İçeriğe Yönlendir

Carpc


Seyfettin Şenlik

Recommended Posts

Seyfettin Şenlik

http://translate.google.com/translate?prev...history_state0=

işte carpc diye ben buna derim

bayağıdır araştırıyorum bu konuyu aracıma dışarıdan değilde içeriden kendime görsel şeyler le modifiye etmek istiyorum 2001 siyah bir f1 ghia sedanım var dış güzelliği allah nazardan saklasın çok hoş çelik jant bile alıp takmak istemiyorum kimseye bi şey kanıtlamak zorunda değildir insan oğlu yaptığınız tüm güzelliklerin kendinize hitap etmesi için yapılması gerekir diye düşünüyorum

Ha bu arada herkese hayırlı ramazanlar

Yorum bağlantısı

Bana biraz mantıksız geldi açıkçası, Tamam ön göğüs için in dash tarzı ana ünite fikri güzel. Ama ne gerek var usb fm radyo 4 lü flaşör düğme modifikasyonu vs. akıl k

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Dokunmatik ekranı göğse adapte etmiş. Mdf hazırlayıp, bagajın sol yanına Anfi, sağ yanına da bilgisayar montajı yapmış.

Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak
(düzenlendi)

Valla güzel yapmış adam, estetikten ödün vermeden yapılmış bi çalışma olmuş, özellikle de odb soketi ile aracın bilgisayara bağlanması çok hoşuma gitti, tam bizim tüplü arabalar için, gerçi aracımın şükür öyle bi problemi yok ama, yaktımı arıza ışığını hemen söndür bu pc ile, bi de zamanlanmış görev atarız :angry:

emminin eline geçse, bu carpcye tüpün beynini de bağlardı :) sonra birkaç ön tanımlı ayar oluşturup aracı çalıştırmadan önce lpg için oluşturulan ekonomik ya da performans seçenekleri arasından birini seçerdik :)

tarihinde Erkan K?yak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Bundan 2-3 sene önce vardı bu site forumda. :) Hatta dönemin üyelerinden çok daha iyilerini yapanlar bile çıkmıştı.

Yorum bağlantısı
Özgür Karaca

dokunmatik ekran ve konsl çok güzel olmuş ama bilgisayar bağlamak v bagajı okadar kçültmk gereksiz die düşünüyorum

Yorum bağlantısı
İlker Anıl

Bu noktada bana bunu orijinal konumundan tehlike düğmesine kaybetme olurdu bildirin Hıristiyan civarında. Olmasına rağmen her yerde ben tamamen şeriti paneli kapatmak için seçtim istedim taşımak olabilir, başka bir yerde kendimi taşımak için o gözle - I gelmiyordu her yere OEM görünür gerçek panelde. The reason for this is, that the screen itself is slightly too large for the dashboard opening unless I cut away some of the dash plastic behind, which I was not happy to do. Yapana kadar uzağa bazı arkasında hangi I yapmak mutlu değildi çizgi plastik kesme Bunun nedeni biraz da pano açılması için büyük, bu ekran kendisi olmasıdır. You can see that below: Bunu aşağıda görebilirsiniz:

katılıyorum :() mutlu hristiyan bir pc :))

çok güzel olmuş ama ya :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...