Sinan Uzundumlu 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 İçini merak ediyorum bu aracın. Hayırlı olsun. Stopların beyaz kısmını siyaha boyasan nasıl durur acaba ? Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 Araba çok şık, dizel ya da tce motorluları da şu anda favorim. Yakında çift debriyajlı otomatik model de gelecekmiş. Bu iyi olmaz bence çünkü o beyaz kısımda gözüken kare şekilli ledimsi lambalar kaybolur. İçini merak ediyorum bu aracın. Hayırlı olsun. Stopların beyaz kısmını siyaha boyasan nasıl durur acaba ? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 1 Eylül 2010 Yazar Paylaş 1 Eylül 2010 İçini merak ediyorum bu aracın. Hayırlı olsun. Stopların beyaz kısmını siyaha boyasan nasıl durur acaba ? Aslında çok hoş durur ama aydınlatmayı engeller mi bilemiyorum? Teşekürler. İç resimler 3. sayfada. Araba çok şık, dizel ya da tce motorluları da şu anda favorim. Yakında çift debriyajlı otomatik model de gelecekmiş. Bu iyi olmaz bence çünkü o beyaz kısımda gözüken kare şekilli ledimsi lambalar kaybolur. Teşekkürler abi. Abi tce motorlu olan vardı bi tane buradaki showroomda. Adamlar 7 aydır araba burda diyorlardı. Aracı bi çalıştırayım dedim. 100 km de ne kadar yakacağına baktım çok şaşırdım. Ekran şöyle yazıyordu: 28lt / 100 km . Biliyorum araç yeni olduğu için. Komşu aldı o aracı benden özenerek. Yaktın beni diyor çok yakıyormuş. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 12 Eylül 2011 Yazar Paylaş 12 Eylül 2011 Eveet alalı 2 yıl oldu ve elimden geldiği kadar kondisyonu diri tutmaya çalıştım. En son yaptıklarım: -Plakaların etrafındaki siyah çerçeveyi sildim. -Nxt 2.0 Tech Wax -Detaylı iç - dış yıkama. -Collinite 915 katı doğal wax - Kaliperlerin turuncuya boyanması. Şunu da diyemeden edemiyeceğim. Bu arabanın rengine hala alışamıyorum bazen turuncu bazen kırmızımsı çıkıyor. Günün sonuna doğru kırmızılaşıp, öğle saatinde turunculaşıyor. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 12 Eylül 2011 Yazar Paylaş 12 Eylül 2011 Yanar döner bir rengi var o zaman Bilgehan...Tekrardan kazasız belasız kardeşim güle güle kullan,gerçekten yakışıklı... Abi sorma ya fabrika hatalı mı demeden edemiyorum bazen. Çok çok teşekkür ederim. Senin gittiğin yollardan yavaş yavaş öğrenci bütçesiyle ilerlemeye çalışıyorum bakalım. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 12 Eylül 2011 Yazar Paylaş 12 Eylül 2011 (düzenlendi) Sislere 8000k x-enon - tanıdık birinden H&R yay buldum 5 cm mi 3,5 cm mi bilmiyorum ama kesilmiş spor yay. Birde belki dış dikiz aynalarını parlak siyaha kaplama. Ankara'ya geldiğimde ise hayırlısıyla Oktay ustamla iç aksama bir el atarız diyorum ne dersin abi? Haa ayrıca chip tuningi unutmuşum 135 hpli bişey elde etsem 10 numara olur. Aslında tam kafamdaki bu: bundan yükseği olur ama alçağı olmaz herhalde. Güle güle kullan Bilgehan... Çok teşekkür ederim Can abicim. Seninde önerilerini bekliyorum ne dersin modifiye konusunda ? 12 Eylül 2011 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 12 Eylül 2011 Yazar Paylaş 12 Eylül 2011 Kafandakiler güzel kardeşim ..Yalnız xenonlara 4300k yapsan ve Yayları 3,5mm yapsan.. Yaylar 3,5 cm mantıklı. Ama abinin elindeki yayı alacam sıfırının 400 tl olduğunu düşünürsek yaklaşık 1/4 fiyatına alacağım hemde sadece 2000 km kullanılmış. Sisleri i işlevsellik için mi dedin abi ? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 12 Eylül 2011 Yazar Paylaş 12 Eylül 2011 (düzenlendi) 5 liklerle amörtisörlerede el atman gerekecek..Sisler için evet yağmurlu ve sisli havalarda faydasını göreceksin ,zaten taktıracaksın taktırmışken 4300k taktı derim.. Hmm ne biliym hani mavi mavi güzel olur demiştim kendi kendime. Ayrıca burada sis filanda yok araç %90 yazın kullanılıyor. Ama 4300 k aklımda. Abi alacağım yay bu işte. Şu an bu aracın üstünde coiloverlar mı ne öle birşey var ayarlanabilir spor amartisör. Sence nasıl ? 12 Eylül 2011 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 12 Eylül 2011 Yazar Paylaş 12 Eylül 2011 Sis konusunda sana kalmış kardeşim...Bu araçtakiler 5 likmi.. Orjınal amörtisörlerinemi yapmış coil.. 5 lik mi bilmiyorum demin sadece tahmin yürütmüştüm. Sence kaçlık abi? Ön taraf az düşmüş ama H&R yi megane coupeye takarsan böyle oluyor. 4 kapılısına takarsan ama önde düşüyor baya anlamadım gitti. Yok şöyle yaptı bak. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1...5282&type=1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 12 Eylül 2011 Yazar Paylaş 12 Eylül 2011 İlk resim aracın alındığı gün. Zaten sahibi başladı modifiye işine. Jantları boyadı filan. 3,5 olması iyi. Ama yayları bir bakla kesmiş bana öyle dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Eylül 2011 Paylaş 13 Eylül 2011 Bilgehan araç güzel. Spor olarak bu renk güzel.. Bizim mahallede bir tane var 5 cm yolu yalaması an meselesi Aracı çok güzel bir ara denk gelirse resim çekerim. Ama 5 cm yapma derim. Heleki söylediğin kesilmiş spor yay ise hiç girme o işe. Biraz daha para biriktir 400 TL orjinal Erkan'ın dediği gibi 3.5 mm orjinal alırsın Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 13 Eylül 2011 Yazar Paylaş 13 Eylül 2011 Teşekkür ederim abi. Bakalım bi yayın durumuna göre, eğer çok alçaksa karter filan patlatmayalım sonra. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Eylül 2011 Paylaş 13 Eylül 2011 hayırlı olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Foruma yeni naylon eklendi. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 13 Eylül 2011 Yazar Paylaş 13 Eylül 2011 (düzenlendi) hayırlı olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.Foruma yeni naylon eklendi. Teşekkür ederim Murat Ersel abi. Amin cümlemize inşallah. Bunun çamurlukları saç, plastik değil. 13 Eylül 2011 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Eylül 2011 Paylaş 13 Eylül 2011 Teşekkür ederim Murat Ersel abi. Amin cümlemize inşallah. Bunun çamurlukları saç, plastik değil. Olsun. Naylon fransız araçların genel adı oldu. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 13 Eylül 2011 Yazar Paylaş 13 Eylül 2011 Olsun. Naylon fransız araçların genel adı oldu. Eh öyle olsun bakalım . Bu arabayı ilk aldığımızda birisi bana bu renonun yeni jipi mi dedi. Kafayı yiyecektim . O yüzden yayları o kadar çok istiyorum. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 13 Eylül 2011 Yazar Paylaş 13 Eylül 2011 Allah nazarlardan korusun Amin abicim hepimizin inşallah. Forumca çok güzel araçlarımız var. Bu arada tatil dönüşü bir resim daha: Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Eylül 2011 Paylaş 13 Eylül 2011 (düzenlendi) Maşallah bu renk bu arabaya çok yakışıyor. kazasız belasız sürüşler abim. 13 Eylül 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 14 Eylül 2011 Yazar Paylaş 14 Eylül 2011 Maşallah bu renk bu arabaya çok yakışıyor. kazasız belasız sürüşler abim. Teşekkür ederim Lokman abicim. Daha iyileri sizlerin olsun. Seneye bende mi alsam ya Al abi al geleneği bozma. Ha yalnız 1.5 dci nin 105likleri seninki kadar az yakmıyor söyleyeyim. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 11 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2012 Eveeet benim araçta yaylandı. 3,5 cm ye göre biraz daha düşüyor. Yayların markası H&R, bu arada okuldan bi kardeşimde doğum günü hediyesi olarak bir app plaka yaptırmış onu taktık. Bugün de yayların montajını yaptık. İnşallah hayırlı olsun... yaysız hali: montaj başladı... buda plakaları alan arkadaş... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Vay! Kardeşim. Hayırlı olsun yeni yaylar. Herzaman ki gibi çok şık Sen kaliperleri boyamıştın diye hatırlıyorum Artık boyasızlar görünen o ki 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Hayırlı olsun valla. Bende bi ara düşündüm ama şu an 10cm yükseklikle bile sürekli ön tampon altını sürtüyorum bi yerlere, sende nasıl oluyor? Senin araç şu an 6.5cm falan yükseklikte olmalı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Bir soru daha, otomatik klimada iki tarafı aynı anda yönetemiyor muyuz? Çözemedim bi türlü... Yorum bağlantısı
Recommended Posts