İçeriğe Yönlendir

Denizli toplantısı

Mehmet Barın

Recommended Posts

Guest Hakan Tar?m

Abi büyüğümsün istersen accık daha kişinin müsait olduğu bir zamana erteleyelim.

Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara

tamamdır ben geliyorum abilerim :)

Abi büyüğümsün istersen accık daha kişinin müsait olduğu bir zamana erteleyelim.

abi izini aldım zorla ertelemeyin artk gözünüzü seviim :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Tamam ozaman :)) 3 kişi olduk Hoppp yok mu arttıran ? Foto makinesi de getiriyorum :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Barın

Hakan dönmek yok fotoğraf makinen varsa gelirken getir belgeli olsun...

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

haydi göreyim sizi, katılım az olsa da toplanın, ikinci toplantınıza destek geleceğiz, söz

Yorum bağlantısı
Adnan Murat Paçacıoğlu

İşlerimi yetiştirebilseydim gelecektim. Bir dahaki sefere inşallah.

Kusura bakmayın.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Öhöm Öhöm :unsure2:)))

Oh be rahatladım yaa, küçük de olsa toplantı toplantıdır, büyük kararlar alınır :p

SAğolsun Mehmet abimizin muhabbeti çokk güzel, çok sevdim :) Esnaf insanın hali başka oluyor :D) Neyse gerisi dahaaaa büyük toplantılara, tabiki izmiri de aramızda görmek üzere şuanlık bukadar.

1000249r.jpg

1000250u.jpg

1000252z.jpg

Mehmet abimizin kocaman arabası :))

1000253.jpg

Çıtır öğrencimizin çıtır fiestası :)

1000255.jpg

Bu da benim minik :p

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
:unsure2: Toplanmak biraz zor oldu ama güzel bir başlangıç olmuş hayırlı olsun.
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
haydi göreyim sizi, katılım az olsa da toplanın, ikinci toplantınıza destek geleceğiz, söz

Öhöm öhöm :unsure2:) Halen benim söz de duruyor abi. Kanatlar benden, renk değiştirenlere karışmam :)))))

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

tebrikler arkadaşlar, darısı Denizli'de diğer büyük toplantılara ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Barın
Öhöm Öhöm :()))

Oh be rahatladım yaa, küçük de olsa toplantı toplantıdır, büyük kararlar alınır :p

SAğolsun Mehmet abimizin muhabbeti çokk güzel, çok sevdim :) Esnaf insanın hali başka oluyor :)) Neyse gerisi dahaaaa büyük toplantılara, tabiki izmiri de aramızda görmek üzere şuanlık bukadar.

1000249r.jpg

1000252z.jpg

Mehmet abimizin kocaman arabası :))

1000253.jpg

Çıtır öğrencimizin çıtır fiestası :)

1000255.jpg

Bu da benim minik :p

Evet Denizli toplandı,bir sonrakinde çoook kalabalık olarak toplanmayı hatta Ege bölgesinin tamamı olarak diliyorum,

iştirak eden arkadaşlara teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara

mevcudumuz azdı ama güzeldi :( bir dahakine artık daha büyük birşeyler yaparız :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Bu hafta sonu maalesef işyerimde olmam lazım. Malumunuz İnternet Cafe olunca ben yokken babaya bırakmak zorunda kalıyorum :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Bir sonrakini hafta sonu ayarlarsaniz bizim taraftan katilim olacagi muhakkaktir :rolleyes:.

gideriz tabii ki, pamukkalede uygun termal oteller var, bir gece kalabilirizde

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
gideriz tabii ki, pamukkalede uygun termal oteller var, bir gece kalabilirizde

Otel motel hepsi tanıdık abi Pamukkalenin :rolleyes: Şirindayının selamı var dediniz mi pamukkale köyündekilere yani akan sular durur :D)) (Şirindayı babam oluyor)

Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara

abi bir hafta sonu tekrar ayarlayalım da çevre illerden de gelen olsun mevcudumuz yükselsin :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Güzel toplantı olmuş, pikniğe mutlaka bekliyoruz...Devamında baskın yapılacak en kısa zamanda Denizli'ye

Yorum bağlantısı
Levent Ayhan

birkaç gün pc yi açamadık, neler olmuş neler... :angry::angry:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...