İçeriğe Yönlendir

Arıza lambası servistemi yoksa gaz taktıdığımız yerde mi s&#246ndürülüyor?

Gökhan Bora Yıldız

Recommended Posts

Gökhan Bora Yıldız

bu lpg taktırdıktan sonra bir müddet yanmadı saha sonra 500 km sonra yandı acaba bu araıza lambasını ford yetkili servistemi yoksa lpg rtaktırdığım yerdemi söndürecekler

Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez

Arızayı Ford tespit cihazı olan her yerde sildirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Özdemir Erten

lpgcide söndürülmesi bana daha mantıklı geliyor.sonuçta lpg yüzünden yanan bir lamba.söndürülüp tekrar kalibrasyon açısından lpgci daha iyi olur diye düşünüyorum.(tabi gerekli donanım varsa.)

Yorum bağlantısı
Erim Gülaçtı
lpgcide söndürülmesi bana daha mantıklı geliyor.sonuçta lpg yüzünden yanan bir lamba.söndürülüp tekrar kalibrasyon açısından lpgci daha iyi olur diye düşünüyorum.(tabi gerekli donanım varsa.)

aynı sorun bende de olmuştu. lpg'yi taktırdığım yerde hallettim. ford servisine gitmeyin. ama sorunun çözülmesi için öncelikle aracın bilgisayara bağlanıp hangi hata kodunun göründüğünün belirlenmesi lazım, zengin karışım mı fakir karışım mı.. ona göre çözerler sorunu..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arıza lambasını söndürmesi gereken kişi servistir.. Ancak yanmamasını sağlaması gereken kişi lpg'cidir..

Lpg'ci sorunu çözmez ise yine yanacaktır..

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Arıza lambasını söndürmesi gereken kişi servistir.. Ancak yanmamasını sağlaması gereken kişi lpg'cidir..

Lpg'ci sorunu çözmez ise yine yanacaktır..

+10000... 15000 km oldu halen tanışmadım o lambayla inşallah tanışmam...

Yorum bağlantısı
Taner Dağlıgil

Bu başlığı görünce gözümde bir ışık belirdi :):)

Bir tanıdığımın ticari taksisi var 2001 model sedan focus, özel aracıda HB 1999 model focus. İlk olarak o arıza lambasını o araçlarda gördüm. Nedenini sorduğumda; bir nevii LPG yi motorun kabul etmediği için yandığını söyledi. Benim aracımdada yanıyor. Rahatsızlık duymuyordum ama artık çözülebilen bir sorun olduğunu öğrendim:) LPG sistemim atiker marka, Ankara'da bu lambayı söndürebileğim bir yer var mı ?

Yorum bağlantısı
Muzaffer Özdal

arıza lambası lpg de yakıt hava karışımı düzensiz olduğu için yanıyor...ama bu sadece lpgden yanıyor anlamına gelmez herhangi bir motor arızasından dolayıda yanıyor olabilir.bunu anlamak için önce aracın test cihazına bağlanması gerekir burda yakıt sorunu algılanırsa lpg nin düzgün şekilde ayarlanması sonra lambanın söndürülmesi gerekir.. lambanızı,,ben buna alıştım dursun diyerek söndürtmezseniz başka biarızadan da haberdar olamazsınız...

arıza lambası ve herhangi bir servis ihtiyacınızda yardımcı olacak iyi bir bosch car servis biliyorum isteyen olursa adres verebilirim

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen

Bir tanıdığımın ticari taksisi var 2001 model sedan focus, özel aracıda HB 1999 model focus. İlk olarak o arıza lambasını o araçlarda gördüm. Nedenini sorduğumda; bir nevii LPG yi motorun kabul etmediği için yandığını söyledi. Benim aracımdada yanıyor. Rahatsızlık duymuyordum ama artık çözülebilen bir sorun olduğunu öğrendim:) LPG sistemim atiker marka, Ankara'da bu lambayı söndürebileğim bir yer var mı ?

tabi ki birçok yerde söndürtebilirsiniz ankarada... ama bence bir ford servisine gidin ve kayıtlı arıza koduna ya da kodlarına baksınlar. eger sorunu yakıt yani lpg olarak belirlerlerse, o zaman bir lpg ustasına gidip kalibrasyon yaptırmanız gerekecek.

sordugunuza ve lambanız yandığına göre iyi bir lpg ustanız yok.. benim de aracımda Atiker takılı ve 11bin km oldu sadece bir kere yandı, yazılım - kalibrasyon yenilenince söndü, bir daha da yanmadı, yanmaz inşallah... :)

bnm ustanın iletişim bilgilerini özel mesaj olarak atıyorum...

Yorum bağlantısı
Metehan Şahin

LPG den olduğunu düşünüyorsanız ve de garantisi devam ediyorsa LPG'cinize gidin ve södürsünler.

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

atiker'in bölge distrobürü var ostimde bence bu işi ii yapıyolar, benimde 20.000 km oldu halen yanmadı inşallah yanmaz...

Yorum bağlantısı
Taner Dağlıgil

Aziz bey ÖM ile yolladığınız yerin notunu aldım teşekkürler. Devamlı gittiğim iyi bir ford servisi var önce oraya baktırcam, sorun LPG'den ise Bahtiyar beyin bahsettiği atiker distrobürüne gitmeliyim. Sonuçta atikerin bölge sorumlusu

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen
Aziz bey ÖM ile yolladığınız yerin notunu aldım teşekkürler. Devamlı gittiğim iyi bir ford servisi var önce oraya baktırcam, sorun LPG'den ise Bahtiyar beyin bahsettiği atiker distrobürüne gitmeliyim. Sonuçta atikerin bölge sorumlusu

gayet tabii iyi edersiniz... :good1: bölge sorumlusu olmasından ziyade iyi iş çıkarmaları önemli yani ben bilmiyorum tanımıyorum ama Bahtiyar öneriyorsa sorun yok demektir... :nazar:

Yorum bağlantısı
Taner Dağlıgil
atiker'in bölge distrobürü var ostimde bence bu işi ii yapıyolar, benimde 20.000 km oldu halen yanmadı inşallah yanmaz...

Tekrar teşekkür ediyorum, geçen gittim söndürdüm arıza lambasını ve gaz ayarı yapıldı. Ücret almadılar

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Tekrar teşekkür ediyorum, geçen gittim söndürdüm arıza lambasını ve gaz ayarı yapıldı. Ücret almadılar

yardımcı olabildiysek ne mutlu....

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Üstün oto dan mı bahsediyoruz .. ?

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Üstün oto dan mı bahsediyoruz .. ?

evet abi...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...