İçeriğe Yönlendir

Pioneer 6050 USB MP3

Utku Çay

Recommended Posts

Utku Çay

Yeni oto teyp almak üzere internette gezinirken birden aklıma ikinci el teyplere bakmak geldi.

bir iki ilanı inceledim ve linkteki ilan ilgimi çekti sizce bu ürünü bu fiyata almak doğrumudur?

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Yeni oto teyp almak üzere internette gezinirken birden aklıma ikinci el teyplere bakmak geldi.

bir iki ilanı inceledim ve linkteki ilan ilgimi çekti sizce bu ürünü bu fiyata almak doğrumudur?

fiyatı gayet uygun, güzel ve kullanışlı bi teyp, birebir görüşülüp montaj ve tespiti yaptırdıktan sonra gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz bence..birde bu cihazı saklıyacak bi kapalı garaj lazım başına bela olur yoksa insanın :-((

Yorum bağlantısı
Utku Çay
fiyatı gayet uygun, güzel ve kullanışlı bi teyp, birebir görüşülüp montaj ve tespiti yaptırdıktan sonra gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz bence..birde bu cihazı saklıyacak bi kapalı garaj lazım başına bela olur yoksa insanın :-((

bodrumda oto hırsızı yok, oradan yırtıyorum biraz :blink: (tabi bu çalınmayacağı anlamına gelmez)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Yeldan

Arkadaşımda var cd sensörü bozuldu 3ay olmadı.

Goruntusu ses kalıtesı ıyı.Usb'den kullanıyoruz suan.

Amfı fılanda baglı ıyı bır cıhaz.

Ek:

Fiyat çok pahalı biz o fiyata sıfır aldık. 1aylık cihaz için pahalı

Yorum bağlantısı
Utku Çay
Ek:

Fiyat çok pahalı biz o fiyata sıfır aldık. 1aylık cihaz için pahalı

peki ben nereden bulabilirim sıfırını?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Yeldan

Bız adana'da spot urunlerın oldugu çarşıdan aldık.

Sızın orda boyle yerler varmı bılmıyorum.

ama ıstersenız burdan fıyat sorusturayım ben?

Yorum bağlantısı
Utku Çay
Bız adana'da spot urunlerın oldugu çarşıdan aldık.

Sızın orda boyle yerler varmı bılmıyorum.

ama ıstersenız burdan fıyat sorusturayım ben?

bodrumda maalesef yok, gerçi burada olsa spot ürünü orijinalden pahalı satarlar :lol2:

vallahi fiyat soruşturma imkanınız varsa mutlu olurum...

Senin teyp yapılmadı mı Utku . ?

evet yapıldı ama sesi hiç iyi değil,

artık arabamda kaliteli bir ses duymak istiyorum

o yüzden arayışa girdim

Yorum bağlantısı
Guest Mert Yeldan

Muhtemelen 320-350 arasıdır.

Yarın bi bakayım size haber veririm.

sızın arac corollaysa çıtayla fılan takılacak sanırım.

Yorum bağlantısı
Utku Çay
Muhtemelen 320-350 arasıdır.

Yarın bi bakayım size haber veririm.

sızın arac corollaysa çıtayla fılan takılacak sanırım.

teşekkür ederim, yarın sizden haber bekliyorum, telefonumu öm atıyorum...

benim araç double-din teyp var, hatta daha büyük bir teyp ama bende din teyp için çerçeve mevcut, sadece teyp için kızak lazım olacak. muhtemelen teypin kızağı kutusundan çıkar...

Yorum bağlantısı
Guest Mert Yeldan

Evet cıkıyor. ıcınden bızde cıkmıstı.

Benım arkadasın cd sensorude cd yı ters taktıgında bozuldu belırteyım

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Utku Abi benim numaram yok mu sende? Böyle durumalarda bir alo kadar yakınım sana :)

ilandaki teybe o para verilmez. en fazla 200. Sonuçta açılmış kutu ve azda olsa kullanılmış, neden sıfır fiyatı istiyor :)

Konuyu yeni gördüm 1 saat önce olsa arar fiyat alırdım. Ama artık yarın alayım.

Yarın erken kalkçam 10gibi arabanın başında olup farlara uzun kısa probleminden dolayı diyot takıcam. Kafamdan gidebilir. Bi mesaj at bana 5dakika içinde geri dönerim sana :) Tel : 0555 481 33 22

Yorum bağlantısı
Utku Çay
Utku Abi benim numaram yok mu sende? Böyle durumalarda bir alo kadar yakınım sana :blush:

ilandaki teybe o para verilmez. en fazla 200. Sonuçta açılmış kutu ve azda olsa kullanılmış, neden sıfır fiyatı istiyor :rolleyes:

Konuyu yeni gördüm 1 saat önce olsa arar fiyat alırdım. Ama artık yarın alayım.

Yarın erken kalkçam 10gibi arabanın başında olup farlara uzun kısa probleminden dolayı diyot takıcam. Kafamdan gidebilir. Bi mesaj at bana 5dakika içinde geri dönerim sana :rolleyes: Tel : 0555 481 33 22

numaran var Onur,

seni aramak hiç aklıma gelmedi doğrusu, sende bakabilirsen iyi olur

ben sıfırı daha pahalı sanıyordum, o yüzden 2. el olan bu ürüne baktım,

eğer sıfırını 300-350 gibi alabirsem, diğerini elerim tabii ki de

ben seni saat 11 gibi ararım

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Utku Abi, Aramana gerek kalmadı ben görüştüm. 6050usb hiç bir yerde yok. Ama bir yeni modeli 7150USB var. Maotorlu kafa, animasyon, usb vs.vs.

Örnek link özelliklere bakmak için

pioneer 7150usb fiyatı: 360TL+5TL kargo Düşünürsen araman yeterli. Salı günü öğlen elinde olur :blush:

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Utku Çay

ilginize çok teşekkür ederim

bu arada ürünün özelliklerini inceledim

aracımın direksiyondan kumandasını tanıtma imkanım olduğunu öğrendim, bu beni çok mutlu etti, eğer 6050 veya 7050 alsaydım bu özellik yoktu, pazartesi günü mert veya onuru arayıp 7150 den bir tane alacağım...

Yorum bağlantısı
Guest Mert Yeldan

Orjinal kumandanın çalıştığını bilmiyordum, arayıp sordum onlarında fiiliyata dönmiş bir bilgisi yok çalışabilirde çalışmayabilirde dediler. Bilginiz olsun

Yorum bağlantısı
Utku Çay
Orjinal kumandanın çalıştığını bilmiyordum, arayıp sordum onlarında fiiliyata dönmiş bir bilgisi yok çalışabilirde çalışmayabilirde dediler. Bilginiz olsun

teypin arkasıda W/R girişi var, o giriş varsa bir adaptör vasıtası ile direksiyondaki kumandayı çalıştırmak mümkün...

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Utku Abi, Mert Bey'in fiyatı benden 20TL daha aşağıda. Seninle telefonla konuştuktan sonra, Biraz daha araştırma yaptım. Sonuç: 360TL en ucuzu. Oda ilk fiyat aldığım yerdi zaten. 380e kadar çıkan oldu.

Yorum bağlantısı
Misafir
teypin arkasıda W/R girişi var, o giriş varsa bir adaptör vasıtası ile direksiyondaki kumandayı çalıştırmak mümkün...

Doğru söylemişşsiniz ama acaba aracınız için uygun olan arayüz(adaptör) tr'de mevcut mu? Biz bir arkadaşımın renault'u için sony adaptör aramıştık sadece yetkili serviste vardı onun da fiyatı teyp kadardı ;)

Yorum bağlantısı
Utku Çay
Doğru söylemişşsiniz ama acaba aracınız için uygun olan arayüz(adaptör) tr'de mevcut mu? Biz bir arkadaşımın renault'u için sony adaptör aramıştık sadece yetkili serviste vardı onun da fiyatı teyp kadardı ;)

adaptörle ilgili olarak tr de yapan bir yer var, onu bulup orada yaptırmayı düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Serkan Kay

Yeni oto teypler almak değişirin mi şuan sen şahin.s pionnerinin nerde satıyor muydu ama çok güzel beğendiimle baktımda neden satmışsın?

kamdalanı yeni sıfırlanmak istediğini değişen takınmayı bozulması olabilirbilecek ne kadar?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...