Mehmet Keskin 12 Ekim 2009 Paylaş 12 Ekim 2009 97 mondeomda maalesef ikince defa bu problem oluyor. araba birden çekmemeye başlıyor gaza basıyorum ama geç alıyor sonra debriyaja bastığımda devir 4000 e kadar çıkıyor ve bu her debriyaja basışımda veya boşa atışımda devam ediyor durduktan 10-15 sn sonra düzeliyor.şunu da denedim araba boşta rampa aşağı giderken hiç gaz vermeden devir yükseltiyor. ilkinde usta rölanti sensörü, gaz kelebek sensörü, sürat sensörü ve karter subabını değiştirdi... durum düzeldi ama hala rölanti yüksekti. ayrıca kelebeğide temizletmiştim. ortalama 1000 lira masraf çıkardı bana. şimdi yeniden aynı problemleri yaşıyorum 3 ay oldu daha ve çok canım sıkılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim... ayrıca ankarada bu arabadan anlayan bir ustanız varsa ustayı değiştireceğim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim 2009 Paylaş 12 Ekim 2009 Hava filtreniz orjinal mi ve sağlammı... Muhtemelen alakasız biçimde bir yerlerden hava alıyordur... Yorum bağlantısı
Mehmet Keskin 12 Ekim 2009 Yazar Paylaş 12 Ekim 2009 abi hava filtresi sağlam ama gövdesine bakmadım valla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2009 Paylaş 12 Ekim 2009 Vss hız sensörü. Teşhis cihazına bağlanıp test edilmesi en kolay sensördür. Yorum bağlantısı
Mehmet Keskin 13 Ekim 2009 Yazar Paylaş 13 Ekim 2009 maf sensörü ve gaz kelebeğini söküp temizledim, hava filtesini söküp temizleyip taktım şu anda düzeldi inşallah tekrarlamaz çok teşekkür ederim ilginize:)) Yorum bağlantısı
Karani Gülistan 13 Ekim 2009 Paylaş 13 Ekim 2009 maf sensörü ve gaz kelebeğini söküp temizledim, hava filtesini söküp temizleyip taktım şu anda düzeldi inşallah tekrarlamaz çok teşekkür ederim ilginize:)) Tebrikler,gene problem olursa bu seferde rölanti sensörü ve vakum hortumlarını dikkatlice temizleyin.Mesleğinizi çıkaramadım hlkp Yorum bağlantısı
Emre Gizlenci 13 Ekim 2009 Paylaş 13 Ekim 2009 eski mondeomda olmuştu bu problem Çağlar beyin dediği gibi büyük ihtimalle vss hız sensöründendir. şanzımanın üzerinde arabaya göre ön tarafındadır. benim soket oksitlendiğinden yapmıştı. umarım sizde de değiştirmeye gerek kalmaz. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Ekim 2009 Paylaş 14 Ekim 2009 rölanti valfini akü başlarını sökmeden temizlediniz mi ? bu işlem boşa attığınızda artan devir için Yorum bağlantısı
Mehmet Keskin 14 Ekim 2009 Yazar Paylaş 14 Ekim 2009 bu seferde arabanın rölantisinde bi salınım oldu ve titreme yaptı ve motor soğukken genelde ani debriyaj ve fren durumunda motor stop ediyor. maf sensörün soketini temizledim tekrar, şimdi de sarsıntı azaldı, stop etme problemide düzeldi ama çekiş düştü devir yükseltmede 5000 e kadar zorlanıyor motor sonrasında problem olmuyor 5000-7000 arası devir çok iyi artık kafamı karıştırıyor... tek tırmak buji kullanıyorum acaba çift tırnak mı kullansam? Yorum bağlantısı
Guest Necip S 8 Aralık 2009 Paylaş 8 Aralık 2009 bence arıza hava fıltresıyle motor baglantısını arasında lastık conta var o dusmus olabılır Yorum bağlantısı
Bahadır Yıldız 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 Herkese merhabalar. Benim aracımda da giderken vites değişimlerinde debriyaja bastığımda rolanti yükseliyor bir süre sonra düşüyor. Yavaşlayıp durduğum zaman ise 1500 devir civarında kalıyor. Ancak motoru durdurup tekrar marşa bastıktan sonra sorun kalmıyor hiç. Bir müddet sonra aynı sorunlar başlıyor. Bnunla birlikte araçta gaz yememe basınç problemi gibi bir sorun var. Devir yükselme sorunu olmadan önce buna benzer bir sorun vardı ve benzin basınç regülatorünü değiştirdikten sonra düzelip 1 hafta sonra aynı problem başladı. bu iki sorun tek bir noktadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Siz saygı değer ustalarımın yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Aziz Sarı 15 Eylül 2010 Paylaş 15 Eylül 2010 selam arkadaşım bende de aynı problem oldu ..3senedir gitmediğim yer kalmadı sonra tesadüf eseri karter havalandırma hortumunun kopuk olduğunu farkettik ve değiştirdik ..3 aydır problem yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Temmuz 2011 Paylaş 10 Temmuz 2011 Oynanmaması gerekn bir vida bulunmuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Temmuz 2011 Paylaş 10 Temmuz 2011 Yani o vidaya dokunma, teoride mümkündür, pratikte sorun çıkar, rölantine elvede diyebilirsin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Temmuz 2011 Paylaş 10 Temmuz 2011 Otm. vitesli mondeo da D de iken rölanti 1000d/d da durmaz, durmamalıdır da. Yanlış hatırlamıyor isem 750-850 d/d gibi olmalı. Tıs ın neresi bu civata ile oynayın diyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Temmuz 2011 Paylaş 10 Temmuz 2011 Rölantinin 850 den yukarrıd aolması, tahmin edielemeyecek ama %90 olacak arızalara sebebiyet verir, en başta türbin gibi. Karter havalandırma hortumu, yüksek sıcaklığa dayanıklı olmalı, yağ/benzin buharından etkilenmeyecek kimtasal yapıya sahip olmalı. 850 d/d dan 1000e neden çıkıyoruz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2011 Paylaş 10 Temmuz 2011 birde çaglar abi karter havalandırma hortumunu değiştiricem ona benziyen bir hortum takmak istiyorum aklında varmı o ölçülerde sanayiden bulabileceğim hortum mesela.... tşkler.. Transitlerinki falan ucuz.. Onlara bak.. Keser takarsın.. Bir de ölçü işi zor.. Söküp eline alıp aramak daha mantıklı ama bulabileceğini sanmıyorum.. En yakın olanı al.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2011 Paylaş 10 Temmuz 2011 Aynı olması lazım... Ben parçacıdan şasi numarası ile istedim.. Yine yanlış geldi ve kestik taktık.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts