İçeriğe Yönlendir

6006'nın kronik problemi


Naci Özkan

Recommended Posts

Naci Özkan

6006ların kronik ağrızası o kadar dikaktli kullanmama rağmen cd leri geri vermiyordu... bende aracı servise gönderdim teybi söküp istanbula göndermişler gelince biz sizi ararız demişler! 1-2 ay herhangi bir umudum yok fakat geldiği zaman gelen teyibin benim teyibim olduğunu nereden anlayabiliriz...teyibin arkasını görmediğim için seri no vs yazdığı hakkında bi bilgim yok

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

seri no yazsın yazmasın, gelen sizin olsun olmasın, teybinizin garantisi aracınızinkiyle aynı anda biter. o yüzden bozulsa dahi garanti dahilindeyse dert etmeyin.

Yorum bağlantısı
Murat Göreli

naci bey 6yıl beyaz eşya yetkili servisinde çalıştım burada edindiğim tecrübelerden size garanti ve cihaz teslimi hakkında bazı ufak konlarda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. öncelikle siz cihazı teslim ederken size bir cihaz teslim formu verdilermi.vermedilerse ozaman farklı cihaz verme olasılığı olabilir. birde yanlış hatırlamıyorsam 30 veya 50 günden uzun onarımlar için sizin mahduriyetinizi engellemek için mükerrer cihaz vermek zorundalar. cihazınız serviste kaldığı gün süresince garantinize ilave olacaktır. birde cihazınızın bir an önce elinize geçmesini istiyorsanız müşteri hizmetlerini arayın ve hiç abartısız aklınaza geleni hiç çekinmeden söyleyin.bu kesin işe yarıyor.

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

murat bey teşekkür ederim...ford kendini aşmış heralde beklenmicek bişey yaptı dün aradı :lol2: teyibiniz geldi gelin takalım dediler...dün gönderip taktırdım... :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Gelen teyp çalışsın.. çiziği eziği olmasın... Sizin olmasını ne önemi var ki..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...