Akif Özkan 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Aslında ordadırlar ama et bitmiştir.Sırf muhabbete dersen hemen çık : ) Yorum bağlantısı
Ali Tütün 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 ah ulan ah yem attık ortaya duyan gelmiş duyan gelmiş battık namussuzum Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Ustaeller ailesine muhteşem organizasyonları için çok çok ama teşekkür ederiz.Allah keselerine bereket, mekanlarına bol müşteri versin.Katılan herkesin ayağına sağlık, yine muhteşem bir gün oldu.Kaçıranlar çok üzülecek... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 saat 19:00 duve yiyecek içecek gırlaydı teşekkürler USTAELLER Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Gerçekten harika bir toplantı oldu. Ustaeller'in kesesine bereket. Allah bol kazanç versin. Organizasyonda herşey vardı. Yemek, içmek, eğlence, çalgı, oynama, kudurma (özellikle Emre)... Yorum bağlantısı
Ali Tütün 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 usta ellerin elerine sağlık kesesine bereket allah bol müşteri versin emeklerine sağlık Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 ustalarım ve herkesin eline sağlık kesesine bereket ayaklarına sağlık ben şahsım adına çok eğlenceli ve güzel bi gün yaşadım çok teşekkür ettim. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 4 Ekim 2009 Yazar Paylaş 4 Ekim 2009 Gelen arkadaşların ayaklarına sağlık.Sizler gelmeseydiniz günümüz bu kadar güzel olmazdı. herkese çok teşekkürler(Ustaeller ailesi) Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Herşey için teşekkürler Ustaeller ailesine. Gelen herkesin ayaklarına sağlık. Sağlam fotolar çektim bu kafayla bile Birazdan boyutlarını ufaltıp foruma kaoyarım yavaştan yavaştan Yorum bağlantısı
Erhan Atav 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 saat 19:00 du ve yiyecek içecek gırlaydıteşekkürler USTAELLER Antalyadaki kongre dönüşü saat 18.45 civarında Kaynaklar sapağının önünden geçerken bir an tereddüt ettim.Bizim hanım bu saate piknik mi kalır hava kararmak üzere deyince yola devam ettim.Keşke gelseymişim.Neyse Allah içinize sindirsin bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 ajlan usta fazla degişmemiş. tanıdım onu bendende selamlar. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 muhlisin mondi gelmiş diye dışarda sıraya giren köpekcikler: Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 bütün fotolar bu kadarmııı nerdelerrerr Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Antalyadaki kongre dönüşü saat 18.45 civarında Kaynaklar sapağının önünden geçerken bir an tereddüt ettim.Bizim hanım bu saate piknik mi kalır hava kararmak üzere deyince yola devam ettim.Keşke gelseymişim.Neyse Allah içinize sindirsin bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle teşekkürler hocam ilk fırsatta bekleriz Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Antalyadaki kongre dönüşü saat 18.45 civarında Kaynaklar sapağının önünden geçerken bir an tereddüt ettim.Bizim hanım bu saate piknik mi kalır hava kararmak üzere deyince yola devam ettim.Keşke gelseymişim.Neyse Allah içinize sindirsin bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle Saat 7'de daha kimse de ayrılmamıştı. Bundan sonraki organizasyonlara bekleriz Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 hanim su an fotograflari indirmek ile mesgul, bitince yukleyecek yavastan yavastan . bu iş biraz uzun sürecek:( yükleme bitince linki göndereceğim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts