İçeriğe Yönlendir

Denizli toplantısı

Mehmet Barın

Recommended Posts

Ömer Çıkmazkara

egs müsait die düşünüyorum ben hem park sorunu olmaz. bana hergün uyar. fakat önümüzdeki hafta sonu olmaz..

Yorum bağlantısı
Mehmet Barın
(düzenlendi)

Pazartesi'ye şekillensin bakalım,

Hayırlı akşamlar dilerim.

tarihinde Mehmet Bar?n tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
Hafta içi herhangi bir akşam,Sühanet'te toplanalım derim,emrivaki gibi oldu ama Hakan idare et artık.

Estafirullah abi işyerim abilerimin emrine amade her zaman ! :D Burda birikiriz yani toplanırız ordan atladığımız gibi istediğimiz yere gideriz abi. Hiç sorun değil benim için

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

denizli hele bi toplansın bakalım, görelim, burnumuzun ucu, basarız bir ara :D

Yorum bağlantısı
Ubade Koçak
(düzenlendi)

Saygıdeğer Arkadaşlar, Mehmet Bey'in (Emmimizin) yönlendirmesiyle bu sayfayı farkettim. İkamet Aydın olduğu için hem İzmir hem de Denizli toplantısına katılmak bizi onure eder. :D Sizlerle tanışmak da cabası. :good1: Bizi ekleyebilirsiniz. Tarih ve yer konusunda sayfayı takip etmeye devam...

İzmir Ekibimizle gelsek(Arkadaşlar uygun görürse) çok daha güzel olur...

tarihinde Ubade Ko tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Denizlinin tam göbeğinde işyerim var. Eğer diğer illerden de gelecek olursa her daim ulaşabilirsiniz ulaşabilirim. En azından küçük grupları birleştirebilmek için. Sonra da ver elini Karcı Dağı :D veyahut daha başka yerler sorun değil benim için :good1:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Artı olarak önümüzdeki hafta akşamları her daim boşum. Her türlü saatte benim gelmem kesin olmakla birlikte belki babamı da getirebilirim. O da bir nevi fordçudur :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Eve babaya telefon açtım baba dedim böyle böyle haberin olsun sen de gelirsin artık dedim, tabiki tanışmak yüzyüze konuşmak daha güzel olur dedi.

Not: Düzenle butonu kaybolmuş onan buraya yazıyorum artık kusura bakmayın.

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal

Haydi hemşehrilerim,güzel bir toplantı olur inşallah.Görev icabı Siirt'teyim şu an :) Ama yakaladığım,hatta yakınlaştığım ilk fırsatta ilk toplantıya katılacağım inşallah...

Yorum bağlantısı
Mustafa Eski

hafta içi gece bende uygun olurum.gün ve saat bildirmeniz yeterli.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Oh oh ne güzel hemencik haberi olsun milletin, yüzyüze tanışalım artık. Küçük de olsa bir toplantımız olsun. Sonra büyütürüz :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
biran önce yer ve zaman belli olsun artık ya :D

Bir kaç tane daha Denizliliyi uyandırabilsek iyi olacak. Yoksa yatacak bu olay. Benim hevesim azalmaya başladı. En azından ses çıksa şükür diyeceğim neredeyse !

Yorum bağlantısı
Can Çubuk

haftaya pazartesiden itibaren denizlideyim seve seve gelirim...

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Haftaya da ağırlarız sizi. Hiç sorun değil benim için. Ramazan geçti nasıl olsa. Levent abiye birşey ısmarlayamadık zaten içimde uhde kaldı :) Bu toplantıyı da salı veyahut çarşamba yapalım diyorum kendi düşüncelerime göre :D

Yorum bağlantısı
Kürşat Özben

Merhaba,

Ben yeni bir üyeniz olarak sizlerle tanışmak için katılmayı düşünüyorum. Buldan' da oturuyorum, yer tarih zaman belirlendiği taktirde birdirirseniz sevinirim. Görüşmek üzere

Yorum bağlantısı
Hasan Tugan

yer ve zaman belli olursa inş. gelirim ,, ha bide mehmet barım abi ver ise ben yokum :D))

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Aha hasan usta öyle olur mu ya. Horozluk huyumuz tutmasın lütfen :) Aslında diyorum ki ben herkesin telefon numarasını alsam da belli olunca hepsine telefon mu açsam :D

Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara

salı veya çarşamba akşam toplanalım diyorum bende. bu sefer pek kalabalık olamasak da bir dahaki toplantı için ortam hazırlamış oluruz

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
(düzenlendi)

O zaman Çarşamba yapalım. Gelecek olanlar saat 9 da EGS nin otoparkında buluşalım. Ben en geç 8.30 da orada olurum. Benim arabayı gören yanaşsın. Büyük olduğundan gözükür zaten :p Eğerki piknik tarzı birşeyler isterseniz daha sonra bir hafta sonu da karcı dağı sefası yaparız. Kanatlar benden :)))

Karıştırılınca renk değiştiren (izmir tayfası misali) getirecek olanlar da getirebilir karcı sefasında :)) Babam da uçar gelir ozaman :p

tarihinde Hakan Tar?m tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara
(düzenlendi)
O zaman Çarşamba yapalım. Gelecek olanlar saat 9 da EGS nin otoparkında buluşalım. Ben en geç 8.30 da orada olurum. Benim arabayı gören yanaşsın. Büyük olduğundan gözükür zaten :p Eğerki piknik tarzı birşeyler isterseniz daha sonra bir hafta sonu da karcı dağı sefası yaparız. Kanatlar benden :)))

Karıştırılınca renk değiştiren (izmir tayfası misali) getirecek olanlar da getirebilir karcı sefasında :)) Babam da uçar gelir ozaman :p

abi egsnin alt otoparkı deil de üst otoparkında buluşalım derim ben daha kolay olur :p

bide forumdaki denizlililere msj gönderme imkanımız varsa süper olur

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
abi egsnin alt otoparkı deil de üst otoparkında buluşalım derim ben daha kolay olur :)

Tamam Ömercim. Ömerle ben egs nin üst otoparkında bekleyeceğiz. Gelecek gelir gelmeyenleri de evlerinden yaka paça çıkartırız artık :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...