İçeriğe Yönlendir

Oto ses ve g&#246rüntü sistemleri


Emre ilhan

Recommended Posts

Emre ilhan

Arkadaşlar herkese merhaba.Bu klup e yeni üye oldum.Mesleğim elektronik ve uzmanlık alanım oto seslendirme sistemleridir.Her türlü ford-visteon-blaupunkt- oto teypleri hakkında sıkıntılarınızı benimle paylaşabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Emre ilhan

hoşbulduk teşekkürler ama hangi başlık anlayamadım pardon.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

5000-6000deki çevirmeli ses düğmeleri, hepimizde eridi soyuldu döküldü, şampuan kapağı ile bulduğumuz çözüm harici bir çözüm var mıdır?

Yorum bağlantısı
Emre ilhan

Tabiki var. ben bu potanslı düğmeleri komple değiştiriyorum. eskisini onarmak veya modifiye etmek kesin çözüm değildir. en temizi potansın dış yüzeyde bulunan düğmesini komple söküp yerine nikelaj kaplı plastik düğme takmak. çok şık duruyor. tabi siyah görünümünden bıktıysanız. keşke taktığım cihazlardan birinin resmi şu an olsaydı ve gösterebilseydim. ama ilğilenen arkadaşlar için bir resim ilerde koyabilirim.

hoş bulduk elimden geldiğince bilğilerimi paylaşmak isterim. bilği paylatıkça değerlidir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Orjinal plastik dış aksamı sormuştum.

Mondeo X lerdeki 6 lı Cd değiştiricilerdeki, sıkça kırılan plastik kısım ile ilgili çözüm yolunuz varmı dır?

Yorum bağlantısı
Emre ilhan

Çağlar bey 5000-6000 lerdeki çevirmeli potans dış düğmenin eridiğinin hatta soyuldugun hakkında bir soru sordunuz. 2 . sorunuz ise 1 . si ile çelişkili. ayrı şeyler.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Doğrudur, diğeri ikinci soru idi, yani:

1.Orjinal plastik dış aksamı sormuştum, yani önerdiğiniz çözüm hakkında yorumum idi; soyulan siyah kısım için orjinal bir çözüm yok mudur diyerek.

2. Mondeo X lerdeki 6 lı Cd değiştiricilerdeki, sıkça kırılan plastik kısım ile ilgili çözüm yolunuz varmı dır? , yani bu da diğer merak ettiğim bir konu idi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...