Nuri Başer 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 P250BC için güncel harita yükleyeyim dedim, saç baş yoldurdu.. Navitech yeni bir güncelleme istemine geçmiş.. Naviextras - Toolbox adında site-program karışımı bir yükleme metodu.. tam bir rezalet.. program kitleniyor, harita inmiyor, bağlantı sorunlu, anlatımlar üstü kapalı ve yetersiz.. yani hiç güncellemeyelim diye yapılmış sanki.. eskiden atıyorduk SD karta canavar gibi güncelliyorduk.. şimdi yok siteye üyelik yok toolbox yok servera bağlan ıvır zıvır.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Next 708'i o program ile güncelliyorum, hiç sorun olmuyor.. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 3 Eylül 2009 Yazar Paylaş 3 Eylül 2009 Tollbox programı sorunlu.. benim wireless adaptörü devre dışı bırakıyor.. saatlerdir 35 MB lık bir haritayı indiremedi.. bir de çok kasıyor b.syrı.. yarın laptop da deniycem.. onda da sıkıntı yaparsa eski sürüme devam.. Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 Ben 2 gün önce toolbox ile güncelledim. Gayet hızlı ve sorunsuz 35 mb lık yeni haritayı yükledim. Yorum bağlantısı
Fatih_Keskin 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 Bende NaviExtras Toolbox kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Belki sizin donanımınız ile ilgili bir sıkıntı olabilir çakışma gibi v.b. bir sorun. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 4 Eylül 2009 Yazar Paylaş 4 Eylül 2009 sorun wireless adaptördenmiş sanırım.. Laptop ta hallettim harita ve 3D güncellemelerini.. arada bir hata veriyor, onu da çözmeye çalışıyorum.. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 4 Eylül 2009 Yazar Paylaş 4 Eylül 2009 3D DEM hakkındada bilgi vereyim.Bu bir güncelleme değildir ! 3D DEM dosyası 2 kısımdır 1- Düşük detay 2-Yüksek detay,sonuçta bu bir navigasyon cihazı ve 104MB boyutundaki bir dosyayı alsanızda almasanızda dağ tepe işiniz yoksa görsel olarak bir işe yaramaz.Yani bu 2 farklı dosyadır,cihazınızda bulunan 32MB civarında olan fazlası ile yeter zaten.Bu dosyanın 3 boyutlu binalar ile alakasıda yoktur,sadece yer yükseltileri vs. gibi detayları kapsar. Sevgiler Bülent bey değerli bilgiler için teşekkürler.. Peki bizim haritalarda 3D buildings varmıdır?? Yorum bağlantısı
Nuri Başer 4 Eylül 2009 Yazar Paylaş 4 Eylül 2009 Navigasyon almadan gereksiz diye düşünürdüm ama kullanınca fikir değişiyor.. misal, yol b.syrı son 15 km diyor, ben de sadece "X" isimli yakıtı kullanıyorum.. açıyorsunuz navigasyonu, size en yakındaki "X" istasyonunu metresi metresine tarif ediyor.. yolda kalmadan istediğiniz istasyondan yakıt alabiliyorsunuz.. Yorum bağlantısı
Hakan Gümüş 18 Eylül 2009 Paylaş 18 Eylül 2009 Bende bu hafta online alışveriş sitesinin bi tanesinden alıp, internet üzerinden 5 dakikada güncelleme yaptım. Ürün fiyat kıyaslaması yapıldığında benden iyi bir puan aldı. Ben memnun kaldım açıkcası... Yorum bağlantısı
Nuri Başer 18 Eylül 2009 Yazar Paylaş 18 Eylül 2009 Güncelledim ama hala koskoca Dörtçelik Hastanesi yolu çöl gibi görünüyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Eylül 2009 Paylaş 18 Eylül 2009 Güncelledim ama hala koskoca Dörtçelik Hastanesi yolu çöl gibi görünüyor Benim tırt navigasyonda o yolu gösteriyor Yorum bağlantısı
Semih Saner 4 Temmuz 2010 Paylaş 4 Temmuz 2010 Güncelledim ama hala koskoca Dörtçelik Hastanesi yolu çöl gibi görünüyor Naviextras - Toolbox ile ben çok kolay yaptım gncelleme. 15 dk sürmedi... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2010 Paylaş 4 Temmuz 2010 Toolbox ile güncelleme yapamayanlar, toolbox'ı kaldırıp yeniden indirip, yeniden kursunlar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts