Ahmet Böcek 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 arkadaşlar menemen manisa yolu üzerinde baraj denen bir yer var.kocaman kocaman ağçlar ve hemen yanından akan büyük bir dere acaba ne dersiniz. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 Icine su karistirilinca beyaz olan icecekten 3-4 sise ben getirecegim... Ona gore hazirlikli olunsun . Hani şu tansiyon düşünce bolca tuz atılarak içilen içecekten değilmi üstad ? Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 Hani şu tansiyon düşünce bolca tuz atılarak içilen içecekten değilmi üstad ? Sen onu dene Serkan biz tuzu içeceğin yanında yediğimiz salatalığa ekiyoruz Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 Icine su karistirilinca beyaz olan icecekten 3-4 sise ben getirecegim... Ona gore hazirlikli olunsun .Hanimlar diger kisimlari paylassinlar. Muhlis söylemeyi unuttum, konuya çok sağlam başlangıç yapmışsın. Bu arada yeri gelmişken ekleyeyim. Belki siz de görmüşsünüzdür ve foruma koymak kurallar açısından doğru olmayabilir ama bana gelen komik bulduğum bir mail, paylaşmak istedim. İÇMEK İÇİN BAHANE BULAMAYANLARA, İŞTE YENİ BAHANENİZ... BEN NEDEN İÇİYORUM BİLİYOR MUSUN?? (70lik fotoğrafı) Bu rakı… Bunu içersen; fabrikası kazanır, dağıtımcısı kazanır, bayileri kazanır, bakkaldan alırsın bakkal kazanır… manav ve peynirciler kazanır, mezeciler kazanır, balıkçılar kazanır, anason üreticisi çiftçiler kazanır, şişe üreticisi kazanır, nakliyeci kazanır, taksiciler kazanır… meyhanede içersin meyhaneci kazanır, aşçı kazanır, garson ve komi kazanır… içtikten sonra kaza yaparsın; kaportacı kazanır, tamirci kazanır, hastaneler kazanır, doktorlar kazanır… Allah (CC) göstermesin ve gecinden versin amma ölürsen; mezarcılar da tabutçular da imamlar da, çiçekçiler de kazanır… Velhasıl tüm Türkiye Kazanır... İçin , ekonomiye can verin… Türkiye için bir duble de siz için… Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 Amaç'ın şarabı anladım da... Emre senin getireceklerin ne be.. Ayrıca.. yamulacaksınız bir gün demedi demeyin. Yorum bağlantısı
Arzu Gürkan 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 Hayata artı katan kafeinli içecek: neskafe sütün önce çeşitli işlemlerle mayalandırılarak katılaştırılması ardından tekrar su ile içilebilir hale getirilmesi ile elde edilen içecek : yoğurt, ayran doğal kaynaklarından yada madenlerinden elde edilen sular ( meyve ile marine edilmiş yada doğal hali ie : soda Sanırım böyle, çok mu masum ne Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 Hayata artı katan kafeinli içecek: neskafesütün önce çeşitli işlemlerle mayalandırılarak katılaştırılması ardından tekrar su ile içilebilir hale getirilmesi ile elde edilen içecek : yoğurt, ayran doğal kaynaklarından yada madenlerinden elde edilen sular ( meyve ile marine edilmiş yada doğal hali ie : soda Yani diyorsun ki.. = İzmir... İzmirli'ye, hele hele bizimkilere Ayran'ı göstersen tanırlarmı acaba Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 (düzenlendi) Emmi ayranın suyunu biraz azaltıp içinede salatalık doğrarsan beyazlamış suyun yananında çok iyi oluyor.Eğer sulu salatalık yoksa katılaştırılmış beyazda idare eder. 25 Eylül 2009 tarihinde Ahmet B tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Yani diyorsun ki.. = İzmir... İzmirli'ye, hele hele bizimkilere Ayran'ı göstersen tanırlarmı acaba ayran, ayran, ayraann... hatırlar gibiyim, malibu tarzımıydı emmi? Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Hayata artı katan kafeinli içecek: neskafesütün önce çeşitli işlemlerle mayalandırılarak katılaştırılması ardından tekrar su ile içilebilir hale getirilmesi ile elde edilen içecek : yoğurt, ayran doğal kaynaklarından yada madenlerinden elde edilen sular ( meyve ile marine edilmiş yada doğal hali ie : soda Sanırım böyle, çok mu masum ne Arzu Hanım bir yaklaşık sonuç, fena sayılmaz ama Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 Arkadaşlar Arkadaşlar mangallık malzeme getirilmemesi rica olunur Yorum bağlantısı
Onur Demir 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Sabri abi Bugün yanına damlayabilirim(z) Ayrıntılar konuşulur yine Yorum bağlantısı
Ali Tütün 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 valla yerim bir güzel hepsini salataya zeytin yağınıda ben getireyim bari nasipse gelirim ama birisi bana cuma günü haber versin telle dışarıda olacağım emmi nasipse pazartesi yada salı bi kahveni içmeye uğrarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 emmi nasipse pazartesi yada salı bi kahveni içmeye uğrarım. Salı öğleden sonra veya Çarşamba günü beklerim.. Pazartesi günü ve salı öğleye kadar Ankara'da olacağım, malesef Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Arkadaşlar Arkadaşlar mangallık malzeme getirilmemesi rica olunur teşekkürler sabri usta, ama taşın altına bizde elimizi koysak Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 Sizlerin Şeref vermesi yeterli Sevgili MODUM Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 -Üfle lan şunu.+Amirim valla içmedim. Ben hayatta içmem. Bak kokla ağzımı hohh -Te Allah belanı versin anason ormanı gibi kokuyo mübarek. Arabada çoluk çocuk var bi de. Üfle lan şunu. +Lambaya üf de. Üf deme püf de. hahahahhahhuhuhuhuh (krize girer, yere düşer) -Salih al bunu merkeze götür. Mahmuta da söyle çocukları eve bıraksın arabayı da parka çeksin. Sabaha kadar ayıltırım ben bunu. +Abicim içmedim diyom içtin diyon öpüjem. (Telsizden) Merkez 4540 -4540 Dinlemede. (Telsizden) Falanca yönünde 8-10 tane ford kırmızı ışıkta durmuş bekliyorlar hareket etmiyorlarmış. -Anlaşıldı tamam. (Olay yerine intikal edilir) -Sızmış lan bunlar. Saliih itaiye çağır Sabah sabah bu kadar anca. Hayal gücün çok geniş valla. Ancak hayalkırıklığı yaşama olasılığın oldukça yüksek.Biz alkolu sohbetin yanında keyif aracı olarak alırız.Bugüne kadar birçok kez aynı ekip, alkol masasında bulunduk ama hiç bir zaman sorumsuzca trafiğe çıkmadık, ailemizi, etrafımızı, tehlikeye sokacak yada rahatsızlık verecek herhangi bir harekette bulunmadık... Polisin durdurunca karşılacağı tek manzara şayet alkol almış isek direksiyonda mutlak ama mutlak alkol almamış birinin olacağıdır. ( komik bi parodi olmuş, olacak o kadar tarzı ) Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Biz boşunamı kıza ehliyet aldık. Hadi oğlum büyü biran önce Yorum bağlantısı
Ubade Koçak 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 (düzenlendi) Canım Arkadaşlarım Yazıları ve yorumları baştan sona okudum. Keyif aldım inanın ki İnşaallah (her zamanki gibi) güzel bir toplantı olur. Ama Aydın ekibi olmadığı için bizi de aranıza alır mısınız ? (Cevap belli de ben yine de sorayım ) İçki meselesine gelince ; Benim DOSTLARIMIN HEPSİ nerede ne kadar içeceğini bilen insanlardır kesinlikle. Yavuz Selim Arkadaşımız da güzel bir espri yapmış ama yanlış anlaşılmış galiba. İçen içer, herkese sonuna kadar saygımız ve sevgimiz her daim devam eder. İçki ayrı birşeydir. İnsanlık ayrı bir şey. Mesleğim gereği, içiniz rahat olsun. Ubade Hocam gelirse rahat edebilir miyiz gibi birşey düşünmeniz beni inanın ki çok çok üzer böyle düşünmeyin. Biz de kolamızı yudumlarız yanınızda (Eşim de aynısını diyor) Aramızda kalsın ama, içmesini bilenle muhabbet güzel de olur bu arada 26 Eylül 2009 tarihinde Ubade Ko tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 (düzenlendi) Canım Arkadaşlarım Yazıları ve yorumları baştan sona okudum. Keyif aldım inanın ki İnşaallah (her zamanki gibi) güzel bir toplantı olur. Ama Aydın ekibi olmadığı için bizi de aranıza alır mısınız ? (Cevap belli de ben yine de sorayım ) İçki meselesine gelince ; Benim DOSTLARIMIN HEPSİ nerede ne kadar içeceğini bilen insanlardır kesinlikle. İçen içer, herkese sonuna kadar saygımız ve sevgimiz her daim devam eder. Mesleğim gereği, içiniz rahat olsun. Ben de kolamı yudumlarım yanınızda Aramızda kalsın ama, içmesini bilenle muhabbet güzel de olur bu arada İşte farklı olmak bu Ubade Hocam katılımınız bizi mutlu eder. 26 Eylül 2009 tarihinde Emre G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts