Ahmet Böcek 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 erdoğan abi maçlar aliağa,damı olacak Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 Haydı bakalım Yine muhteşem goller, şahane hareketler, doyumsuz anlar olacak Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 Felaket bilendim, bu sezon herkes beni konuşacak Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 onur merhaba.daha önce ana sayfanın altında bağlanan kişilerin isismleri görünüyordu şimdi görünmüyor.acaba forum ana sayfada değişiklikmi oldu. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 onur merhaba.daha önce ana sayfanın altında bağlanan kişilerin isismleri görünüyordu şimdi görünmüyor.acaba forum ana sayfada değişiklikmi oldu. anasayfada görünür ahmet Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 amç iyi akşamlar.nasılsın. benim bilgisayarda şu anda görünmüyor. tamam amaç buldum.alttan kısaltma yapmışım. Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 (düzenlendi) Bu sezonda direkleri dovecen yani . Hafif rot balans yaptırdım, tutarsa "gol olur" Biz çok seyrettik böyle söyleyenleri. Abi senin maç seyrettiğin dönemlerde futbol topları koyun postundan yapılyodu, Kramponlarda daha icat edilmemişti, şimdi durum değişti :D 15 Eylül 2009 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burhan Düver 17 Eylül 2009 Yazar Paylaş 17 Eylül 2009 beyler kusura bakmayın sık giremiyorum. tedaşın sahası oldukça uygun.izmirde mesafe sorunu konuşursak istanbullu arkadaşlar alınır.kafeteryası bayanlar ve çocuklar için güzel saatleri birazdan arar öğrenirim.biraz geç kaldık saat bulamayabiliriz.(benim hatam) Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Eylül 2009 Paylaş 17 Eylül 2009 ben buğdaycılara uğradım, küçük saha cuma akşamları dolu Hafif rot balans yaptırdım, tutarsa "gol olur" trigerci ceme de gitsen, ajlan ustaya da gitsen senin rot ayarları düzelmez, rektefiye lazım Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 22 Eylül 2009 Paylaş 22 Eylül 2009 beyler kusura bakmayın sık giremiyorum. tedaşın sahası oldukça uygun.izmirde mesafe sorunu konuşursak istanbullu arkadaşlar alınır.kafeteryası bayanlar ve çocuklar için güzel saatleri birazdan arar öğrenirim.biraz geç kaldık saat bulamayabiliriz.(benim hatam) varmı gelişme? Yorum bağlantısı
Burhan Düver 30 Eylül 2009 Yazar Paylaş 30 Eylül 2009 amaç .kusura bakma .çok sık giremiyorum.yazıyı yazdığımda tedaşla görüştüm cuma günleri boş saat daha doğrusu hiç bir gün boş saat yoktu 7 8 gibi saatler var ama çok erken.bu pazartesi uğradım perşembe boşalacak bir saat var 10-11 diye aklımda kaldı .uygun olurmu bilmem Yorum bağlantısı
Onur Demir 30 Eylül 2009 Paylaş 30 Eylül 2009 Abi Perşembe zor olur ya. En azından benim için. Bugün bile 10a geliyordu eve geldiğimde. Hangi ara yemek yiyip, hangi ara dinlenicem. Cuma günleri iyi oluyordu, Hiç olmazsa ertesi gün tatil olduğundan rahat rahat gelebiliyordum. Yine Atatürk Lisesi olacak galiba Fikirleri alalım, Önümüzdeki hafta başlayalım hatta, Okadar rot-balans yaptırdım bozulmadan sıralayım göllerimi Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 30 Eylül 2009 Paylaş 30 Eylül 2009 Abi Perşembe zor olur ya. En azından benim için. Bugün bile 10a geliyordu eve geldiğimde. Hangi ara yemek yiyip, hangi ara dinlenicem. Cuma günleri iyi oluyordu, Hiç olmazsa ertesi gün tatil olduğundan rahat rahat gelebiliyordum. Yine Atatürk Lisesi olacak galiba Fikirleri alalım, Önümüzdeki hafta başlayalım hatta, Okadar rot-balans yaptırdım bozulmadan sıralayım göllerimi aynı mazeret benimde bu sezon işlerim yoğun bana göre cumartesi akşamı eğer cuma derseniz 11 12 veya 12 - 1 uygun Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Ekim 2009 Paylaş 1 Ekim 2009 bu gün netleşir sanırım İAL amaç .kusura bakma .çok sık giremiyorum.yazıyı yazdığımda tedaşla görüştüm cuma günleri boş saat daha doğrusu hiç bir gün boş saat yoktu 7 8 gibi saatler var ama çok erken.bu pazartesi uğradım perşembe boşalacak bir saat var 10-11 diye aklımda kaldı .uygun olurmu bilmem rica ederim abi, ne demek... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 Bir ay olmuş, daha tarih belli değil...Ne diyim ben şimdi bu İzmir' e... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 Bir ay olmuş, daha tarih belli değil...Ne diyim ben şimdi bu İzmir' e... sabri usta senden çok korkuyor serkan Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 arkadaşlar, İAL cuma günü dolu, ivedi saha bakalım Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 Bir ay olmuş, daha tarih belli değil...Ne diyim ben şimdi bu İzmir' e... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 sabri usta senden çok korkuyor serkan O niye ki, halbuki biz kendisini uzaktan uzaktan çok seviyoruz... Afyon' da bir saha bulun da gol nasıl atılır görün İzmir' liler... Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 O niye ki, halbuki biz kendisini uzaktan uzaktan çok seviyoruz... :lol2:Afyon' da bir saha bulun da gol nasıl atılır görün İzmir' liler... Niçin uzaktan diye düşünüyorsunuz Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 Beni hiç sormayın. Pazartesi günü bir mülakatım var. Harıl harıl ona çalışıyorum. Piknikte coştuk o şimdilik yetsin. :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts