Ali Tütün 8 Ekim 2009 Paylaş 8 Ekim 2009 (düzenlendi) onur ben seni yağhanelerde bekliyorum beni oradan alırsın hani inan seni ararım belki benide alırsın saat kaç gibi çıkacaksın kaçta alabilirsin. 8 Ekim 2009 tarihinde Ali T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 8 Ekim 2009 Paylaş 8 Ekim 2009 Abiler yer varsa bende gelmek isterim.İnan abicim banada arabada yer ayırırmısın. ben senin yerini ayırdım bile korkma dostum nerde buluşacağımızı haberleşiriz ali abi alırız tabi evdesin demi saat 21:00 21:30 da sahada oluncak demiştik ben seni 20:30 da alayım ancak diğerler5ini toplarız gideriz telden haberleşelim 0544 468 6262 Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 8 Ekim 2009 Paylaş 8 Ekim 2009 amaç cem muhlis emre onur ali inan erdoğan gürkan burak yasin alpay? necat? Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 8 Ekim 2009 Paylaş 8 Ekim 2009 amaç cem muhlis emre onur ali inan murat erdoğan gürkan burak yasin alpay? necat? Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Ekim 2009 Paylaş 8 Ekim 2009 onur ben seni yağhanelerde bekliyorum beni oradan alırsın haniinan seni ararım belki benide alırsın saat kaç gibi çıkacaksın kaçta alabilirsin. Bu neki Ali ??? Yağhaneler neresi ? Ben mi alcam İnan mı Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 8 Ekim 2009 Paylaş 8 Ekim 2009 Bu neki Ali ???Yağhaneler neresi ? Ben mi alcam İnan mı çok karıştırmış demi ilk önce seni sölüyo sonra beni bende en son beni söledi diye üstüme alınıyom Yorum bağlantısı
Burhan Düver 9 Ekim 2009 Yazar Paylaş 9 Ekim 2009 (düzenlendi) adresi burda EGE ÜNİVERSİTESİ A 11 Ekim 2009 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alpay Önder 9 Ekim 2009 Paylaş 9 Ekim 2009 amaçcem muhlis emre onur ali inan murat erdoğan gürkan burak yasin alpay? necat? Arkadaslar dun mac yaptıgım için bu hafta katılamayacagım Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 9 Ekim 2009 Paylaş 9 Ekim 2009 amaç cem muhlis emre onur ali inan murat erdoğan gürkan burak yasin burhan necat? Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 Ekim 2009 Paylaş 9 Ekim 2009 Ağaçlı yol diyince benimde kafam karıştı biran İnan Sanırım Ali'yi sen alıcaksın. Yani KArşıyakadan gelemeyeceğime göre Ali'yi 2 gün önce arayıp eşrefpaşadan bahsetmiştim, Oda orda yapıyoruz sandı ondan öyle dedi sanırım, Sonra konuyu okuyup bornova olduğunu anlayınca iletisini düzeltti ama bana yazdığını silmeyi unuttu herhalde Nasıl senaryo ama Yorum bağlantısı
Ali Tütün 9 Ekim 2009 Paylaş 9 Ekim 2009 Arkadaslar, IKEA'yi hepiniz biliyorsunuz, onun onunden bir yol geciyor IKEA otoparka girdiginiz, IKEA solunuzda kalacak sekilde o yolun sonuna kadar gidin, yolun sonundan saga dogru donun, dumduz devam edin, ilk kavsakta sol kolda kaliyor. ne kadar güzel bir tarif vallaha şıp diye anladım hemen Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 9 Ekim 2009 Paylaş 9 Ekim 2009 ey millet ali abiyi burağı gürkanı muratı alıyorum ben saat 9 9,30 arası sahadayız biz kısmetse burak izleyici olacak haberiniz ola Yorum bağlantısı
Yasin Yaparoğlu 9 Ekim 2009 Paylaş 9 Ekim 2009 işyerinden saat 22:30 da çıktığım için gelemedim herkesten çok çok özür dilerim inş. sonraki maçlarda bu maçı telafi edicem tekrar tekrar özür dilerim herkesten.. Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 9 Ekim 2009 Paylaş 9 Ekim 2009 Haftaya cuma mekan aynı saat aynı kadro aynı ama skor farklı olacak hırs yaptı bu gençlik Yorum bağlantısı
Ali Tütün 10 Ekim 2009 Paylaş 10 Ekim 2009 ya siz oynaya bildinizmi onur en son saha yalan oldu diyordu benim son dakika golü ile manisaya işe gitmem gerekti 24:00 a geliyordu eve geldiğim Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 10 Ekim 2009 Paylaş 10 Ekim 2009 ya siz oynaya bildinizmi onur en son saha yalan oldu diyordubenim son dakika golü ile manisaya işe gitmem gerekti 24:00 a geliyordu eve geldiğim son dakika gollerine alıştık alim Galiba oynanmadı, ses soluk yok... hocam, işler karıştı, maç yapamadık bu hafta ama süper toplantı oldu, güldük eğlendik, gençler üzüldü, biz sevindik ama sahaya abone olduk, mmayısa kadar her hafta toplanıyoruz Yorum bağlantısı
Ali Tütün 11 Ekim 2009 Paylaş 11 Ekim 2009 sahaya abone olduk, mmayısa kadar her hafta toplanıyoruz toplanacazmı top mu oynayacaz Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 11 Ekim 2009 Paylaş 11 Ekim 2009 Inanim, toplam gol sayimiz genelde 40 uzerinde oluyor zaten, hirs yapsan ne olacak ? evet abi toplam gol sayısı 40 olacak ama 40 a 0 olacak Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 11 Ekim 2009 Paylaş 11 Ekim 2009 evet abi toplam gol sayısı 40 olacak ama 40 a 0 olacak heveslenme, 20 den fazla yemem Yorum bağlantısı
Recommended Posts