İçeriğe Yönlendir

Regülat&#246r değişimi


Sedat Can

Recommended Posts

Sedat Can
(düzenlendi)

Aracımın BRC marka regülatörünü diyafram arızasından dolayı değiştirmem gerekiyor. Bildiğiniz üzere regülatörler araç soğutma suyu ile çalışıyor. Değişim sırasında lpg ustasının soğutma suyu sistemine hava yaptırabileceği endişesi var. Daha önce buna benzer olayla karşılaşan var mı? :rolleyes:

tarihinde Sedat Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

lpg taktıktan sonra ilk hafta bir hararet olmuştu. suyunu değiştirdim havasını aldılar bir daha sorun yapmadı. kış da geliyor soğutma sıvısını yenilerseniz daha iyi olur su ekletmeyin lpg montajında eklediler ondan oldu sanırım bizimki :)

Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç
Aracımın BRC marka regülatörünü diyafram arızasından dolayı değiştirmem gerekiyor. Bildiğiniz üzere regülatörler araç soğutma suyu ile çalışıyor. Değişim sırasında lpg ustasının soğutma suyu sistemine hava yaptırabileceği endişesi var. Daha önce buna benzer olayla karşılaşan var mı? :)

Usta soğutma suyunun havasını alması gerekir.

Benim regülatörde onarılmıştı. Brc servisinde takıldı takan usta suyun havasını almıştı.

Yorum bağlantısı
Sedat Can

Bugün Lovato regülatör takıldı, soğutma suyunun havası alındı, yaklaşık 3 km. kullandım herhangi bir hararet sorunu ya da hararet göstergesinde bir anormallik olmadı. 10-15 gün sonra ayar için tekrar gidicem.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...