İçeriğe Yönlendir

Yeni arabam


Fatih Uzun

Recommended Posts

Ali Gürsoy

ahh ahh ne zordur o arabasızlık , bizzat yaşıyorum . Abi hayırlı olsun yeni araban .

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Fatih Uzun

Nihayet çekebildim resimleri,ek olarak Pioneer deh3150 model usb li mp3 taktırdım arabaya.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
(düzenlendi)

Eski teybi sökmek çok zahmetli bir iş sağolsun samimi arkadaşım bir saatten fazla uğraştı neredeyse tüm göğüsü söktü.Teşekkürler Ali seninkide çok hoş duruyor(sağolasın beni yanlız bırakmadın forumda :s).Allah nazarlardan kazalardan korusun.

tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Aracınız Civic'in en sevdiğim modeli. Rengide çok güzel .güle güle binin tekrardan :s

Eski teybi sökmek çok zahmetli bir iş sağolsun samimi arkadaşım bir saatten fazla uğraştı neredeyse tüm göğüsü söktü.Teşekkürler Ali seninkide çok hoş duruyor(sağolasın beni yanlız bırakmadın forumda :crazy:).Allah nazarlardan kazalardan korusun.

Şimdi benimki en büyükleri, yaşlandı diye hondadan mı saymıyosunuz :fiuw:

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Bugün kaşıntı tuttu ve arabamın 4 hoporlerinide Alpine 220 watlık hoporlör ile değiştirdim(şimdide amfi ve bas kaşıntısı tuttu)ses anormal derecede değişti,kendimi sinema salonundaymış gibi hissediyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Doğubankta, alt katta, ana kapıdan girip merdivenden inince, soldan 2-3. dükkanda, koltuk altı subları var. Aktif ler, yani anfisi içinde, yassı tip. 250-350 TL arası. Sesini bilemem ama, kolay ve yer kaplmayan çözümdür. En kötüsü bile olsa, incelenebilir.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun.Sayın yöneticiler Forum elden gidiyor haberiniz ola :) :) Bunun siyahı arkadaşımda vardı ıslak zeminde arka tarafı çok çabuk yoldan çıkabiliyor dikkatli olun. :unsure2::):D

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
(düzenlendi)

Adnan bey 5 senedir Ford kullanan biri olarak ilk merakım Honda nın yol tutuşu ve viraj kabileyeti idi,ama Honda beni gerçekten şaşırttı bu konuda viraj kabileyeti gerçekten çok iyi bu araçlar için (lastikler 185/14)lastik ebatının genişletilmesi ve kaliteli bir lastik ile arkadan kayma sorunu çözülür diye düşünüyorum.Çağlar abi bu işin sonu yok anladım anfi ve kutu bas alsam bana yetecekmi diye düşünüyorum,işin ilginç tarafı ben öyle çok sesli falan müzikde dinlemem çok da merakım yoktur ama nedense bir şeyler yaptımı insan daha iyisi daha kalitelisi diye kaşınıyor:D

tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Fatih Uzun

Bugün itibarı ile arabamı satmış bulunuyorum.Yeniden Focus olacak büyük ihtimalle yeni arabam,Ford dan aldığım tadı bu arabadan maalesef alamadım.Tanıdıklarınızda 2006-2007 model az kilometreli dizel ghia sı olan var ise görüşebiliriz.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Teşekkürler Ali yok zarar etmedim edeceği fiyata verdim,ama bu aralar ilan sitelerine dikkat ediyorum genelde yüksek kilometreli şirket arbaları var ekonomik ömürleri dolmak üzere bir çoğuda,hayırlısı bakalım sahibinden bulursam alacağım yoksa yılbaşından sonra artık.

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

ford tan sonra ,ancak bmw mersedes e binilir diye düşünüyorum.hayırlı olsun..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...