İçeriğe Yönlendir

2009-2010 sezonu Şaalepspor maçları

Burhan Düver

Recommended Posts

Emre Gülşen
O niye ki, halbuki biz kendisini uzaktan uzaktan çok seviyoruz... :unknw::crazy:

Afyon' da bir saha bulun da gol nasıl atılır görün İzmir' liler...

Biz her şekilde toplanıp maçımızı yaparız Serkan sen merak etme, kendini bunlarla üzme.Organizasyon tarihlerine yoğunlaş... :lol2: :p

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Sahanın neresi olduğuna pek takılmayalım bence. Nasıl olsa Araçlarla gidiyoruz. Aynı semtte oturan illaki arkadaşlarımız vardır. Bizim karşıyakadan yaptığımız gibi her hafta biri götürür.

Direk dövesim geldi :lol2:

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
Buca pazaryerinin yanındaki Bucaspor tesislerinde cuma 1-2 saatleri boş uyarmı? :lol2:

12 1 e geç diyolar 1 2 nasıl olur bilmem ben gelir oynarım iş çıkmadıkça

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Arkadaşlar.

Telefonla görüştüğüm oldu görüşmediğim oldu. 1-2 yerden bilgi aldım. Bornovada; Kia nın yanındaki halı saha cuma sadece 12-1 müsait 60TL bize olcak fiyat. Ama işte 12-1 olması

2. ve bana göre olabilcek tercih. Eşrefpaşa camiinin karşısındaki caddede (keresteciler sokak diyede geçiyor ) Altıntaş spor tesisleri var. Kapalı alan havalandırması iyimiş. Kafeterya vs. mevcut. Park yeri sorunu yok muş. Gidip görmedim daha bilmiyorumda orayı. Cuma günleri 23:00-24:00 arası müsait(aslında değil ama sağlam torpil sokup araya boşaltabilirim :D ) 60TL bize olcak fiyat :nazar: Ama Oraları, muhiti hiç bilmiyorum. Tekin biryermidir. Etrafa sordum bişey olmaz, iyi muhittir dediler. İş çıkışı gidip görcem fırsatım olursa.

Orda daha önceden maç yapan varmı? Orayı bilen eden?

Ve Eşrefpaşa çok ters diyen (Atatürk lisesiyle arası 5 dakka)

Hadi yorum ve öneri alayım :rofl:

Bu arada İnan'ın dediği yerde fena değilmiş. Soralım ya 10:00-11:00 yada 11:00-12:00 falan boş değilmi?

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Abi aslında süper bir saat. Ancak Şuan bile şubedeyim ve nezaman çıkacağım belli olmaz. Benim için zor hatta imkansız gözüküyor. 9-10 arası olsa hadi neyse diyeceğim :nazar:

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
(düzenlendi)

Aslında İnan'ın önerdiği yerde iyi ama Onur'a uymuyor saat.Onurum torpili bu saha için denesen :rolleyes:

Yada Pınar Bornova Sahası 23:00 - 24:00 boş görünüyor....

tarihinde Emre G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
Aslında İnan'ın önerdiği yerde iyi ama Onur'a uymuyor saat.Onurum torpili bu saha için denesen :)

Yada Pınar Bornova Sahası 23:00 - 24:00 boş görünüyor....

acele edersek iyi olacak orayıda alabilirler biran önce karar vermek gerek

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Arkadaşlar; Bu akşam iş çıkışında dediğim yere gittim. Zor buldum ama buldum :) Aslında gidince nekadar kolay olduğunu anladım. Saha hoşuma gitti, Muhit olarakta sakat yer değil ; İnönü caddesinin bir üst ara sokağı(konak belediyesporun küçüklerinin antrenman yaptığı saha) Ancak en büyük sorun Park yeri, Mekan ününde 3 arabalık yer var, geri kalan sokak aralarında artık park yeri arar. Kısacası yattı orası :D

Şimdi Torpil yapacak kişiyi aradım. Dedim güzel biryer ayarla bize. Çamdibi Atatürk parkının ordaki halı saha dedi. Yarın bakarım bi dedi. Nerdedir bilmem. 1-2 yer daha bakar sana haber veririm dedi sağolsun.

Sizin dediğiniz 11-12 boş olan Pınar Bornova sahası neresi. güzel biyerse ayarlayalım hemen.

Amaç Abi yarın Çınarlıdaki yere bakacakmış. Hadi bakalım Ayarlayalım şu işi Cuma maç yapalım :D

Yorum bağlantısı
Tülin Keskin

1- tekin bir yer olsun sırf saha bulalım diye saçma sapan ücra köşelerde toplanmayın gecenin bir yarısı

2- hayatta cumartesi olmaz,cuma ayarlayın

3- gece 23.00 ten sonraki maçlara karşıyım,(eşlerin genel kararı) bizler için yorucu oluyor....

4- 22.00-23.00 arası uygundur

5-hadi size kolay gelsin :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Üst komutanlıktan emirler gelmiştir. İlgilenenlere arz edilir :)

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Toplanıp kendi halı sahamızı kuralım derim :) Bu sene yer ayarlamakta geç kaldık herhalde. Langırt tesisleri çok güzelmiş.

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Saha gerçekten güzel, tesis oldukça nezih görünüyor.Katılım için elleri görelimmm....

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
agam salepleri getiriyon di mi ? :nazar:

Muhlisim kafeterya var orada sorun olmasın...

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)
Arkadaslar Inan kardesimizin buldugu saha benim adima cuma gunu 22-23 icin ayrilmistir, kaporasi verilmistir, ucret tek mac icin 100 TL, abonelik icin 90 TL'dir. Abonelik isini oraya gidip gordukten sonra yapmakta fayda var ancak linkten gorebilirsiniz, otoparki kafeteryasi dusu her bi halti var, biraz cebimizden cikacak bu hafta, eger pahali gelirse onumuzdeki haftalarda elimizi cabuk tutup pazartesiden yer ayarlamak zorundayiz.

Esrefpasa olayina ben sicak bakmiyorum, ozellikle eslerin gelmesi durumunda, esrefpasanin neresinde olursa olsun gecenin bi vakti oradan geri donerken basima bir sey gelirse, ne esime ne de calistigim yere bunu aciklayabilirim.

Ayrintilari cuma aksami hali sahada tartisiriz. Lutfen herkes 9.30'da orada olsun, salepler hazir olsun, katilimcilar da buraya yazsinlar gelip gelmeyeceklerini.

Ayrıca Eşrefpaşa değil yahu, İnönü caddesinin bir üst sokağı 3yol diyelim biz ona. Ama zaten park yeri sorunu vs. olmazdı zaten. Gittim gördüm yarım saatte zor buldum :nazar: Yattı orası dedim zaten ;)

Bu bornovadaki yerimi yoksa altındağdakini mi ayarladın abi? 2 tane yer gözüküyor. 90TL çok gibi, Ama Atatürke az veriyodukta ne oluyodu otoparka verdiğimizle aynı hesaba geliyodu. Bunun hiç olmazsa WC si soyunma odası falan yakındır ;)

Ayrıca tesis çok güzel görünüyor.

Katılımcı olarak;

Onur DEMİR

Yasin ÖZKAN

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

ben ve ekurim murat

bu arada YEŞİLYURT HIFFIFSIHHA ÜÇKUYULAR BALÇOVA OTOBAN BORNOVA GÜZARGAHINDAKİ ARKADAŞLARI ALACA

Yorum bağlantısı
Burak Kaya
ben ve ekurim murat

bu arada YEŞİLYURT HIFFIFSIHHA ÜÇKUYULAR BALÇOVA OTOBAN BORNOVA GÜZARGAHINDAKİ ARKADAŞLARI ALACA

Yorum bağlantısı
Yasin Yaparoğlu

bende gelirim yer olursa oynarım olmasa da izlerim artık :D ancak bu halısahanın linkinde bugün problem var herhalde açılmıyor google dan da buldum yine açılmadı yeri neresi bilmiyorum bornovanın neresinde ?

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
(düzenlendi)
bende gelirim yer olursa oynarım olmasa da izlerim artık :D ancak bu halısahanın linkinde bugün problem var herhalde açılmıyor google dan da buldum yine açılmadı yeri neresi bilmiyorum bornovanın neresinde ?

Web sitemi ziyaret et

Web sitemi ziyaret et

adresi burda EGE ÜNİVERSİTESİ A

tarihinde ?nan Erbil Sefer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Yaparoğlu

web sitesini açabildim bornova anadolu lisesine yakın olan yerdekine gidiyoruz..

Yorum bağlantısı
Alpay Önder
(düzenlendi)

Arkadaşlar merhaba etkinliği bugun okudum, iş yerindeki arkadaslarla abone olduğumuz Buca da bir tesis var sizlerede onerebilirim. Kadroda ve zamanda uygunluk oldugunda sizlere katılabilirim.

Link

tarihinde Alpay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

kadro herzaman uygun size uyan her aman bize uygundur bekleriz

bu hafta bornovadayız bakalım sonucu bir görelim ona göre bakar kararlaştırırız

Yorum bağlantısı
Gürkan Güngör

Abiler yer varsa bende gelmek isterim.İnan abicim banada arabada yer ayırırmısın. :lol:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...