İçeriğe Yönlendir

İzmir Ustaeller sonbahar mangal partisi

Sabri Güngör

Recommended Posts

Akif Özkan

Aslında ordadırlar ama et bitmiştir.Sırf muhabbete dersen hemen çık : )

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

ah ulan ah yem attık ortaya duyan gelmiş duyan gelmiş battık namussuzum

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Ustaeller ailesine muhteşem organizasyonları için çok çok ama teşekkür ederiz.Allah keselerine bereket, mekanlarına bol müşteri versin.Katılan herkesin ayağına sağlık, yine muhteşem bir gün oldu.Kaçıranlar çok üzülecek...

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

saat 19:00 duve yiyecek içecek gırlaydı

teşekkürler USTAELLER

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Gerçekten harika bir toplantı oldu. Ustaeller'in kesesine bereket. Allah bol kazanç versin. Organizasyonda herşey vardı. Yemek, içmek, eğlence, çalgı, oynama, kudurma (özellikle Emre)... :p

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

usta ellerin elerine sağlık kesesine bereket allah bol müşteri versin emeklerine sağlık

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

ustalarım ve herkesin eline sağlık kesesine bereket ayaklarına sağlık ben şahsım adına çok eğlenceli ve güzel bi gün yaşadım çok teşekkür ettim.

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Gelen arkadaşların ayaklarına sağlık.Sizler gelmeseydiniz günümüz bu kadar güzel olmazdı.

herkese çok teşekkürler(Ustaeller ailesi) :p

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Herşey için teşekkürler Ustaeller ailesine. Gelen herkesin ayaklarına sağlık. Sağlam fotolar çektim bu kafayla bile :good1: Birazdan boyutlarını ufaltıp foruma kaoyarım yavaştan yavaştan :p

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

buda en yakışıklısı

bu da en çirkini

Yorum bağlantısı
Erhan Atav
saat 19:00 du ve yiyecek içecek gırlaydı

teşekkürler USTAELLER

Antalyadaki kongre dönüşü saat 18.45 civarında Kaynaklar sapağının önünden geçerken bir an tereddüt ettim.Bizim hanım bu saate piknik mi kalır hava kararmak üzere deyince yola devam ettim.Keşke gelseymişim.Neyse Allah içinize sindirsin bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

ajlan usta fazla degişmemiş. tanıdım onu bendende selamlar.

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

muhlisin mondi gelmiş diye dışarda sıraya giren köpekcikler:

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

bütün fotolar bu kadarmııı

nerdelerrerr

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Antalyadaki kongre dönüşü saat 18.45 civarında Kaynaklar sapağının önünden geçerken bir an tereddüt ettim.Bizim hanım bu saate piknik mi kalır hava kararmak üzere deyince yola devam ettim.Keşke gelseymişim.Neyse Allah içinize sindirsin bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle

teşekkürler hocam ilk fırsatta bekleriz

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Saat 7'de daha kimse de ayrılmamıştı. Bundan sonraki organizasyonlara bekleriz :)

Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk
hanim su an fotograflari indirmek ile mesgul, bitince yukleyecek yavastan yavastan :).

bu iş biraz uzun sürecek:( yükleme bitince linki göndereceğim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...