Ömer Çıkmazkara 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 egs müsait die düşünüyorum ben hem park sorunu olmaz. bana hergün uyar. fakat önümüzdeki hafta sonu olmaz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Barın 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 (düzenlendi) Pazartesi'ye şekillensin bakalım, Hayırlı akşamlar dilerim. 26 Eylül 2009 tarihinde Mehmet Bar?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Hafta içi herhangi bir akşam,Sühanet'te toplanalım derim,emrivaki gibi oldu ama Hakan idare et artık. Estafirullah abi işyerim abilerimin emrine amade her zaman ! Burda birikiriz yani toplanırız ordan atladığımız gibi istediğimiz yere gideriz abi. Hiç sorun değil benim için Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 denizli hele bi toplansın bakalım, görelim, burnumuzun ucu, basarız bir ara Yorum bağlantısı
Ubade Koçak 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 (düzenlendi) Saygıdeğer Arkadaşlar, Mehmet Bey'in (Emmimizin) yönlendirmesiyle bu sayfayı farkettim. İkamet Aydın olduğu için hem İzmir hem de Denizli toplantısına katılmak bizi onure eder. Sizlerle tanışmak da cabası. Bizi ekleyebilirsiniz. Tarih ve yer konusunda sayfayı takip etmeye devam... İzmir Ekibimizle gelsek(Arkadaşlar uygun görürse) çok daha güzel olur... 26 Eylül 2009 tarihinde Ubade Ko tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Denizlinin tam göbeğinde işyerim var. Eğer diğer illerden de gelecek olursa her daim ulaşabilirsiniz ulaşabilirim. En azından küçük grupları birleştirebilmek için. Sonra da ver elini Karcı Dağı veyahut daha başka yerler sorun değil benim için Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Artı olarak önümüzdeki hafta akşamları her daim boşum. Her türlü saatte benim gelmem kesin olmakla birlikte belki babamı da getirebilirim. O da bir nevi fordçudur Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Eve babaya telefon açtım baba dedim böyle böyle haberin olsun sen de gelirsin artık dedim, tabiki tanışmak yüzyüze konuşmak daha güzel olur dedi. Not: Düzenle butonu kaybolmuş onan buraya yazıyorum artık kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Haydi hemşehrilerim,güzel bir toplantı olur inşallah.Görev icabı Siirt'teyim şu an Ama yakaladığım,hatta yakınlaştığım ilk fırsatta ilk toplantıya katılacağım inşallah... Yorum bağlantısı
Mustafa Eski 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 hafta içi gece bende uygun olurum.gün ve saat bildirmeniz yeterli. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Oh oh ne güzel hemencik haberi olsun milletin, yüzyüze tanışalım artık. Küçük de olsa bir toplantımız olsun. Sonra büyütürüz Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Denizli'mizde deprem de olmadı bişi yok, nerde millet nerde devlet ? Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 biran önce yer ve zaman belli olsun artık ya :lol2: Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 biran önce yer ve zaman belli olsun artık ya Bir kaç tane daha Denizliliyi uyandırabilsek iyi olacak. Yoksa yatacak bu olay. Benim hevesim azalmaya başladı. En azından ses çıksa şükür diyeceğim neredeyse ! Yorum bağlantısı
Can Çubuk 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 haftaya pazartesiden itibaren denizlideyim seve seve gelirim... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Haftaya da ağırlarız sizi. Hiç sorun değil benim için. Ramazan geçti nasıl olsa. Levent abiye birşey ısmarlayamadık zaten içimde uhde kaldı Bu toplantıyı da salı veyahut çarşamba yapalım diyorum kendi düşüncelerime göre Yorum bağlantısı
Kürşat Özben 28 Eylül 2009 Paylaş 28 Eylül 2009 Merhaba, Ben yeni bir üyeniz olarak sizlerle tanışmak için katılmayı düşünüyorum. Buldan' da oturuyorum, yer tarih zaman belirlendiği taktirde birdirirseniz sevinirim. Görüşmek üzere Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 28 Eylül 2009 Paylaş 28 Eylül 2009 Harika olur hocam, abiler de bi uyansa diyorum hani ne güzel olurdu. Yorum bağlantısı
Hasan Tugan 28 Eylül 2009 Paylaş 28 Eylül 2009 yer ve zaman belli olursa inş. gelirim ,, ha bide mehmet barım abi ver ise ben yokum )) Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 28 Eylül 2009 Paylaş 28 Eylül 2009 Aha hasan usta öyle olur mu ya. Horozluk huyumuz tutmasın lütfen Aslında diyorum ki ben herkesin telefon numarasını alsam da belli olunca hepsine telefon mu açsam Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara 28 Eylül 2009 Paylaş 28 Eylül 2009 salı veya çarşamba akşam toplanalım diyorum bende. bu sefer pek kalabalık olamasak da bir dahaki toplantı için ortam hazırlamış oluruz Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 28 Eylül 2009 Paylaş 28 Eylül 2009 (düzenlendi) O zaman Çarşamba yapalım. Gelecek olanlar saat 9 da EGS nin otoparkında buluşalım. Ben en geç 8.30 da orada olurum. Benim arabayı gören yanaşsın. Büyük olduğundan gözükür zaten Eğerki piknik tarzı birşeyler isterseniz daha sonra bir hafta sonu da karcı dağı sefası yaparız. Kanatlar benden )) Karıştırılınca renk değiştiren (izmir tayfası misali) getirecek olanlar da getirebilir karcı sefasında ) Babam da uçar gelir ozaman 28 Eylül 2009 tarihinde Hakan Tar?m tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara 28 Eylül 2009 Paylaş 28 Eylül 2009 (düzenlendi) O zaman Çarşamba yapalım. Gelecek olanlar saat 9 da EGS nin otoparkında buluşalım. Ben en geç 8.30 da orada olurum. Benim arabayı gören yanaşsın. Büyük olduğundan gözükür zaten Eğerki piknik tarzı birşeyler isterseniz daha sonra bir hafta sonu da karcı dağı sefası yaparız. Kanatlar benden ))Karıştırılınca renk değiştiren (izmir tayfası misali) getirecek olanlar da getirebilir karcı sefasında ) Babam da uçar gelir ozaman abi egsnin alt otoparkı deil de üst otoparkında buluşalım derim ben daha kolay olur bide forumdaki denizlililere msj gönderme imkanımız varsa süper olur 28 Eylül 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 28 Eylül 2009 Paylaş 28 Eylül 2009 abi egsnin alt otoparkı deil de üst otoparkında buluşalım derim ben daha kolay olur Tamam Ömercim. Ömerle ben egs nin üst otoparkında bekleyeceğiz. Gelecek gelir gelmeyenleri de evlerinden yaka paça çıkartırız artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts