Kerim Bilge 7 Eylül 2009 Yazar Paylaş 7 Eylül 2009 Hayırlı olsun çok şık duruyor... teşekkürler abicim... Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 21 Eylül 2009 Yazar Paylaş 21 Eylül 2009 (düzenlendi) Plakalarımızda takıldı.. İyi kötü tüm yorumlara açığım. 4 Mart 2010 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum 21 Eylül 2009 Paylaş 21 Eylül 2009 (düzenlendi) Alanya plaka bu. Bilgehan konuyu yeni farkettim. Araç hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah..... 21 Eylül 2009 tarihinde Kemalettin Karatum tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 21 Eylül 2009 Yazar Paylaş 21 Eylül 2009 Alanya plaka bu. Bilgehan konuyu yeni farkettim. Araç hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah..... evet abi alanya plaka Sağolasın abicim Allah'ım sana daha iyilerini versin. Alanyada bundan 4 tane oldu. 3 turuncu 1 tane beyaz görürsen ben sanma. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 25 Eylül 2009 Yazar Paylaş 25 Eylül 2009 harika karar bilgehan teşekkürler abicim. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 10 Ekim 2009 Yazar Paylaş 10 Ekim 2009 (düzenlendi) Evet araca arka süs egzos takıldı. Fakat ben Ankarada araç Alanyada olduğu için çekemedim resmini. Şimdilik temsili resim ekliyeceğim önümüzdeki tatildede çekmeye çalışırım... Bu arada birisi sormuş arada kaynamış kusura bakmayın. Evet aracın çamurlukları saç.. İşte benim arabanın aynısı sadece plakası muğla... : Not: Aslında yan marşpiyelleride taktıracaktım ama param yetmedi. :lol2: Bu arada egzos 467 Tl miş. 10 Ekim 2009 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Ekim 2009 Paylaş 10 Ekim 2009 Sizinki de böyle olduysa güzelmiş Bilgehan. Güle güle kullanın tekrar... Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 11 Ekim 2009 Yazar Paylaş 11 Ekim 2009 (düzenlendi) Sizinki de böyle olduysa güzelmiş Bilgehan. Güle güle kullanın tekrar... teşekkürler abicim... :lol2: sadece o yanlardaki şey yok egzos var... 11 Ekim 2009 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Baran Karakaya 13 Ekim 2009 Paylaş 13 Ekim 2009 Güle güle kullanın. Ama araç hoşuma gitmedi pek. Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 13 Ekim 2009 Paylaş 13 Ekim 2009 BMW'ye binip konuşmak kolay tabi Güle güle kullanın. Ama araç hoşuma gitmedi pek. Yorum bağlantısı
Guest Baran Karakaya 13 Ekim 2009 Paylaş 13 Ekim 2009 BMW'ye binip konuşmak kolay tabi Yok ondan değil ya bu Renault ları bildim bileli sevmemişimdir zaten. Bu sınıfta favorim Yeni Golf çok güzel araba gerek dış dizaynı gerek iç dizaynı çok hoşuma gidiyo. BMW'yi satıcaz yakın zamanda aldırabilirsem ondan aldırcam full(navigasyon,sunroof), siyah ayrıca TDI . Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 14 Ekim 2009 Yazar Paylaş 14 Ekim 2009 Güle güle kullanın. Ama araç hoşuma gitmedi pek. zevkler ve renkler canınız sağolsun... BMW'ye binip konuşmak kolay tabi bencede Yok ondan değil ya bu Renault ları bildim bileli sevmemişimdir zaten. Bu sınıfta favorim Yeni Golf çok güzel araba gerek dış dizaynı gerek iç dizaynı çok hoşuma gidiyo. BMW'yi satıcaz yakın zamanda aldırabilirsem ondan aldırcam full(navigasyon,sunroof), siyah ayrıca TDI . golf de güzel arabadır ama param buna yetti Allah sizlere daha iyilerini versin... Yorum bağlantısı
Tayfun Karakuş 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 biraz geç oldu ama hayırlı olsun bende bunun 2005 rs olanını alacağım inşllah kısmet ise yılbaşı bi geçsinde Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 hayırlı olsun allah kaza bela vermeden kullanmak nasip eylesin Yorum bağlantısı
Caner Üstün 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 Öncelikle hayırlı olsun Bilgehan kardeşim. Araban çok güzel. Hem içten hem de dıştan çok güzel görünüyor. Allah güle güle binmeyi nasip etrsin. Yalnız coupeler hakkındaki şahsi fikrimi de belirteyim üç kapının görüntüsü harika ama bazen sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum. Bu konuda 5 kapı olupta 3 kapı gibi görünen (Seat Leon, Alfa,vs.) araçlar daha kullanışlı gibi geliyor bana. Arka kapılardaki gizli kollar bayağı işe yarıyor görüntü için. Keşke otomobil firmaları hatchback olan bütün modelleri için (sedanlarda hiç görmedim nasıl olur bilmiyorum) bu gizli kapı kolunu opsiyon olarak değerlendirseler. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 17 Aralık 2009 Yazar Paylaş 17 Aralık 2009 biraz geç oldu ama hayırlı olsun bende bunun 2005 rs olanını alacağım inşllah kısmet ise yılbaşı bi geçsinde saol abi inşallah hayırlısı neyse o olsun. Megane2 Rs süper arabadır 225 hp Yorum bağlantısı
Harun Ceyhan 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 araç çok güzel, rengi de güzel. bayram dönüşü çorum civarında yolda gördüm aynısından. peşine takıldım. arkadan izleye izleye gittim bi süre Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 sonunda forumda bi yaşıt mı buldum ne! bilgehan hayırlı olsun araç felaket zaten..ön+yan marşpiyelleri de takınca tam olur die düşünüorm yeniden hayırlsı Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 (düzenlendi) E hoşbuldum o zaman 4 Mart 2010 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts