İçeriğe Yönlendir

Megane 3 Coupe

Kerim Bilge

Recommended Posts

Serkan Dalgıç

kazasız belasız kunlanman dileğiyle...keyifli seyirler dilerim. ;)

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Bilgehan araç çok tatlıymış... ;)

Biraz geç oldu ama güle güle kullanın...

Yorum bağlantısı
Hakan Baha

Bir araba için iddialı bir renk ama bu araba için ideal renk.

Yeni megane ı beğeniyorum. Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
sonunda forumda bi yaşıt mı buldum ne!:p bilgehan hayırlı olsun araç felaket zaten..ön+yan marşpiyelleri de takınca tam olur die düşünüorm yeniden hayırlsı

Hoşgeldin kardeşim. :) Saol Allah c.c sana daha iyilerini versin inşallah... Yazın yan ve ön marşpiyelleri taktıracağım inşallah.

hayırlı olsun.. :)

saolun . :)

Güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin.

saolun :)

kazasız belasız kunlanman dileğiyle...keyifli seyirler dilerim. :good1:

teşekkürler...

Bilgehan araç çok tatlıymış... :s

Biraz geç oldu ama güle güle kullanın...

Önemi yok abi. Saol. Allah sana daha iyisini versin diyecem ama vermiş zaten. :) Elindekininde daha iyisini verir inşlh.

Bir araba için iddialı bir renk ama bu araba için ideal renk.

Yeni megane ı beğeniyorum. Hayırlı olsun.

aynen.

Teşekkürler. :)

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
(düzenlendi)

herşey güzelde spor araçta 5000 devir! focusta 'bile' 8000 varken enterasan(rekabet-reklam-benm araba senn arabayı döver! temalı cümle :sanssiz:)

tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
herşey güzelde spor araçta 5000 devir! focusta 'bile' 8000 varken enterasan(rekabet-reklam-benm araba senn arabayı döver! temalı cümle:D)

8 bin devir var ama 1 vites hariç 8 bine kolay kolay çıkamaz bence focus. Megane 5 bin yetiyor zaten.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski
:clapping: Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.

Ben, Yeni Laguna Coupe' yi çok beğenmiştim...

Yaklaşık 95 bin tl. :D Aklımı peynir ekmekle yemiş olmam lazım.:)

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Yaklaşık 95 bin tl. :clapping: Aklımı peynir ekmekle yemiş olmam lazım.:D

O arabaya değer. Yol tutuşu filan harika. Ara hızlanmaları. Fakat çok tipsiz...

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski
Yok ondan değil ya bu Renault ları bildim bileli sevmemişimdir zaten. Bu sınıfta favorim Yeni Golf çok güzel araba gerek dış dizaynı gerek iç dizaynı çok hoşuma gidiyo. BMW'yi satıcaz yakın zamanda aldırabilirsem ondan aldırcam full(navigasyon,sunroof), siyah ayrıca TDI :clapping: .

Yolda gördüğüm zaman polo zannediyorum golf v ondan daha iyi bi görüntüye sahip.(bence)

O arabaya değer. Yol tutuşu filan harika. Ara hızlanmaları. Fakat çok tipsiz...

O paraya 2008 bmw 5.20 d alırım abicim ne yol tutuşu ne ara hızlanma gelsin bakalım bmw'nin yanına 177 hp,350nm tork.Artı bmw farkı artı alman farkı. :D

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

Hayırlı olsun Bilgehan. Güle güle kullan. Allah nazardan saklasın. Tu tu tu :clapping:

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Bence tipi gayet güzel hele arkadan acayip güzel.Arkadan jaguar-aston martın karışımı gözüküyor.yüksek omuz çizgii gayet güzel düşünülmüş.Ön tarafıda güzel.Ama 2.0 Turbo 170Hp bva motor güzel ama şanzıman tepkileri kullananlara göre kötüymüş.Ayrıca turbo gecikmesi sorunu varmış.

Alırsan 2.0 dci 150 ps alcaksın. Şanszıman tepkileri bence gayet iyi... Turboyu bilemem...

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
(düzenlendi)
Benzinli 8.000 Focusun dizelinde kırmızı bölge 4.500'den başlıyor.

+1

Dizelde paso kesiciye girer durursun.Motora gereksiz yere zarar verir.(uzun vadeli kullanımda)

Yok be kardeşim şaka yapıyorum.Zaten benimkide 6.5 da kesiyor zaten hız manyağı olsak focus almazdık hiçbirimiz.

Karde? T
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Hayırlı olsun Bilgehan. Güle güle kullan. Allah nazardan saklasın. Tu tu tu :clapping:

Teşekkürler abi... :D

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Kullandın mı?

Nasıl bu sonuca ulaştın ? :p

ayrıca o kadar para ödeyip yanlamayan makinaya binmem. ;)

Ufuk araba yanlamak için değil , bizi bir yerden bir yere taşımak içindir. Lütfen trafik kurallarına uyalım... :)

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Sen benim soruma cevap ver.Konuyu değiştirme şimdi :p

Yanlayan arabada en kral şekilde düz gitmeyide bilir. (bkz:200sx) ;)

Mantıklı ol 100 milyara gidip fransız alırmısın ?

Hemde sadece 150hp

Ben almam ama alanı varki satıyorlar... :)

Ben sürmedim. Biri sürerken yanındaydım...

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Hayat 5500 den sonra başlar Bilgehan :p

Vanos Vanos Vanos ;)

Sonrada benzincide biter :)

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.

Teşekkürler... :unknw:

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Tüm sonlar benzinlikte olur , tüm startlarda :)

Ama hayat yinede 5500 de başlar her defasında ;)

Bizim 2.0 Rs imiz yok abi.. :unknw:

1.5 dci :p

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
2.0 olmasın 1.6 olsun 1.4 olsun ne olursa olsun ama vanos olsun ya da vtec olsun :)

Bu arada ST ne yapıyor nasıl :fiuw:

Olsun bakalım... :s

St iyi o babamda Antalya - Ankara yapıp durur. :)

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
Hayat 5500 den sonra başlar Bilgehan :p

Vanos Vanos Vanos :)

+999...9

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
Bu vesile ile, Fransada, park ederken, ön-arka daki araca haifi dokunup aracı yerleştirmek normal gündelik yaşamda bir tarz. Belgeli ispatı: Fransız araçlarının tümünün ön arka tamponlarında çıkıntılar siyah plastiktir, yani onlar park sensörünü pek kullanmaz.

Bu olaya bizzat şahit olmuştum Paris te, zenci arkadaşın biri normalde park edemeyeceği bir yere, bir öndekine bir arkadakine çarparak (dokunmak değil ) park etmişti, biz 15 kişi öyle izledik olayı adam izlememize bile aldırmadan aracın yarısı dışarda park etti gitti, şaşkınlıktan video bile alamadık :) gülermisin ağlarmısın :bambam:

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Bu olaya bizzat şahit olmuştum Paris te, zenci arkadaşın biri normalde park edemeyeceği bir yere, bir öndekine bir arkadakine çarparak (dokunmak değil ) park etmişti, biz 15 kişi öyle izledik olayı adam izlememize bile aldırmadan aracın yarısı dışarda park etti gitti, şaşkınlıktan video bile alamadık :bambam: gülermisin ağlarmısın :)

:)

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
(düzenlendi)

Yaza inşallah böyle yapacağım arabayı: (biraz düşürülmüş olacak , etek ve ön marşpiyel takacağım ) ...

34fn1iv.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...