Ali Tütün 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 (düzenlendi) 4 Ekim 2009 tarihinde Ama tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tülin Keskin 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 inanılmaz keyifli,eğlenceli,yeni dostluklar kazandığımız,unutulamayacak bir etkinlik geçirdik.....Ustaeller ailesine misafirperverlikleri,emekleri ve bize yaşattıkları güzellikler için çok teşekkür eder,keselerine bereket,aile bireylerine huzur ve sağlık dilerim.... Resim Ekleyeceklere Önemli NOT: güzel çıkmadığım resimleri eklemeyin silerim (modunuz Tülin ) Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Resim Ekleyeceklere Önemli NOT: güzel çıkmadığım resimleri eklemeyin silerim (modunuz Tülin ) picasa'ya yüklüyorum sayın modum. maalesef silemeyeceksin. nihahahaha. Yorum bağlantısı
Tülin Keskin 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 picasa'ya yüklüyorum sayın modum. maalesef silemeyeceksin. nihahahaha. bak makyaj malzemelerinin fiatını yazarım foruma heeeeeee Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Bugün İstanbul u sel götürdü , nispet gibi olmuş Güzel mekan, güzel insanlar. Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 :(bak makyaj malzemelerinin fiatını yazarım foruma heeeeeee bende senin kuaför masraflarını yazarım Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 tebrikler onur süper bi poz yakalamışssın Yorum bağlantısı
Tülin Keskin 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 bende senin kuaför masraflarını yazarım yazıklar olsun bacım dedim bağrıma bastım Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Onur bu resmi alip reklam kampanyasinda bile kullanbilirler aslinda, bence basarili . Hoş bi ambiyans eline sağlık onurum.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Resim düzgün çıkmayınca Muhlis abi bunuda iç bu son, şimdi tam yakalayacağım falan demedin değilmi Onur ? HArika bir toplantı olmuş, toplu resim çok güzel çıkmış...Çok memnun olduk bizde buralarda... Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 (düzenlendi) 4 Ekim 2009 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Anladığım kadarıyla bu kadar gözümüzün içine soktuğunuza göre pikniğe sponsor Mey İçki olmuş herhalde... Yok Abi Ustaeller Ford Servisi Sponsor. Mey içki bize sponsor olamaz. Gücü ve stoğu yetmez Bu arada bana 10dakka mola. Yoruldum 46 foto koydum. paintte ufalt buraya yapıştır. PC zaten saçmalıyo 3 gündür kağnı gibi Birazdan dans ve eğlence fotograflarıyla geri gelicem Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 eline gözüne emeğine sağlık onurum )) Yorum bağlantısı
Recommended Posts