Akan Belen 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Bir soru daha, otomatik klimada iki tarafı aynı anda yönetemiyor muyuz? Çözemedim bi türlü... Auto tuşuna basıp o şekilde olması lazım sanki.yanlış mı hatırladım.Konuya bakarken geçen sene ki mesajını okudum Sani.Seneye bende mi alsam acaba yazmışsın. Gerçi 4 kapı oldu senin ki ama oldu sonuçta Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Auto tuşuna basıp o şekilde olması lazım sanki.yanlış mı hatırladım.Konuya bakarken geçen sene ki mesajını okudum Sani.Seneye bende mi alsam acaba yazmışsın. Gerçi 4 kapı oldu senin ki ama oldu sonuçta Allah herkese hayallerini gerçekleştirme fırsatı versin. Ben de gördüm o mesajımı, bu yüzden teşekkürlerimi ederim hep Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Bir soru daha, otomatik klimada iki tarafı aynı anda yönetemiyor muyuz? Çözemedim bi türlü... beni de biraz uğraştırmıştı , ama sonra ne yaptım hatırlamıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 beni de biraz uğraştırmıştı , ama sonra ne yaptım hatırlamıyorum Yaşlılık zor tabe, kolay unutuyor insan :sopayahazırsanininyüzsmiliysi: Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 En sevdiğim laylon bu. Aldatılmış hissettim kendimi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Yaşlılık zor tabe, kolay unutuyor insan :sopayahazırsanininyüzsmiliysi: zihnimin derinliklerine gömdüm, her tür hatıramı unutmaya gayret gösteriyorum florhasan ile ilintili.... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 zihnimin derinliklerine gömdüm, her tür hatıramı unutmaya gayret gösteriyorum florhasan ile ilintili.... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Bir soru daha, otomatik klimada iki tarafı aynı anda yönetemiyor muyuz? Çözemedim bi türlü... Dual veya single seçeneği var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 single ı tercih ederim Vesile ile, tasarım dediğini ergonomik olacak, kimse birşey anlatmasa da, ilk 2.5 dakika içinde %90 fonksiyonu çözmüş olacan, zamanında 5 kasa Bmw ye bindim, 10 km boyunca teybi komple kapatamadım, sesini kıstım gittim, Ağustos sıcağında klimasını da açamadım zaten, İ-drive deniyormuş bu muhteşem buluşa... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Dual veya single seçeneği var. Neresinde abi? single ı tercih ederim Vesile ile, tasarım dediğini ergonomik olacak, kimse birşey anlatmasa da, ilk 2.5 dakika içinde %90 fonksiyonu çözmüş olacan, zamanında 5 kasa Bmw ye bindim, 10 km boyunca teybi komple kapatamadım, sesini kıstım gittim, Ağustos sıcağında klimasını da açamadım zaten, İ-drive deniyormuş bu muhteşem buluşa... Ben dual alayım lütfen. İkili severim Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Konuyla alakalı değil ama merak ettiğim bir durum var.Megan dizel ile focus dizel hangisinin performansı daha iyi hadi birde chip yapıldı diyelim ne olur durumları Ben dual alayım lütfen. İkili severim Fantaziye bak Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Neresinde abi? yarın bakayım sabah ararım ( mesaj atarım ) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 ne çipi, ne performansı, her aldığın virajdan sonra, her viyadük geçişinde, hayatta kaldığına şükrede şükrede gidiyorsun, diğerinde ise, Aaaa ibreye bak amma hızlanmışızı diye gaz kesiyorsun, bil bakalım hangisinde hangisi..... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Konuyla alakalı değil ama merak ettiğim bir durum var.Megan dizel ile focus dizel hangisinin performansı daha iyi hadi birde chip yapıldı diyelim ne olur durumları Kangoo 100 bg olanı bile çipli 109'luğu zorluyor. Megane yazılım ile 150 bg oluyorki tutabilene aşk olsun ne çipi, ne performansı, her aldığın virajdan sonra, her viyadük geçişinde, hayatta kaldığına şükrede şükrede gidiyorsun, diğerinde ise, Aaaa ibreye bak amma hızlanmışızı diye gaz kesiyorsun, bil bakalım hangisinde hangisi..... Abartmayalım Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 ne çipi, ne performansı, her aldığın virajdan sonra, her viyadük geçişinde, hayatta kaldığına şükrede şükrede gidiyorsun, diğerinde ise, Aaaa ibreye bak amma hızlanmışızı diye gaz kesiyorsun, bil bakalım hangisinde hangisi..... Kangoo 100 bg olanı bile çipli 109'luğu zorluyor. Megane yazılım ile 150 bg oluyorki tutabilene aşk olsun Abartmayalım EEE bune şimdi böyle biri ne diyor öbürü ne diyor. Çağlar abi ben anladım hangisi olduğunuda Servet abücüm bak ne demiş ama Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 yarın bakayım sabah ararım ( mesaj atarım ) Sağol abi Konuyla alakalı değil ama merak ettiğim bir durum var.Megan dizel ile focus dizel hangisinin performansı daha iyi hadi birde chip yapıldı diyelim ne olur durumları EEE bune şimdi böyle biri ne diyor öbürü ne diyor. Çağlar abi ben anladım hangisi olduğunuda Servet abücüm bak ne demiş ama Stok olarak focus kağıt üstünde öpüyor. Ancak megane çiplenince fena oluyormuş diyorlar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Çağlar abi fluanse ile olan deneyimini paylaşmış. Birde Kangoo ile olanı alalım Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Sani ne zaman chipliyorsun sen bunu.anlaşılan canlı test lazım bu duruma.Focus mu Megan mı.İkisinde de aynı yazılım olduğunu varsayarsak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Çağlar abi fluanse ile olan deneyimini paylaşmış. Birde Kangoo ile olanı alalım hatim indirmeye birebir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Sani ne zaman chipliyorsun sen bunu.anlaşılan canlı test lazım bu duruma.Focus mu Megan mı.İkisinde de aynı yazılım olduğunu varsayarsak. Garanti sonrası. Zaten şimdi anlam veremediğim bi 1200-1400devir arası kesilme var, yazılım bunu çözecektir herhalde Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Garanti sonrası. Zaten şimdi anlam veremediğim bi 1200-1400devir arası kesilme var, yazılım bunu çözecektir herhalde Merak etme hepsinde var Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Merak etme hepsinde var Ulen 65'liğim kesilmeden hızlanıyordu, bazen aramıyor değilim... Yorum bağlantısı
Murat Erdoğan. 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Yaza inşallah böyle yapacağım arabayı: (biraz düşürülmüş olacak , etek ve ön marşpiyel takacağım ) ... Manavgat'ta mı araç ? Bu arada bu mekanda bir fotoğraf da ben çekeyim ırmak manzaralı Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Şaka maka yakışıklı araç yeni meganlar.Sadece içinde biraz daha görsellik lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts