Murathan Kartal 20 Ekim 2009 Paylaş 20 Ekim 2009 Değerli Fordclubtr üyeleri, İstanbulda ikamet ediyorum, istanbulda bir bankadan kredi ile samsunda bir araç alıyorum. Banka ruhsatta rehin yazısını görmeden satıcıya parayı ödemem diyor, satıcı paramı almadan seni istanbula göndermem diyor, buraya kadar herkes haklı. Ben aracın devrini samsunda üzerime alıp kaskoyu ve sigortayı yaptırıp, samsunda bir adres gösterip tescil işlemlerini halletsem, banka parayı satıcıya ödese, alım-satım işlemleri tamamlandıktan sonra ben aracı istanbula adres değişikliği ile tescil ettirip plaka değişikliği yaptığımda kasko veya sigortayı tekrar yenilememmi gerekiyor. Umarım anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirm. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ekim 2009 Paylaş 20 Ekim 2009 Değerli Fordclubtr üyeleri,istanbula adres değişikliği ile tescil ettirip plaka değişikliği yaptığımda kasko veya sigortayı tekrar yenilememmi gerekiyor. Umarım anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirm. Eğer soru sadece yukarıdakiyse, sigorta acentenize durumu anlatarak plaka ve adres değişikliği zeyli yaptırmanız gerekiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ekim 2009 Paylaş 20 Ekim 2009 Anlatabilmişsiniz.. Bu dedikleriniz yasal olmamakla birlikte olur.. Ama daha kolayı var.. 55 plaka yapın ve 55 plaka kalsın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts