İçeriğe Yönlendir

Denizli toplantısı

Mehmet Barın

Recommended Posts

Ömer Çıkmazkara
Tamam Ömercim. Ömerle ben egs nin üst otoparkında bekleyeceğiz. Gelecek gelir gelmeyenleri de evlerinden yaka paça çıkartırız artık :)

abi ben kahverengi fiesta ile geleceğim önce gelen bekler artk :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Barın
yer ve zaman belli olursa inş. gelirim ,, ha bide mehmet barım abi ver ise ben yokum :)))

Hasaaaaan :)

abi egsnin alt otoparkı deil de üst otoparkında buluşalım derim ben daha kolay olur :p

bide forumdaki denizlililere msj gönderme imkanımız varsa süper olur

Mesaj yollandı :good1:

Mehmet abiiiiiiiiiiiiiiiiiii de bi uyansa artık diyorum :p

Ben yazdım Pazartesi olsun şekillensin bakalım dedim acele yok bir yerlerden haber gelecek,herhalde akşama gelir. :p

Yorum bağlantısı
Ahmet Berksoy Çabuk

Bir denizlili olarak nelee olacak sonuçları bekliviriyon gariii :nazar: iyi bir organizasyon olur inşallah

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
Hasaaaaan :nazar:

Mesaj yollandı :good1:

Ben yazdım Pazartesi olsun şekillensin bakalım dedim acele yok bir yerlerden haber gelecek,herhalde akşama gelir. :unknw:

Abi çok mühim kişi gelecek herhalde, böyle beklediğimize göre :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Barın
(düzenlendi)
Abi çok mühim kişi gelecek herhalde, böyle beklediğimize göre :nazar:

:nazar: VIP

Bu saat oldu haber çıkmadı,isterseniz yarın sabaha kadar bekleyelim,

olmazsa yarın(29.09.2009 Salı)akşam toplanalım,EGS park üst kısım uygun derim,gelecekler adını eklesin lütfen.

1-Mehmet Barın 532 3660426

Edit:Tlf. no ekleme.

tarihinde Mehmet Bar?n tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
Hakan hani kimseler yok!

bitane öğrenci vardı o gelir büyük bir ihtimal de millet uykuya mı çekildi ne :'( ağlayacağım sinirden .

Yorum bağlantısı
Mehmet Barın
bitane öğrenci vardı o gelir büyük bir ihtimal de millet uykuya mı çekildi ne :'( ağlayacağım sinirden .

:lol2:

Yorum bağlantısı
Ubade Koçak
Denizli, pazar gunu piknik yapiyoruz, maniniz yoksa siz bizim tarafa gelin ? :lol2:

+1

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Vallaha ben akşam saat 8.30 da EGS arka parkındayım. Mehmet abicim de gelecek inşallah. Sonra öğrencimiz de gelir gördüğünde :p Sonrası bilmiyorum artık :p

Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara

dershane fln derken anca gelebildim eve :p abilerim bugün ben gelemeyebilirim ama.

Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara
Yemeği ye hemen dışarı :))))

ders çalışmadan izin çıkmıyor abi xD

neyse ben ayarlamaya çalışcam :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Bak benim işim vardı bugün, onu bile yarına falan erteledim. Yeni compler geldi takmıyorum :)

Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara
Bak benim işim vardı bugün, onu bile yarına falan erteledim. Yeni compler geldi takmıyorum :)

söz vermiyorum ama gelmeye çalışcam :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Barın

İzmir Aydın Muğla Burdur Afyon Uşak Manisa ve tabiki katılmak isteyen herkes

siyasi_harita_b.JPG

Çevre illeden gelecekler için son çağrı yola çıkın. :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Mehmet abi büyük bir ihtimalle ikimiz olacağız gibime geliyor. İki kişilik dev kadro misali :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Barın
Mehmet abi büyük bir ihtimalle ikimiz olacağız gibime geliyor. İki kişilik dev kadro misali :)

:)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...