İçeriğe Yönlendir

Megane 3 Coupe

Kerim Bilge

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Laguna ile Megane teypleri aynı, konsolları benzer ama aynı değil. Göstergeler farklı.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

hayırlı olsun garip bir araba arka cam çok ufak, daha büyük yapılabilirmiş yani..

birde böyle bir arabada devir saatindeki en büyük rakam 5 olması pek gitmemiş :friends:

Yorum bağlantısı
Mert Ender

Hayırlı olsun, çok çok güzel, maşallah. :nazar: Çıktığından beri özellikle üç kapılıyı beğeniyorum. Hele öndeki krom parçalar, sanki kılıç dişli kaplan (smilodon fatalis).

Ford sahipleri araçlarına bağlıdır ama başka markaları da takdir eder, değil mi :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

bilgehan güle güle kullanın çok şık araç bence hem içi hem de dışıyla. maşallah diyelim

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
bilgehan güle güle kullanın çok şık araç bence hem içi hem de dışıyla. maşallah diyelim

teşekkür abicim... :D

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir
(düzenlendi)

Hayırlı olsun Bilgehan güle güle kullan( 3 sene sonra :fiuw: )

Çok güzel araba sevdim ben baya..

Bu görüntüde bir araca binip de traktör sesi duymak çok zevkli olmasa gerek.

+1

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Görüntü güzel de otobanda gelen geçen spor araba sanıp kapışmak ister kapışayım derken apışıp kalırsın :D

hayırlı olsun.

Bu görüntüde bir araca binip de traktör sesi duymak çok zevkli olmasa gerek.

sağol abi motor sesli evet ama hafife alma sizin focusu 2 ye katlar :D:elveda: şaka bi yana motor gerçekten performanslı ve az yakıyor eniştemin farkında olmadan yaptığı hızı yazmayayım şimdi :p:blink:

araç çok çabuk hızlanıyor ve hiç zorlanmıyor bakmayın siz devir saatine :unknw:

Hayırlı olsun Bilgehan güle güle kullan( 3 sene sonra :unknw: )

Çok güzel araba sevdim ben baya..

+1

Hayırlı olsun. :fiuw:

teşekkürler :)

hayırlı olsun bilgehan iyi günlerde kullanın

sağol abicim.. :good1:

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Bilgehan hayırlı olsun kardeşim...

Bilgehan bu ne yapacağı belli olmaz trafiğe kaplı bir alan bulur kaçırır arabayı kullanır orda

pışşt drift atıyo mu bu gel kapışalım tofaşla :rolleyes::rofl::D:D

olur :D saolasın. :)

hayırlı ugurlu olsun, allah kaza bela vermesin... :)

Teşekkürler abi

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Teşekkürler.

Evet 2 gün önce arka park sensörlerimiz takıldı buyrun resimler: :)

1003123800x599.jpg

1003124800x599.jpg

1003125800x599.jpg

1003127800x599.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ben olsam o torpido görünümdeki bir arca, bu görünümlü bir ekran taktırmazdım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben hiç bir şekilde ekran takmazdım.. Focusta takmıştım.. koyacak yer bulammamıştım..

Mondeo da ekran takmadım.. hiç ihtiyaç duymuyorum.. Ses yetiyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu vesile ile, Fransada, park ederken, ön-arka daki araca haifi dokunup aracı yerleştirmek normal gündelik yaşamda bir tarz. Belgeli ispatı: Fransız araçlarının tümünün ön arka tamponlarında çıkıntılar siyah plastiktir, yani onlar park sensörünü pek kullanmaz.

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
sanırsam park sensörü takılan siyah yer egzoz işlemi sırasında sökülecek neden şimdi taktırdınız

sanmıyorum ufuk. o parça tamponun altına takılıyor. Eğer tampon sökülecekse banane onu servis düüşünsün. :kihkih:

Ben olsam o torpido görünümdeki bir arca, bu görünümlü bir ekran taktırmazdım.

Abi arabayı aldığımız plazanın sahibi beni çok sevmiş park sensörününü hediye etmişti. Ben sesli takın demiştim fakat lazanın sahibi en iyisinden takın yiğenime diyince böyle oldu. :kihkih:

Bu vesile ile, Fransada, park ederken, ön-arka daki araca haifi dokunup aracı yerleştirmek normal gündelik yaşamda bir tarz. Belgeli ispatı: Fransız araçlarının tümünün ön arka tamponlarında çıkıntılar siyah plastiktir, yani onlar park sensörünü pek kullanmaz.

Ben bilmem . 5 kapılarında park sensörü standart olarak geliyor. Hatta hollandada yaşayan bi abimiz var ondada mavisi var coupenin. Yalnız onun aracında hem ön hem arka park sensörü standart olarak gelmiş. Ahh Türkiye ahh. :flowers:

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

bende de bunun bir üst modeli var ön arka sekiz sensörlü ve emin olun ses yetmiyor. ben ekranda o 15-20 cmleri görmeden rahat edemiyorum. bir de uyardığı nokta da işe yarıyor. ofis otoparkında çok işe yarıyor mesela. demir çıkıntıların nerede olduğunu gösteriyor ki dapdaracık yerde zaten yarımşar metre içinde git-gel yapıyoruz.

bilgehan başka renkleri yok mu bunun?

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
(düzenlendi)
bende de bunun bir üst modeli var ön arka sekiz sensörlü ve emin olun ses yetmiyor. ben ekranda o 15-20 cmleri görmeden rahat edemiyorum. bir de uyardığı nokta da işe yarıyor. ofis otoparkında çok işe yarıyor mesela. demir çıkıntıların nerede olduğunu gösteriyor ki dapdaracık yerde zaten yarımşar metre içinde git-gel yapıyoruz.

bilgehan başka renkleri yok mu bunun?

evet ses biraz zayıf fakat memnunum. Beleş sirke baldan tatlıdır. En önemliside park sensörü bile renault garantisine dahil :)

renkler :

http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=704

Beyazını yakından gördüm. Mavisini resimden. Beyaz arabayı çok yuvarlak gösteriyor gerçekte. Bence En iyisi turuncu ama hemen kirleniyor. Birde kuşlar turuncuyu çokmu seviyor ne aynı yere 4 yıldır araba koyarız 1 defa yapmadılar. Arabayı ilk koyduğum gün hemen yaptılar :lol: . Birde arabada çok karınca var sebebi sizce neden ? Heryerden karınca çıkıyor :D:s

tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...