İçeriğe Yönlendir

Megane 3 Coupe

Kerim Bilge

Recommended Posts

Cihan Tiftik
hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah. da fransız arabasından başka alacak araba bulamadınız mı?

+900

Hele de yanıbaşında bu dururken. :melek:

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Herkese güzel temennileri için teşekkür ederim.

Güle güle kullanın hemşerim. Yalnız, direksiyona oturmak için fazla üsteleme, kenarda manavgat çayı var sanırım. Allah korusun!Sizin focus da tek kapıydı. Baban tek kapıcı galiba diyecem ama S-Max ise maaşallah tek kapının tam zıttı.

Güzel dileklerin için teşekkürler . Yok abi manavgat çayı değil başka yer bende tam neresi olduğunu bilmiyorum.Önerini dikkate alacağım. :p Babamın sport trendi duruyor. Buna babam binmiyor. S-max teyzemlerin oda bizim sayılır. evin önünde 5 araç var. :rofl: 2 gp , 1 s-max , 1 focus st ve megane 3 coupe

arka görüş nasıl?

kelebekler açılıyor mu?

hayırlı olsun

teşekkürler. arka görüş sıkıntılı . Arka cam çok küçük. 5 kapılılarında bile standart olan park sensörü malesef coupenin en fullünde bile yok. Sonradan taktırılıyormuş. Taktıracağım inşallah. Bu arada kelebek camlar açılmıyor malesef. :(

hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah. da fransız arabasından başka alacak araba bulamadınız mı?

abi değişimin parçası ol :p:p

+900

Hele de yanıbaşında bu dururken. :fiuw:

almak kolayda benzin ve vergi sonra s-maxı satmak zorunda kalırız. Bunu benzinini ödemek için

Bilgehan hayırlı uğurlu olsun koç Allah kaza bela vermesin :melek::p:rofl:

teşekkürler abicim. :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
abi değişimin parçası ol :melek::p

söz konusu, fransıza para kazandırmaksa olmam kusura bakmayın.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

güle güle kullanın Bilgehancım güzel araba bence meganın en güzel serisi bu.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Çok güzel bir tipi var, rengi de bence çok hoş. Çok daha pahalı bir araç gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun Bilgehan, kazasız belasız güle güle kullanın. İç mekan fotolarını bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
(düzenlendi)

Herkese teşekkürler cidden meganenin en iyi serisi bu özellikle coupesi. Cub kusura bakma fiesta almak nasip olmadı bulamadım :(:D ama fiestadan katkat daha iyi bir araba yol tutuş olsun herşeyi ile. Özellikle parrot kit takmadan araçta bluetoothlu konuşma sistemi olması beni çok sevindirdi. Artık aracın içinde telefonu aramak zorunda kalmıyorum. Bir güzel özelliği var 100 km / h a geliyorsunuz sonra bir düğmeye basıyorsunuz araç 100 ü geçmiyor. Radara girmemek için güzel bir özellik. Ama tabi kamyon sollarken kötü olabilir. :s

buyrun iç fotolar:

1003055800x599.jpg

1003056800x599.jpg

1003057800x599.jpg

1003058800x599.jpg

1003059800x599.jpg

1003061800x599.jpg

1003062800x599.jpg

1003063800x599.jpg

tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bilgehan, arka emniyet kemer sensörü de mi var? Sanırım arka koltuk kemerleri için de bir uyarı var.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Bir güzel özelliği var 100 km / h a geliyorsunuz sonra bir düğmeye basıyorsunuz araç 100 ü geçmiyor. Radara girmemek için güzel bir özellik. Ama tabi kamyon sollarken kötü olabilir. :D

Cruise Control (Hız sabitleyici) değil mi bu?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hayırlı uğurlu olsun.Benimde favorilerim içinde olan bir araç bu.İçide dışıda bence çok güzel.. :D

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
bilgehan hayırlı olsun kardeşim.

ehliyet işin hallolunca berabe gideriz yaz şenliklerine

tabi abicim 4 gözle bekliyorum. Yalnız bunun seninki kadar güzel sesi yok. :s

Bilgehan

İçi de gayet güzelmiş.

Güle güle kullanın.

saol abicim Allah daha iyilerinin iyilerini sizlere nasip etsin. :(

Bilgehan, arka emniyet kemer sensörü de mi var? Sanırım arka koltuk kemerleri için de bir uyarı var.

evet abi var . Tüm koltuklarda sensör mevcut.

Cruise Control (Hız sabitleyici) değil mi bu?

yok abi oda var ama hız sınırlayıcı bu yalnız 2 si bi arada kullnılamıyor resmini koyduğum düğmeden birini seçmek zorunda kalıyoruz.

Hayırlı uğurlu olsun.Benimde favorilerim içinde olan bir araç bu.İçide dışıda bence çok güzel.. :D

teşekkürler abi araç gerçekten çok güzel ama nazar olacak diye korkuyorum herkes bakıyor.

Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu
(düzenlendi)

güle güle kullanın bilgehan :bomb: çamurlukları diğeri gibi naylonmu bununda...yeni sembolde saca geçtiler diye hatırlıyorum ama.....

tarihinde Murat Akalo?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu

Bilgehan hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanın kazasız belasız çok güzelmiş :good1:

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Dizel mi len bu?

evet abi.

herkese teşekkür ederim Allah sizlere daha iyilerini versin. :good1:

2 hafta içinde arkaya süs egzos takılacak fotolar yakında...

Yorum bağlantısı
Emre Özen

Kardeşim güle güle kullanın kazasız belasız cezasız sürüşler.. bende senin gibi ehliyet gününü 4 gözle bekleyenlerdenim :) bu arada iç mekanda gösterge paneline bayıldım güzel bir tasarım uygulamışlar oraya. dışı da spor araba konseptinde :good1: renault birşeyler yapmaya başladı sanki :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...