korumasız olarak gelmiş olabilir. Toz korumasına yarar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...