Guest Hakan Tar?m 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 Abi büyüğümsün istersen accık daha kişinin müsait olduğu bir zamana erteleyelim. Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 tamamdır ben geliyorum abilerim Abi büyüğümsün istersen accık daha kişinin müsait olduğu bir zamana erteleyelim. abi izini aldım zorla ertelemeyin artk gözünüzü seviim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 Tamam ozaman ) 3 kişi olduk Hoppp yok mu arttıran ? Foto makinesi de getiriyorum Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 yanımda arkadaşımla gelicem ben 4 olduk Yorum bağlantısı
Mehmet Barın 29 Eylül 2009 Yazar Paylaş 29 Eylül 2009 Abi büyüğümsün istersen accık daha kişinin müsait olduğu bir zamana erteleyelim. Hakan dönmek yok fotoğraf makinen varsa gelirken getir belgeli olsun... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 haydi göreyim sizi, katılım az olsa da toplanın, ikinci toplantınıza destek geleceğiz, söz Yorum bağlantısı
Adnan Murat Paçacıoğlu 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 İşlerimi yetiştirebilseydim gelecektim. Bir dahaki sefere inşallah. Kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 Öhöm Öhöm ))) Oh be rahatladım yaa, küçük de olsa toplantı toplantıdır, büyük kararlar alınır SAğolsun Mehmet abimizin muhabbeti çokk güzel, çok sevdim Esnaf insanın hali başka oluyor ) Neyse gerisi dahaaaa büyük toplantılara, tabiki izmiri de aramızda görmek üzere şuanlık bukadar. Mehmet abimizin kocaman arabası ) Çıtır öğrencimizin çıtır fiestası Bu da benim minik Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 Toplanmak biraz zor oldu ama güzel bir başlangıç olmuş hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 haydi göreyim sizi, katılım az olsa da toplanın, ikinci toplantınıza destek geleceğiz, söz Öhöm öhöm ) Halen benim söz de duruyor abi. Kanatlar benden, renk değiştirenlere karışmam )))) Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 tebrikler arkadaşlar, darısı Denizli'de diğer büyük toplantılara Yorum bağlantısı
Mehmet Barın 30 Eylül 2009 Yazar Paylaş 30 Eylül 2009 Öhöm Öhöm )))Oh be rahatladım yaa, küçük de olsa toplantı toplantıdır, büyük kararlar alınır SAğolsun Mehmet abimizin muhabbeti çokk güzel, çok sevdim Esnaf insanın hali başka oluyor ) Neyse gerisi dahaaaa büyük toplantılara, tabiki izmiri de aramızda görmek üzere şuanlık bukadar. Mehmet abimizin kocaman arabası ) Çıtır öğrencimizin çıtır fiestası Bu da benim minik Evet Denizli toplandı,bir sonrakinde çoook kalabalık olarak toplanmayı hatta Ege bölgesinin tamamı olarak diliyorum, iştirak eden arkadaşlara teşekkürler... Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara 30 Eylül 2009 Paylaş 30 Eylül 2009 mevcudumuz azdı ama güzeldi bir dahakine artık daha büyük birşeyler yaparız Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 30 Eylül 2009 Paylaş 30 Eylül 2009 Muhlis abi öyle birşey varsa çaresine bakalım derim ben. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 30 Eylül 2009 Paylaş 30 Eylül 2009 Bu hafta sonu maalesef işyerimde olmam lazım. Malumunuz İnternet Cafe olunca ben yokken babaya bırakmak zorunda kalıyorum Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 30 Eylül 2009 Paylaş 30 Eylül 2009 Bir sonrakini hafta sonu ayarlarsaniz bizim taraftan katilim olacagi muhakkaktir . gideriz tabii ki, pamukkalede uygun termal oteller var, bir gece kalabilirizde Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 30 Eylül 2009 Paylaş 30 Eylül 2009 gideriz tabii ki, pamukkalede uygun termal oteller var, bir gece kalabilirizde Otel motel hepsi tanıdık abi Pamukkalenin Şirindayının selamı var dediniz mi pamukkale köyündekilere yani akan sular durur )) (Şirindayı babam oluyor) Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara 30 Eylül 2009 Paylaş 30 Eylül 2009 abi bir hafta sonu tekrar ayarlayalım da çevre illerden de gelen olsun mevcudumuz yükselsin Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 30 Eylül 2009 Paylaş 30 Eylül 2009 Güzel toplantı olmuş, pikniğe mutlaka bekliyoruz...Devamında baskın yapılacak en kısa zamanda Denizli'ye Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 30 Eylül 2009 Paylaş 30 Eylül 2009 Baskın basanındır abi. Kellem sizin Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 birkaç gün pc yi açamadık, neler olmuş neler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts