İçeriğe Yönlendir

Benzinde gaz yememe


Sezer Bölükbaşı

Recommended Posts

Mehmet Akmermer
Yakıt filtresi sağ arka tekerlek çamurluğunun içinde diye biliyorum. baktım evet orada filtre tarzı birşey var. az bi maharetle sökülebilir diye düşünüyorum. en azından ben sökerim bunu.

Arkadşlar bende orada sanıyordum fakat çamurluk içindeki benzin filtresi değil, filtre aracın altında arka tarafa doğru diye hatırlıyorum aracı kaldırdıklarında görmüştüm.

çamurluk içindeki filtreye benzeyen parçanın ne olduğunu bilen varmı ?

Yorum bağlantısı
Ufuk İnan

merhabalar bendede 97 escord cl var aynı sorun bendede vardı ama benimki stop ediyordu sonra bu arızayı bulabilmek için ustalara götürdüm biri enjeksiyondan dedi bir başkası pompa dedi sonra maddi yetersizlikten dolayı biraz askıya aldım tamiratı tesadüfen lpg ye bağlı sigorta atmış araba benzinde gidiyormuş o da ne benzinde aracım calışıyor ama hala sorunun neden olduğunu anlamadım valla ustanın biri enjeksiyonu çıkarmıştı sorun ondamı pompadamı diye pompa benzin veriyor dedi enjeksiyon sorun demişti o sökme esnasında düzeldi bilemiyorum valla

Yorum bağlantısı
Osman Gülten

Bu akşam ustama götürdüm.Benzin filtresi,benzin pompası veya enjeksiyondan olabilir dedi.Geç saat olduğu için bakamadı.

Yorum bağlantısı
Osman Gülten

Sorunu bulduk gibi.Bu kablosu kopan şey nedir?Enjektörlere bağlı galiba?

Yorum bağlantısı
Mehmet Akmermer

Bildiğim kadarıyla enjektörlerden birinin elektrik bağlantısı, kablo kopuk olduğundan enjektör yakıt püskürtemiyor. Aracın çok noktdan enjeksiyonluysa enjektörlerden biri çalışmıyor, tabiki ustalar daha iyi bilir.

Yorum bağlantısı
Osman Gülten

Sorunu hallettik.Sorun o kopan kablodaymış.Kopan kabloyu sokete lehimledim.Aracı çalıştırdım.Tekleme sorunu ortadan kalktı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...