İçeriğe Yönlendir

Eşiniz arabasını vermekte sıkıntı yaratıyor mu?

İlknur Öztürk

Recommended Posts

Hüseyin Kırız

eşim yok şimdilik :p ehliyeti varsa sag koltuktan inmezdim ordan talimat vermesi daha güzel oluyor :p beni oraya götür buraya götür güzel bişi ....

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

valla bizim evde öyle bir sorun yok anahtarlıkta ruhsat ve anahtar beraber duruyor kime lazımsa o kullanıyor. evli arkadaşlar tavsiye ederim insan bayağı rahat ediyor benim yanımda pek kullanmaz ama lazım olunca alır gider tabi eğitim şart bide aracın otomatik olması işimi kolaylaştırıyor. arkadaşlar herkes iyice araç kullanmayı eşine öğretmeli geleçek günlerin neler getireceği belli olmaz allah korusun

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

evli değilim eşim yok... arabamı bu gune kadar 365 gunde 5 sefer falan ev halkına vermısımdır :) annem de o koskoca explorer ı sehır ıcınde fırdönduruyor :) sımdı mecburıyetten bıraktım onlara uzun zaman onlar kullanacak fakat gözum hıc arkada degıl araba genllıkle de annemde :) bayanların araba kullanması bencede şart... ;)

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Ben anahtarı kaptırdım bi daha alamadım alamıyorumda ama gerçekten çok rahat oluyor.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Benim hanım üç yıldır direksiyon başında.Kapıda iki ayrı araç bir çok konuda beni rahatlattı.Çocukların okula gidiş gelişi,çarşı pazar ondan soruluyor.Bayağı tecrübe sahibide oldu.Nerdenmi biliyorum? Harem-Gebze minibüs hattı soförü ile yolda kapışmıştı. :lol2:

Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu

Eş değil ama ben kız arkadaşıma seve seve veririm arabamı, ben akolluyken onun kullanmasını çok seviyorum, böylece bir yere eğlenmeye gittiğimizde istediğim kadar alkol alabiliyorum :nazar:

Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi

Ben ne zaman eşime arabayı versem ondan daha çok yoruluyorum.Bildiği yoluda unutuyor.Sürekli karşıya odaklanıyor.ondan sonrada başlıyorum sağa dön sola dön demeye.En son sitenin güvenliklerine davetsiz misafir olarak gidiyordukta çok şükür engin tecrübelerimle focus'umu kurtardım.:)

Yorum bağlantısı
Hakan Yağlı

arabanın vergisi geldi kavga gürültü.. arabayı servise götürecem kavga gürültü.. arabayı yıkatıcam kavka gürülrü( arabana vediğin değeri bana vermiyosun durumları) arkaya 3 kişiden fazla bindirmem kavga gürültü.. amaa iş arabayı vermeye geldiğinde dünyalar onun araba bir güzel bir güzel... özel hoca tutacağım ehliyet alamaya uğraşıyo ama ben ne kadar geç alırsa o kadar iyidir düşüncesindeyim.. eşim kendini araba kullanmaya hazır hissettiğinde .. başlayacak olan dertlerimi düşünemiyorum.. birkere ben kullanırken vitesi 4 e tak bakalım.. dedim vites topuzunu elime veriyodu az kalsın.. kusura bakma aşkım ama konu çok tatlıydı yazmadan duramadım.. ama özel hoca kesin tuacağım napiim arabamı seviyorum eşime 500 araba feda olsun ama ah o tedrginlik korku yokmu nasıl atacağım içimden bilmiyorum..

Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam

4 kisilik ailemizde 17 yasindaki kiz kardesim haric herkesin ehliyeti var; ancak soforluk bir bende var. Babam ozel soforu oldugu icin mutlu, annem basarisiz tacrubelerinin ardindan arabaya yanasmiyor, kiz kardesim ise basimin etini yemeye basladi. Abi hadi bana araba kullanmayi ogret, abi hadi bos bir yola gidelim vs. Bilmiyorum ne yapacagim.

He bu arada bir de sozlum var, onun da ehliyeti var; ancak soforlugu konusunda suphelerim var, zira yuksek suratli araba kullanmayi soforluk zannediyor, ileride kendi arabasinin olmasi sart, buyuk sikintili gunler beni bekliyor...

Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu

hakan bey yazınızı okurken ağlayacaktım nerdeyse, allah size gani gani sabır versin :lol2:

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

bence eşinizin araç kullanması gerek çünkü size her an birşey olursa evde bir şöförün olması gerekir

ben eşime iyi ki öğretmişim çünkü bayağı hastayım ve eşim olmasa ne yaparım diye düşünüyorum eşim şuanda öyle bir öğrendi ki şehirlerarası bile o kullanıyor

olaya bu açılardanda bakıp araç mı sağlık mı karar sizlerin eşlerinize öğretin bence

Yorum bağlantısı
Deniz Özkan

Bugune kadar trafiği tıkayan ne kadar araç gördüysem,bunların %90'ında bayan şoför vardı.. Ne gariptir hepside aynı oturuş tarzına sahipler.. Sanki direksiyonu biri ellerinden alacakmış gibi sımsıkı direksiyona sarılıyorlar.Koltuğun sırt bölgesiyle aralarında 5 parmaklık mesafe oluyor ve hep odaklandıkları yer ön cam..

Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu

Ama bende şöle düşünüyorum, evet dedikleriniz doğru erkekler kadar rahat kullanamıyorlar ama zaten gittikleri km. ler göz önünde tutulursa daha az tecrübeliler diyebiliriz, benim bir kaç bayan arkadaşım işleri gereği de sürekli yoğun trafikte araba kullanıyorlar, ve gerçekten bu konuda çok başarlılar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...