İçeriğe Yönlendir

Dijital klima kontrol paneli


Sadullah Gündüz

Recommended Posts

Mert Can Üzger

Sadece panel değil klima ve motor sisteminde bir çok parça değişecek. Aracınızı satıp bırakın ghia almayı titanium X alsanız daha az para ödersiniz ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Sadece ön panel değişimi ile olsaydı, Trend ile titanium arasında fiyat farkı da olmazdı. Kısacası olmaz değil kesinlikle olmaz. Tek fark panel değil sensörlerden klima kompresörüne kadar herşey değişecek. En mantıklı çözüm aracı titanium donanımı ile değiştirmek olur. ;)

Yorum bağlantısı
Guest Mertol Kip

Olayın klima kompresörü ile yada sensörlerle falan alakası yok.

Eğer kalorifer davlumbazını ve elektrik tesisatını değiştirirseniz o modülle birlikte arabanızı elektronik klimalı hale sokabilirsiniz. Kolaymı? hayır. Yapılırmı? Yapılır. Maliyet hurdacılarla ve ustalarla pazarlık gücünüze bağlı olarak değişir.

Ben daha önce 2004 Corolla Sedan'da bu işi yaptım. Toplam iki gün sürmüştü. Tabi bunda benim acemilikleriminde etkisi var.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Murat Kamil

Benim 2003 ford focus ghiam var.göğüs üzerindeki sıcaklığı cama verme yada içeri verme tuşlarına bastığımda tıkır tıkır ses geliyor.sanayiide sordum şu motor yok bu motor gibi göğüsü sökmeleri gerektiğini söylediler.lütfen çok acillllllllll yardım.nasıl göğüsü söktürmeden bu işi halledebilirim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Peki hava yönleniyormu istediğiniz yöne...

Yönlenmiyorsa, yapacak yok... Sökülecek... Ama bu dünyanın sonu değildir..

Yorum bağlantısı
Guest Mertol Kip

İşçiliği o işi yapacak adam belirler ki. Ben ne desem yalan.. Ama öyle aman aman iş yok. İşi bilen biri yarım günde senin konsolu indirir ve toplar. Yarım günde o aletleri takmaya uğraşsan min 8-10 saat işçilik var. Ona göre pazarlık etmek lazım. Ama iki günden önce bitmez o iş.. :D

Yorum bağlantısı
Levent Eksen

Bence hiç uğraşmayın, değmez.. Zamanınıza ve paranıza yazık, ayrıca bir sürü sorun çıkabilme ihtimalide var.. Verim alamayabilirsiniz, işçilik hataları olur, yanlış tesisat, kaş yaparken göz çıkarma vs vs vs... Başınıza iş almayın, bence..

Yorum bağlantısı
Necat Ertan
(düzenlendi)

İlandaki klima panelinin tuşlarında da benimki gibi deformasyon başlamış. Fan hızı düşürme butonu aşınmış gözüküyor. Kullanılmış bir parça anlaşılan.

tarihinde Necat Ertan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mertol Kip

Makyajsızınki işinize yararsa 200 liraya falan verebilirim. Bende 1-2 tane olacaktı..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...