Kerim Bilge 11 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2012 Herkese teşekkür ederim. Cepten girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum. Maruz görün. Araba yaklasik4-4,5 cm dustu. Ama benim Beklediğimden daha basık bir araç oldu. Buda beni baya korkutuyor. Özellikle karterin yere yakın olması. Fakat coiloverla gezen bi abimiz vardi en dip şekilde merak etme arabanın altı baya sağlam diyor. . Görsellik inanilmaz değişti. Bakan sanki bir daha bakıyor. Bu arada chiplenince çok deli oluyormuş bu euro 4 105 lil dciler benden söylemesi... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 yeni konu açmak istemedim 1.4 130 ps'likleri nasıl acaba performans yakıt vs. ? bide merak ettiğim tek kapı bu araç alınırsa bidaha satılır mı piyasası çok düşer mi ? Piyasası düşmüyor ama zor satılıyorlar. Tercih meselesi çünkü tek kapı araç... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 zor satılması demek istenilen fiyata verilemeyip bi yerde filmin kopması ve daha aşşa fiyata vermek demek değil mi hocam peki bu 1.4 130'luk nası hocam bilgi alabilirmiyim 0-100 kaç sn , yakıt tüketim nası vs. Benzinlisini bilemem ama aşağıdan da verseniz alanı pek yok. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 1.4 130'un selefi araçlar gibi performanslı olmadığını ve yakıt yönünden çok bonkör olduğunu söylemeliyim. Kaldı ki mais çok az getirmiştir piyasa da nadir var benzinli turbolu coupe, şahsi fikrim macera aramaya gerek yok. 130'luğa vereceğiniz paraya coupe 105lik dci alınır. Chip yapılır 130 seviyesine çekilir, hem ekonomik hem de performanslı gezilir. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 +olarak bu 1.4lük tce motor bizim bildiğimiz megane2 lerde kullanılan 1.4 100hplik motorun turbolu hali.Burak abi eksi yönlerini söylemiş,bu motorun bana göre en büyük artısı ise LPG ile sıkıntısız çalışması.Hem megane coupe alınıp,hemde LPG takılırmı orasını bilemem işte +2600 Mehmet'im Kardeşim coupe ve lpg sözüm meclisten dışarı olacak iş değil. En mantıklısı 4 kapı HB alınır dizel, chiplenir hem ikinci elde değer kaybetmez, hemde performans + ekonomi olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts