Onur Demir 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 Eyvallah...Sana da geçmiş olsun... Benim tanıdığım Onur hastalık falan dinlemez oynar Sağol Abi. Ver gazı tabi insan bu kadar doplanmaya bir şilt, bir plaket, ne bileyim, hiç olmazsa 1 kg ekolojik domates yollarda izmir ayranının yanında yesinler diye , şunun yaptığına bak heleismini oraya yazmış, ya oynayacak, ya oynayacak, aksi halde ceydaya şikayetler hazır Bugün ciddi anlamda daha kötüyüm, Geçen hafta Yeşilyurt devlet hastanesine alerji için kan vermiştim, Sonuçlarını almam gerekiyor diye izin almıştım yarın için. Cuma çalışmıyorum yani. Hazır hastaneye gitmişken kendimide göstereyim. İğne neyim vursunlar, İlaç falan versinler, Ciddi ciddi hastayım ama yarınki maçta Ciddi ciddi oynamayı düşünüyorum, Ter atarım biraz iyi gelir. Ama şu halimden daha iyi olmazsam maç sonunda muhabbete kalamam hemencik dönerim geri. Yorum bağlantısı
Cem Demirci 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 Sağol Abi. Ver gazı tabi Bugün ciddi anlamda daha kötüyüm, Geçen hafta Yeşilyurt devlet hastanesine alerji için kan vermiştim, Sonuçlarını almam gerekiyor diye izin almıştım yarın için. Cuma çalışmıyorum yani. Hazır hastaneye gitmişken kendimide göstereyim. İğne neyim vursunlar, İlaç falan versinler, Ciddi ciddi hastayım ama yarınki maçta Ciddi ciddi oynamayı düşünüyorum, Ter atarım biraz iyi gelir. Ama şu halimden daha iyi olmazsam maç sonunda muhabbete kalamam hemencik dönerim geri. Geçmiş olsun onur. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 Geçmiş olsun Onur, dikkat et kendine. Bence bu hafta istirahat et Yorum bağlantısı
Onur Demir 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 Geçmiş olsun onur. Sağol Serkan, Yarın Sahadayım kısmetse. hastada olsam yaşlıların ense traşlarını yapıcam Geçmiş olsun Onur, dikkat et kendine. Bence bu hafta istirahat et Sağol Necat, Bakalım yarın ola hayır ola. Askerde 40derece ateşle 3bin metre koşturmuşlardı, hiç birşeyim kalmamıştı Onur nazara geldin, geçmiş olsun... Sağol, Aynen abi nazara geldik Yorum bağlantısı
Sabri Tüysüz 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 - Cemal - Burak - Amaç - Cem - Emre - Serkan - Onur (2gündür Felaket hastayım iyi hissedersem gelicem ) - Sabri - Salih (Barodan) - Soykan Geçmiş olsun Onur... İyi yolculuklar Ömer... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 - Cemal - Burak - Amaç - Cem ( KURUÇAY BAROLARINDAN ) - Emre - Serkan - Onur (2gündür Felaket hastayım iyi hissedersem gelicem ) - Sabri - Salih (Barodan) - Soykan - Burhan - Sabri usta ve gürkan, inan ? Yorum bağlantısı
Aykut Tuncel 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 Onur geçmiş olsun + Aykut maç saati görüşmek üzere... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 - Cemal - Burak - Amaç - Cem ( KURUÇAY BAROLARINDAN ) - Emre - Serkan - Onur (2gündür Felaket hastayım iyi hissedersem gelicem ) - Sabri - Salih (Barodan) - Soykan - Burhan - Aykut - Sabri usta ve gürkan, inan ? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 Onur nazara geldin, geçmiş olsun... Nazara geldiyse ben okurum ona bişeyciği kalmaz Yorum bağlantısı
Burhan Düver 19 Şubat 2010 Yazar Paylaş 19 Şubat 2010 cem i okuduğun gibiyse birde şu sayfayı değiştirelim 35 olmuş Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 cem i okuduğun gibiyse ceme hem okuyup hem üfledide ondan yeni hafta yeni sayfada buluşuruz Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 geçmiş olsun onur abii ben ve murat kısmetse sizlerleyız Yorum bağlantısı
Burak Kaya 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 - Cemal - Burak - Amaç - Cem - Emre - Serkan - Onur - Sabri - Salih (Barodan) - Soykan - Burhan - Aykut - Sabri usta - Gürkan - İnan - Murat Liste cok kabardı yahu Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 Onur gecmis olsun. SAğol abi. geçmiş olsun onur abii ben ve murat kısmetse sizlerleyız Gelin gelin, Size doğru bi hapşurayım - Cemal- Burak - Amaç - Cem - Emre - Serkan - Onur - Sabri - Salih (Barodan) - Soykan - Burhan - Aykut - Sabri usta - Gürkan - İnan - Murat Liste cok kabardı yahu Kabarık liste iyidir. Hastayım zaten daha az koşarım, Hatta kale önünde beleş top beklicem Hay maşallah Dimi ama Yorum bağlantısı
Gürkan Güngör 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 - Cemal- Burak - Amaç - Cem - Emre - Serkan - Onur - Sabri - Salih (Barodan) - Soykan - Burhan - Aykut - Sabri usta - Gürkan - İnan - Murat Liste cok kabardı yahu Hey maşallah 2. sahayıda tutalım mı? Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 rekor olacak cemal bize geçerse gol atana benden saat Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 rekor olmazmı!... sahada 16 kişi, izleyici 11 kişi, toplam 27! Yeri gelmişken... Arkadaşlar, biz bu etkinliği dostluk pekiştirmek ve ter atmak için planlıyoruz. Dünkü maç, kalabalıktan olmasını temenni ettiğim nedenlerle sert geçti. Biz şimdiye kadar 40 maçın üzerinde beraber oynadık, hiç sertlik olmamıştı, hiç bu denli itiraz ve kırıcılık olmamıştı, daha dikkatli olmalıyız, çok seviyeli ve sevgi- saygı dengesini mükemmel kuran grubumuz var, lüfen daha dikkatli olalım. Biz aramıza yeni katılan, her gelen arkadaşın sahada yer almasını istiyoruz, şimdiye kadar eleği çalıştırmadık, umarım çalıştırmayız. Bu sayfayı kapatıyorum, yeni sayfada tertemiz başlangıç dileklerimle... Yorum bağlantısı
Recommended Posts