Guest Hakan Tar?m 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Ah Levent abi ahh. Nerelerdeydin ya, o kadar çığrındık burdan Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 (düzenlendi) hakancığım tel im 0 533 545 33 53 forum da göremezsen burdan bana ulaş... ilk toplantıya ilk gelen ben olacağım bu arada toplantı deyince eski forumcu mustafa eski de hemen ortaya çıkmış bi sonraki toplantı ne zaman? hakan seni denizli organizatör ü ilan ettim haberin oluvesin toplantıyı cumartesi akşamına ayarlarsak sanırım katılım yüksek olacaktır.çevre illerden de katılım olabilir 2 Ekim 2009 tarihinde Levent Ayhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 abi izmir bu hafta sonu piknik yapıyor. Öteki haftalarda inşallah. Onların da gelebilmesi için yani Yorum bağlantısı
Tufan Aydın 24 Ekim 2009 Paylaş 24 Ekim 2009 gerçekten bir denizlili olarak gitmem gerekirdi. ama foruma girmediğim için kaybettim hakkımı. neyse bir daha ki toplantı veya etkinlik ne ise ona mutlaka geleceğim. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 18 Aralık 2010 Paylaş 18 Aralık 2010 Ben her yola gelirim hiçç sorun değil. Yeterki buluşacak kadar kişi toplansın O kadar yırtındım 3-4 kişi olabilmiştik en son Yorum bağlantısı
Recommended Posts