Karani Gülistan 9 Ekim 2009 Paylaş 9 Ekim 2009 2000 modelde cc yok.. Olsa bile focusa olmaz Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 Mondeo radyatörü tamir edilebilen tiptir. Yalnız, şanzıman yağ soğutma da içinde olduğu için, hidrolik yağı yere akacaktır:1. Akan yağı en az seviyede tutmak ( yağ hortumunu yukarıda tutmak 2. Sonrasında yağı tamamlamak gerekir Ancak öncelikle lifte alıp su damlatan yerin iyi tespiti gerekir. merhaba çaglar bey, benim 98 mondeo, geçtigimiz yaz,radyötör suyu çok az eksiltiyordu,ustaya gittim,bunun radyötör hiç degişmemiş,degişmesi lazım bunların ömrü 4 yıldır dedi,sonra degişiriz dedim, antifiriz ekleyip devam ettim,ama kışın bir kademe bile eksiltmedi,ben radyötörden oldugunu sanmıyorum,radyöterden olsaydı kışında eksitmezmiydi? diye düşünüyorum. degerli yorumlarınızı alabilirsem sevinirim, saygılar. Yorum bağlantısı
Mustafa Özken 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Selamun aleyküm. Bir hafta önce 99 model glx auto nasip oldu. Motor ve vitesinde sorun olmadığı için bu aracı aldık. 150bin de. Bir kaç sorunu var. İlk düzeltmeye çalışacağım klima/kalorifer sistemi. Epey bir sorunlu. Sadece fan çalışıyor ama içeri esen bir şey yok . Bende manuele el atacağıma direk dijitalle uğraşsam diyorum. Sonrasında istediğim özellikler 4 cam otomatik, yol bilgisayarı ve cc. Bunları yapabilme ihtimalin nedir? Yorum bağlantısı
Kahraman Kale 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 merhabalar 2 ay önce bir arkadaşıma 2000 mondeo ghia aldık otomatik ne yazıkkı kendisi 1 hafta önce 3 takla attı araç pert kendisi kaburga kırığıyla kurtardı. istediğim parçaları alabileceğimi söyledi. listem şu şekilde: 1- krom kapı kolları 2- maun ön göğüs 3- tavan lambası 4- 5- 6- 7- diğerlerine bilen ustatlarım doldurursa sevinirim. araç sedanmı? Yorum bağlantısı
Ulku Kutsal Onder 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 ikitellide tüm parçalarını bulabilirsiniz gidip bir gezin .bence parçaları alın sanayide taktırın.bulgaristan gibi yakın biryerlerden de parça getirtebilirsiniz.tavsiye ederim. https://www.yedekparcaford.comben buradan alıyorum genelde parçaları hiç sorun yaşamadım ne kargoda ne uyuşmazlıkta bi göz atın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Selamun aleyküm. Bir hafta önce 99 model glx auto nasip oldu. Motor ve vitesinde sorun olmadığı için bu aracı aldık. 150bin de. Bir kaç sorunu var. İlk düzeltmeye çalışacağım klima/kalorifer sistemi. Epey bir sorunlu. Sadece fan çalışıyor ama içeri esen bir şey yok . Bende manuele el atacağıma direk dijitalle uğraşsam diyorum. Sonrasında istediğim özellikler 4 cam otomatik, yol bilgisayarı ve cc. Bunları yapabilme ihtimalin nedir? teoride mümkün pretikte değil. merkeezi modüle kadar değşiim gerekri benzin pompası bile değişmesi gererkir 1 Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Öncelikle kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun. Eğer araç gerçekten hurdaya çıktıysa şanzımana talibim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts