İçeriğe Yönlendir

Eşiniz arabasını vermekte sıkıntı yaratıyor mu?

İlknur Öztürk

Recommended Posts

İlknur Öztürk

arabasını istediğinizde, eşiniz anahtarı hiçbir tereddüt yaşamadan veriyor mu yoksa arıza çıkıyor mu merak ettim:) zamanında bizim evde ciddi mesele olmuştu bu durum.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

ben anahtarı veriyorum kullan diye inan hiç işim olmaz diyor. bari otobanda kullan diyorum yine yok diyo :rolleyes:

Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk
Ne kadar ciddi :rolleyes:

benim gidip kendime araba almama neden olacak kadar diyeyim :D

Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk
Sonuç stumph için ne oldu?

benim anahtarlığa kendi arabasının yedek anahtarını taktı.

ben anahtarı veriyorum kullan diye inan hiç işim olmaz diyor. bari otobanda kullan diyorum yine yok diyo :D

lokman bey siz çok centilmenmişsiniz :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Levent Ayhan

eşimin ehliyeti var ama lise çağındayken bir kaza geçirmiş.abisi kullanıyormuş.kaza da abisini kaybetmiş.daha sonraları ehliyet aldığı dönemlerde babasının arabasıyla ufak bi kaza yapmış.teklif ediyorum ama o direksiyondan uzak duruyor.ama araç kullanmasını da öğrenmesini istiyorum.ileride neyin ne olacağı belli olmaz.

Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk
Hımmm. Zopa yemiş sanırsam :rolleyes:

sizde durumlar nasıl Hakan bey?

Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk
Benim arabam yok. Araba Nezaket'in. Anahtarı da var. İstediği an altımdan arabayı alabiliyor. Ben daha çok özel şoförlük yapıyorum.

o zaman bir tane de beylere başlık açmak lazım, hanımınız arabasını size veriyor mu diye :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

İlerisi için dikkat etmem gereken bir konu daha çıktı. Siz evlilerin tecrübeleri çok işim(iz)e yarıyor. İlgiyle takip ediyorum :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler

Bizim arabanın anahtarı her zaman askıda asılı durur bu güne kadar eşim hiç arabanın anahtarını ver demedi niyemi : eşim araba kullanmayı bilmiyor :rolleyes::D her zaman ön sağ koltugu seçer yolda giderken magazalara bakar saga sola telefon açar ve halinden mutlu araç kullansa bunları yapamaz :D bizde no proğlem. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler
İlerisi için dikkat etmem gereken bir konu daha çıktı. Siz evlilerin tecrübeleri çok işim(iz)e yarıyor. İlgiyle takip ediyorum :rolleyes:

Darısı başına. :D

Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş
ben anahtarı veriyorum kullan diye inan hiç işim olmaz diyor. bari otobanda kullan diyorum yine yok diyo :D

Ahh Ahh nerdee, keşke bizim hanımda öyle olsa :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Kendi arabami babama verdim -daha dogrusu- "Sen bunu da caldirirsin" diyerek elimden aldi :-)

Su anda arabam yok, evde kuzenimle yasiyorum, onun arabasi var, yedek anahtari bende..

Kiz arkadasimin arabasi oldugu icin de oldukca rahatim, sag on koltukta oturmak oldukca keyifli, uzun tatiller disinda direksiyonu pek elime almiyorum, yogun israrlara ragmen :-)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
lokman bey siz çok centilmenmişsiniz :rolleyes:

teşekkür ederim.

Benim arabam yok. Araba Nezaket'in. Anahtarı da var. İstediği an altımdan arabayı alabiliyor. Ben daha çok özel şoförlük yapıyorum.

bende özel şöförlük yapıyorum. araba hanımın ama ilgi alaka yok,nasıl olsa ilgilenen var :)

İlerisi için dikkat etmem gereken bir konu daha çıktı. Siz evlilerin tecrübeleri çok işim(iz)e yarıyor. İlgiyle takip ediyorum :D

Yurdaer daha ne konular çıkar merak etme sen :)

Ahh Ahh nerdee, keşke bizim hanımda öyle olsa :D

aman olmasın boşver rıdvan sonra unutur gider,bir cesaretini kaybettimi bidaha hayatta araba kullanamaz. :)

Yorum bağlantısı
Tülin Keskin
(düzenlendi)

cıxxxx arabasını vermekte sıkıntı yaratmıyor çünkü ehliyetim yok :kihkih::kihkih::flowers:

ama ehliyet almadığım için çok arıza çıkarıyor :D

tarihinde T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
cıxxxx arabasını vermekte sıkıntı yaratmıyor çünkü ehliyetim yok :D:):D

ama ehliyet almadığım için çok arıza çıkarıyor :D

arabayı almasın agerek yok ki, özel şoförü varken :)

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

valla hanımdan arabayı zor alıyorum ondan alsam kızım arıza cıkarıyor

bi ara haftasonları git temizlet yıkat gel durumunda arabayı kullanmaya başlamıştım.

allahdan iş değiştirdimde araba bana lazım diye artık bende :lol:

Yorum bağlantısı
Simay Bayur

İlknur hanım sizi tebrik ediyorum.En iyisini yapmışsınız.Bu erkeklerden cüzdanını iste ama arabasını isteme ne varsa içleri gidiyor.Bende eşimden arabasını isteyince ne gereği var hayatım ben seni götürürüm istanbul trafiğinde yorulma der.Nedense :D

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Arabayı kullan diyorum..ama o benle iken kullanmak istemiyor... tek başına kullanmak istiyor...

Yorum bağlantısı
Yilmaz Özbay

Benim anahtar masanın üzerinde durur benden başkasının işi olmaz. Bizde adalet ve eşitlik var :))

Yorum bağlantısı
Tülin Keskin
arabayı almasın agerek yok ki, özel şoförü varken :D

:) :lol2: :)

Yorum bağlantısı
Abdullah Ercan

Yedek anahtarımız eşimde istediği an alıp kullanıyor. :lol2:

Yorum bağlantısı
Nuri Başer

Muntazaman sıkıntı yaratırım, sorun çıkartırım.. zira manuel ve dizel bayanlara göre değil... :lol2:

:lol2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...