İçeriğe Yönlendir

Ankara Kuğulu Park Civarı Otopark


Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Arkadaşlar,

Yarın yeni aracımla Ankara Tunus-Atatürk bulvarı civarına gidiyorum (Tubitak). Kuğulu park civarı da denilebilir neticede.

Orada aracımı anahtar vermeden ve kapılarına eziyet ihtimali düşük nerede parkedebilirim? Karun alışveriş merkezi uygun mudur mesela oraya hiç girmedim?

Fusion ile sorun olmuyordu her yere sığışıyordum. Şimdi arabaya henüz alışamadım nereye parkedeyim? Yoksa eskişehir-konya kavşağındaki alışveriş merkezinde aracı kapalıya bırakıp ordan dolmuşa mı bineyim?

görüşleriniz?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Anahtar bırakmadan zor, Tunalıya girer girmez sağdaki ilk tek yönlü sokakta bir otopark var. Güniz sokağa çıkıyor. Anahtarı alıyor, yanında da beş lira alıyorlar. Defalarca bıraktım sorun olmadı. Vale gibi arabayı getiren eleman bahşiş belkiyor, tek sorun bu... :D Karum otoparkı olabilir, ancak çok pahalı diye biliyorum...

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan
(düzenlendi)

Normal otoparklar 5 tl.Karumda yanlış hatırlamıyorsam bir saatliğini 14 tl vermiştim 1.5 sene önce.5 tl lik otoparklarda iyidir. Erken gidececekseniz arabanın çekilmesini gerektirmeyecek bir yere park edin anahtarıda vermenize gerek kalmaz. :D

tarihinde Engin Karadayan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

O bölgede en uygunu karum otoparkı,birde güvenlik caddesinde güven hastanesini geçince açık otopark var,anahtarı teslim edebilirsiniz tanıdığımdır sahibi,yada bana verin ben bakarım :D cinnah caddesinde.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Son seçeneği tuttum. :D Motor açarsınız bahaneyle.

Ben herhalde sabah trafiğine girmekten ve oralarda sıkışmaktansa daha uzakta bir yerde bırakayım dolmuşla şehre ineyim.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım
(düzenlendi)

Şili meydanına girip , ara sokaklardan birine parkedin... İlla otoparka para vericem diyosanız bilemiycem :ohooh:

tarihinde O?uz Y?ld?r?m tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

beğendik oto parkı alış veriş yapanlara belirli bir zamana kadar ücretsiz çıkışta alış veriş fişini gösteriyorsunuz oto park ücreti ödemiyorsunuz..

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Tunus Caddesinde Çankaya Belediyesi Kapalı Otoparkı var. Tübitak'a en yakın ve en ucuz otopark orası. Yürüyerek 5 dakika mesafede.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Şuna bak yaa arabamız mı var derdimiz var..Koyacak yer bulamıyoruz.Tunus caddesinde çok fazla ayakçı var.Ancak anahtar vermeden bırakabiliyorsunuz.Birde Tunusun yukarısında tunalıya dönüşe yakın tarafta sağda bir cafe var.Oranın önüne bırakınca orada çalışanlar sanırım ilgileniyorlar.Anahtar falan istemiyorlar.5 TL verip 2 saat falan kalmıştım.Hani cafeye gelmiş müşteri aracı gibi :superman:

Yorum bağlantısı
Mehmet Teoman Tuncel

Eğer Tübitak a geliyorsanız kendi otoparkı var ama dışarıya açık mı bilmem. Tübitak ı geçince ileride Gama inşaatın hemen arkasında Bosh servis var onun yanında da küçük bir otopark. Anahtar alıyor diye biliyorum. Tunusun aşağısında dünya göz hastanesinin karşısında otopark var orasıda olur gibi geldi bana. Yada biraz yürürüm derseniz sabahları Şili meydanı ve elçilik sokakları en güzeli ben hep oraya park ediyorum ve yürüyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bahsedilen yer; Ankara'da park sorunu yaşamayacağım tek yer.. :D

Allianz'ın bölge müdürlüğü Tunus'ta.. :superman:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Bahsedilen yer; Ankara'da park sorunu yaşamayacağım tek yer.. :)

Allianz'ın bölge müdürlüğü Tunus'ta.. ;)

:( :lol2:

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç
Ben bazen Ankamall'e bırakıp metro ile iniyorum kızılaya.

sefa hocam ankamall e pek güvenmeyin geçenlerde arabamın tamponuna sürttürecek çıkmışlar ve üstüne üstlük sileceklerimi ters çevirmişler güvenlik kameralarının olmadığı bölgede

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bana da Kocatepe Caminin altındaki otopark mantıklı geliyor, yani Beğendik mağazasının oarsı yine. Oradan Tübitak yakın.

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç
Deniz abi nereye koymuştun başka zarar varmı vatan haini bunlar ya...

ertuğrul kardeş ankamall in altındaki kapalı garaj ne hikmetse güvenlik kamerası almıyormuş orayı. sadece tamponda çiziklik var 3-4 yerinde. çok şanslıymış benimle karşılaşmadığı için.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Teşekkürler arkadaşlar. Önce bir yer bulmuştum fıstık gibi park ettim, karum un karşısında. Sabah araba dolu tabi. Güzel ağaç altı. Durulmaz park yapılmaz işareti yolun iki kavşak arası yok. Sonra işkillendim. yakındaki bir kapısıya sordum. Öğleye kadar bişey yapmıyorlar öğleden sonra çekiyorlar dedi. Ben de hemen karşısındaki karum otoparkına bıraktım. tüm gün 15 tl tuttu. Tüm diğer alternatiflerle karşılaştırdığınızda uygun. ayrıca tunus akşam inanılmaz trafikli. karum'dan çıkınca hemen sola dönünce yukardan konya yoluna çıkılabiliyor olması da avantajlı oldu.

Arabam bölümünde tsi hakkında biraz atayım tutayım.

Çok teşekkürler arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...