İçeriğe Yönlendir

Otomatik vites kutusu arıza ışığı

Cengiz Bostancı

Recommended Posts

Cengiz Bostancı

merhaba sabah 2 km yol yaptıktan sonra fark ettim ünlme işareti ve etrafında dişli olan ışık yanıyordu kenara cektim ackaapa yaptıktan sonra gecti.30000km de aracım 2006 otomatik .neden yapmış olabilir yorumlarınız için tesekkurler simdiden.

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

şanzıman arızasına benziyor sizin dediginiz gibi.arızalı parça tahmini için arıza kodunu bilmek gerekiyor

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
serviste baktılar onemli birsey degil dediler.

Daha sonra arıza tekrarlar, servise gidilir abi keşke daha önce gelseydin masraf daha az olurdu derler :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Araç ASM ise boşuna servise gitmeyin, zaten bulamadık diyecekler klasik asm dertleridir bunlar ve düzelmez bildiğim kadarıyla, her ısındığında sıkıştırıldığında lamba yakar kenara çekip soğutur devam edersiniz.

Yorum bağlantısı
Cengiz Bostancı

ben ışık yanar yanmaz aramıştım benzin azsa yapar su gelmiş olabilir dediler.serviste bugun baktırdım aynı seyler soylendi yani sundan bundan olabilir dediler.taş düşebilir ışık yanabilir gibi birsey oldu.artık bekleyip gorecegiz. :)

arac ısınmamıstı 2km yol yapınca fark ettim.trafikte yok normal akan trafikteydim.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
İlker Genç

Geçen aynı sorun benim aracımda da oldu benim aracım da 2005 otomatik vites. Kenara çekip P ye alır almaz söndü ışık. Kitapçıkta ısınınca yapr diyor, aracı rolantide 10 dk dinlendirin diyor ama benimki direk söndü. Daha da servise gitmedim.

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Metin Güven

Merhabalar,

2007 Otomatik 1.6 LPG li (67.000 KM) aracımda sabah çalıştırırken bilgi ekranında "Şanzuman Arızası" uyarısı çıktı. Stop edip tekrar çalıştırdım, bu defa vermedi, 1 hafta önce eşim kullanırken de benzer bir uyarı vermiş. Kitapçığına baktım

- Tekrar çalıştırınca yanmazsa yola devam ediniz, kısa süre içinde kontrol ettiriniz yazıyor...

Neden olabilir.. Soğuk havalardan, Şanzuman yağından vb. bir durum ne olabilir..!

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Merhabalar,

2007 Otomatik 1.6 LPG li (67.000 KM) aracımda sabah çalıştırırken bilgi ekranında "Şanzuman Arızası" uyarısı çıktı. Stop edip tekrar çalıştırdım, bu defa vermedi, 1 hafta önce eşim kullanırken de benzer bir uyarı vermiş. Kitapçığına baktım

- Tekrar çalıştırınca yanmazsa yola devam ediniz, kısa süre içinde kontrol ettiriniz yazıyor...

Neden olabilir.. Soğuk havalardan, Şanzuman yağından vb. bir durum ne olabilir..!

Konunuz birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Log düşmüştür beyine muhtemelen. Servise bi sorun derim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...