İçeriğe Yönlendir

2009-2010 sezonu Şaalepspor maçları

Burhan Düver

Recommended Posts

Burhan Düver
(düzenlendi)

bir program yapalım.gün,saat,yer;bunları şu an için belki ayarlayabiliriz.biz tedaş ın sahasını kullanıyoruz zemin güzel(yaz başında yenilendi) park problemi ve ücreti yok.emniyetli.

erdoğan kardeş okul tatillerinde hanım köylü oluyoruz(manyas/cumhuriye;harf eksik değil).

tarihinde Burhan D tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

Yerlerin adreslerini görelim koşullarına bakalım. Bayram bitiminde açılşı yapalım şalepler benden sıcak su herkesten. şarepler kimden :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Ben Herdaim varım. Yer zaman söylemeniz yeterli :D

Burhan Abi hoşgeldin...

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Tedaş'ın halı sahası ağaçlı yolda ( 3. Sanayi Sitesi ile 2.San. sitesi arası). Her nekadar şuana kadar hiçbir maça katılmadıysamda Tedaş'a benden bir oy :good1: Güzel tesisleri var.

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

Amaç abi buraya yumruk havaya nerde yapıoz maçları abilerim. saat kaçta yapıoruz bu sene. inşallah uygun bi saat buluruz maç için

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

Bayram sonrası yine muhtemelen cuma akşamları için ne yapalım? Bornova eski yol girişi buğdaycılar tesisi hepimize uyar mı? Alternatif öneriler nedir? Saat 22-23 daha iyi olur mu? vs...

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Bana yer ve zaman farketmez :) Ama Şu eski bornova girişi neresi ki? Ben sizin kadar eski değilim Amaç Bey :rofl:

Edit: 23:00-24:00 daha iyi be abi . İş güç belli olmuyo benim biliyosun :p

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Buğdaycılar uzun süredir hizmet veriyor. Bence olabilir. Bu sene katılmak istiyorum maçlara. Bence saatten önce günü tespit edelim. Herkes için cuma günü uygun olacak mı?

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

cuma en uygunu necat, cumartesi herkesin programı olabiliyor,

onur, eski yol girişi shell, namı diğer ağaçlı yol girişi, namı diğer stad metro istasyon

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Haa! Tamam 3.sanayinin yanında işte metronun dibindeki shellin arkası. Park yeri sorunu yok dimi orda ?

Bizim eşlerde seyretmeye gelelim falan diyorlardı. O tarz oturma yeri falan var mı orda ?

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

hafta içi olursa 23/24 uygun olabilr. cumartesi pazar 6 sonra uygundur bu çocuğa

Yorum bağlantısı
Burak Kaya

Tedaş Göztepe tarafından gelenler icin cok ters olur.Ataturk lisesi iyi degilmiydi tam orta nokta ...:D

Yorum bağlantısı
Onur Demir

5tl otopark parası vermektense biraz uzuğa gidebiliriz Burak :D Ayrıca Atatürk Lisesinin sahası; Küçüğü çok küçük, Büyüğüde kocaman :p

Arası yok :)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

bana heryer uyar, tedaş diyorsanız tedaş olsun, ama sormak lazım işte boş saat varmı?

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
Tedaş Göztepe tarafından gelenler icin cok ters olur.Ataturk lisesi iyi degilmiydi tam orta nokta ...;)

Onu hallederiz burak sorun yapma bu arada sen hayattamısın ya yaşıyonmu :(

Hanimlarin izlemesi icin tedas daha uygun olacaktir.

tedaş derken tam tarif alsak çok iyi olur. Git geli bi şekilde ayarlarız ama ters olursa burağın dediği gibi orta bi nokta olursa iyi olur

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Manisada var bildiğim tanıdığım yer :p orası olsa benim için daha iyi olur. he gelmezmiyim gelirim. ama tutupta 23-24 yapmayın 21-22 felan olsun gece bi saatte dönüyorum eve. ayrıca bayanların oturup çay içebilecekleri biryer olsun

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Manisada var bildiğim tanıdığım yer :D orası olsa benim için daha iyi olur. he gelmezmiyim gelirim. ama tutupta 23-24 yapmayın 21-22 felan olsun gece bi saatte dönüyorum eve. ayrıca bayanların oturup çay içebilecekleri biryer olsun

+1905

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

bu sene sezon yoğun olacak insallah maçlara katılabilecek durumu yaratabilirim

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
amaç iyi akşamlar.yer ve saat belli oldumu.

malesef Ahmet! yakında netleşir

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...