Ubade Koçak 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 (düzenlendi) İşte farklı olmak bu Ubade Hocam katılımınız bizi mutlu eder. Sağol Emre'cim Canım Arkadaşım teşekkür ederim. Nasipse inşaallah görüşürüz Bu arada hanımın da yengeye çok selamları var yanımda şu anda selam söyle diyor. Benim de hürmet ve saygılarımı iletirsin. 26 Eylül 2009 tarihinde Ubade Ko tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Aramızda kalsın ama, içmesini bilenle muhabbet güzel de olur bu arada :lol2: Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Sağol Emre'cim Canım Arkadaşım teşekkür ederim. Nasipse inşaallah görüşürüz :lol2:Bu arada hanımın da yengeye çok selamları var yanımda şu anda selam söyle diyor. Benim de hürmet ve saygılarımı iletirsin. Selen'inde aynı şekilde Koçak ailesine selamı var.Saygı ve sevgiler... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 bu konuda son kez yazıyorum: içip içip sarhoş halde araç kullanmakla cem garipoğlu olmak arasında fark yoktur! uzatmayalım derim. ubade hocam, siz gelin hele, aydın yörük ali efe, çakırcali türküleri benden liste yapmışmıydık? yeri de netleştirsek?.. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 bu konuda son kez yazıyorum:içip içip sarhoş halde araç kullanmakla cem garipoğlu olmak arasında fark yoktur! uzatmayalım derim. ubade hocam, siz gelin hele, aydın yörük ali efe, çakırcali türküleri benden liste yapmışmıydık? yeri de netleştirsek?.. Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 boşuna konu açmıyoruz eşlere arabanızı verin diye. bak her zaman lazım oluyor:) bu arada son kez pikniğe gittiğimizde onca yiyip içtikten sonra mangalın közü gitmeden bir kahve pişirelim dedik baktık ki her türlü içecek var ama bir cezve bir türk kahvesi yok. bence sizin şu uzun içecek listesinin ardından güzel gider, ben o düzeneği getireyim. Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Urla Cesmealti Guvendik Dinlenme Tesisleri imis tam adi . Muhlisim ben orayı biliyorum.Çok güzel bir yer.Tahta masaların yanında hazır mangallar var.Giriş için cüzzi bir ücret alıyorlar araç başına haberiniz olsun:)) Bu arada tüketilecek olan bilimum içecekler için bardak desteği sağlayabilirim:)) Yorum bağlantısı
Ali Tütün 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Yavuzum demiyim demiyim diyorum ama, simdi sende icmeden diregi devirdin be abicim, hani icsen yukaridaki gibi olurmusun acaba ? Latife bir yana, hanimda ehliyet var giderken ben donerken o kullaniyor, gerci aslinda giderkende o kullanabilir neden kasiyorum ki ben ? Emmi icin rahat olsun, bizim grup ne yaptigini bilen insanlardan olusuyor (ben haric ) evet muhliscim katılıyorum sana ama yenge senden fazla içerse nepçez bu arada kavacık köyü yolu üzerinde güzel bir yer varmış şu gomtanın geçende bahsettiği yerde orası iyi olur kanımca Salı öğleden sonra veya Çarşamba günü beklerim.. Pazartesi günü ve salı öğleye kadar Ankara'da olacağım, malesef valla allah nasip ederse uğrarım dönüşe nasip olur sa Yorum bağlantısı
Tülin Keskin 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Canım Arkadaşlarım Yazıları ve yorumları baştan sona okudum. Keyif aldım inanın ki İnşaallah (her zamanki gibi) güzel bir toplantı olur. Ama Aydın ekibi olmadığı için bizi de aranıza alır mısınız ? (Cevap belli de ben yine de sorayım ) İçki meselesine gelince ; Benim DOSTLARIMIN HEPSİ nerede ne kadar içeceğini bilen insanlardır kesinlikle. Yavuz Selim Arkadaşımız da güzel bir espri yapmış ama yanlış anlaşılmış galiba. İçen içer, herkese sonuna kadar saygımız ve sevgimiz her daim devam eder. İçki ayrı birşeydir. İnsanlık ayrı bir şey. Mesleğim gereği, içiniz rahat olsun. Ubade Hocam gelirse rahat edebilir miyiz gibi birşey düşünmeniz beni inanın ki çok çok üzer böyle düşünmeyin. Biz de kolamızı yudumlarız yanınızda (Eşim de aynısını diyor) Aramızda kalsın ama, içmesini bilenle muhabbet güzel de olur bu arada abicim budur diyorum başka da bişey diyecek kelimem yok inan, çok güzel ve kıymetli düşünceler bunlar mutlaka aramızda olmanızı istiyoruz...saz amaçtan türküler benden söz:) size saygılar,sevime selamlar ,ufaklıklara sevgiler.. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Nargilede benden ilknurdan bize sıra gelmezki Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 ilknurdan bize sıra gelmezki başka nargilesi olan varsa getirsin, ben birine direk el koyacağım oy oy oy. sazlar, nargileler, türküler. bende pop makamında eşlik ederim:P yer konusunda öneriler neler? ben güvendik dedim ama 1 saatlik yol, yakın olsun derseniz karagöl tarafı da olur. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 karagöl ve benzeri rakımlı yerleri bence kaale almayalım, serin olur çeşmealtı uzak sayılmaz aslında Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 (düzenlendi) amaç benim önerim için ne dersiniz hemde yakın. 26 Eylül 2009 tarihinde Ahmet B tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İdris Arıcı 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 kısmetse bende ailemle gelmeyi istiyorum. bu kadar geyik içinde yerin ve zamanın ne olduğunu bulup okuyabilirsem tabi Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 3-4 ekim de eğitim için istanbuldayım.o tarih dışındaki aktvite prg severek katılırım Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 amaç benim önerim için ne dersiniz hemde yakın. bana her yer uyar, çoğunluk önemli Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 bana her yer uyar, ama akşama kadar netleştirelim derim Yorum bağlantısı
Ubade Koçak 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Değerli Arkadaşlar o gün İzmir İftar Toplantısında toplandığımız gölet bayağı bir hoş bir yer. Ama piknik için uygun mudur bilemem. Akşam gördük, o da bir gözümüz gördü diğeri göremedi. (Hem Eşim hem ben gözlük takmamıza rağmen ) Uygunsa eğer orası olabilir mi park sorunu da yok. NOT : İzmir'i İzmirliler ya da İzmir'de ikamet edenler kadar bilmem tabii ki. Sadece naçizane bir öneri. Olmazsa da verilen karara uyarız. Erdogan abim, kaptanim, golette gecen sefer usudu hatunlar, bu seferde donmasinlar ? O havanın serinliği akşam olduğu için değil midir Muhlis Abi? Gündüz havalar biraz daha iyi gibi ama yine de siz bilirsiniz... Yorum bağlantısı
Gürkan Güngör 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Abilerim Ablalarım Babamın teklifi Melez deltası nedersiniz Canım Arkadaşlarım Yazıları ve yorumları baştan sona okudum. Keyif aldım inanın ki İnşaallah (her zamanki gibi) güzel bir toplantı olur. Ama Aydın ekibi olmadığı için bizi de aranıza alır mısınız ? (Cevap belli de ben yine de sorayım ) İçki meselesine gelince ; Benim DOSTLARIMIN HEPSİ nerede ne kadar içeceğini bilen insanlardır kesinlikle. Yavuz Selim Arkadaşımız da güzel bir espri yapmış ama yanlış anlaşılmış galiba. İçen içer, herkese sonuna kadar saygımız ve sevgimiz her daim devam eder. İçki ayrı birşeydir. İnsanlık ayrı bir şey. Mesleğim gereği, içiniz rahat olsun. Ubade Hocam gelirse rahat edebilir miyiz gibi birşey düşünmeniz beni inanın ki çok çok üzer böyle düşünmeyin. Biz de kolamızı yudumlarız yanınızda (Eşim de aynısını diyor) :lol2: Aramızda kalsın ama, içmesini bilenle muhabbet güzel de olur bu arada Yorum bağlantısı
Onur Demir 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Yer konusunda yorum yapmıyorum heryer bana uyar , Bana efelerden bahsedin Şaka bir yana Araçsızım artık Bugün bıraktım arabayı arkadaşımın tükkanına. Sat gitsin dedim Aracında 2 kişilik yeri olan var mı Acıtasyon yaptım Yorum bağlantısı
Onur Demir 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Benim telefonun GPS i ile hertürlü buluruz orayı Yorum bağlantısı
Recommended Posts