Adnan Çakır 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Bravooo ellerinize sağlık şöyle bir piknikte İstanbul düzenlesede bizde bir araya gelsek.Yaza elveda pikniği yada seneye buluşalım pikniği Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 (düzenlendi) efendim, öncelikle ford ustaeller servisine bize yaşattığı bu unutulmaz gün için çok teşekkür ediyorum. her anlamda bereketi bol bir parti oldu. fotoları tek tek koysam takip zorluğu yaşanacağından, hepsini bir yere yükledim. görmek isteyenler şu bağlantıya gidebilir: ilknur'un gözünden ustaeller mangal partisi umarım beğenirsiniz. 4 Ekim 2009 tarihinde ?lknur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Ford, Hasanpaşada lisans ile Taunus üretirdi, Ajlan vardı, Gölcükte kendi tasarımı Connect üretiyor, Ajlan usta hala var. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Bravooo ellerinize sağlık şöyle bir piknikte İstanbul düzenlesede bizde bir araya gelsek.Yaza elveda pikniği yada seneye buluşalım pikniği Adnan Bey İzmir'e bekleriz, bizde organizasyon bitmez... Yorum bağlantısı
İdris Arıcı 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Ben tahmin etmiştim böyle olacağını fotoları görünce daha üzüldüm kaçırdığıma... Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 efendim, öncelikle ford ustaeller servisine bize yaşattığı bu unutulmaz gün için çok teşekkür ediyorum. her anlamda bereketi bol bir parti oldu.fotoları tek tek koysam takip zorluğu yaşanacağından, hepsini bir yere yükledim. görmek isteyenler şu bağlantıya gidebilir: ilknur'un gözünden ustaeller mangal partisi umarım beğenirsiniz. İlknur eline sağlık çok hoş olmuş gerçekten.... Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 ilknur abla fotoğraflar ve altaki yorumlar süper teşekkürler tekrar bu günü yaşattın bize Yorum bağlantısı
Tülin Keskin 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Onurcum,ilknurcum ve resim ekleyen herkese çok teşekkürler,emeğinize saygılar İlknur yaaaaaaaaaaaaaaaaa hepsinde çirkin çıkmışım şaka bir yana koptum canım ya süpersin Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Benden bukadar. 83tane fotograf Daha neler var neler... Çok güzel bir organizasyondu, Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 (düzenlendi) şahanesin ilknur Hep Hondam Var diye oluyo bunlar. Bi şahanesin bile demiyolar bana :D 5 Ekim 2009 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 İlknur yaaaaaaaaaaaaaaaaa hepsinde çirkin çıkmışım tülin dağda bayırda olmuyor bu iş, seni stüdyoya sokalım :lol2: şahanesin ilknur teşekkürler efenim. kıskananlar çatlasın:P ilknur abla fotoğraflar ve altaki yorumlar süper teşekkürler tekrar bu günü yaşattın bize çok sağol inancım, sizi gülümsetebildiysek ne mutlu. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 gerçekten çok güzel ve kıskanılacak bi piknik olmuş... :lol2: ankara ankara gör resimleri halen bi liste bile oluşturamadık,iftar yemeğinin intikamıydı bu sanırım... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 Evet gerçekten güzel olmuş..Tebrikler..Bu arada ağzımın suyu aktı :lol2: Yorum bağlantısı
Tülin Keskin 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 tülin dağda bayırda olmuyor bu iş, seni stüdyoya sokalım haklısın bacım ,harcanıyorum ben yaaa Onurcuk aşkolsun ne güzel şeyler yazdım ya ablam msjlarınıza ''maşallah''ekleyin ey ahali Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 Valla o güzel günü bol fotoğraflar sayesinde tekrar tekrar yaşadım. Teşekkürler arkadaşlar. Bu organizasyon sayesinde bizim 8 aylık velet de dünyaya açılmış oldu Yorum bağlantısı
Tülin Keskin 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 buradan süper resimler ellerine sağlık abim Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 süpersin erdoğan kaptan muhlis gardaşım, ya kendin yap, yada ilknur gardaşıma talimat ver, şu onuru foto konusunda bir yontuverin Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 süpersin erdoğan kaptanmuhlis gardaşım, ya kendin yap, yada ilknur gardaşıma talimat ver, şu onuru foto konusunda bir yontuverin Amaç Abi şuandan itibaren kork benden. Olmadık zamanlarda olmadık fotograflarını çekicem ve forumda yayınlıcam Ayıp olmasın diye koymadım foruma; 3-4 resim art arda, kahvaltıda bizim masaya gelip tabağını doldurduğunun belgeleri mevcut. Daha nasıl fotoğraf çekeyim? Okadar rakının üstüne iyi bile çekmişim Asıl anlamadığım konu ise; Akşam eve geldiğimde, O kafayla hem maçı seyredip, hemde fotografları nasıl eklemişim? Bizim Erdoğan abi ile mangalın yanındaki ortamda süperdi hani. Veriyoruz gazı, Muhlis ve Halil abime, hooop tabaklar ve bardaklar doluveriyordu -Erdoğan abi: "Muhliss seni tek geçerim" -Onur: "Abi bende tek geçerim, Mangal dediğin böyle yapılır" -Cem: "Muhsincim; Ee benim bardak boş napcaz ? " Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 muhlisi bende kandırdım, "doldur len tabağı, aramızda çift canlılar var, ikram edecem" gerçi benim göbekte maşallah, pekte kandırma olmadı Yorum bağlantısı
Recommended Posts