İçeriğe Yönlendir

Mavi Kız yarın inşallah...


Yusuf İpek

Recommended Posts

Ahmet Ertugay

hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Aracın detaylı bilgilerini öğrenmek istiyorsanız Evren beyin açtığı bu başlığı http://www.otoclubturkiye.com/forum/Mk3-donanm...dr-t176282.html 50 mesajda öğrnebilirsiniz. Ben kendi aracımın özelilklerini burdan öğrendim...

Bu başlık altında görüş bildiren arkadaşlarımız sayesinde hem eski Mondeocular, hem de diğer marka model kullanıcıları kararını Mondeo'dan yana kullanıyor. Aracınız tekrar hayırlı olsun. İlk mesajınızdaki heycanınızın aracı kullanırken daha da artacağını düşünüyorum. Görüşleriniz ve yorumlarınızı merak ediyorum GhiaX ile ilgili.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Engin Bilen

Yine Ankara ve yine Ghia X, bir dönem bulamazken son zamanlarda Ankara'da hızla çoğalması dikkatimi çekiyor Ghia X'lerin :) Zorlu bir süreç sonrası en güzel arabayı bulmuşsunuz, hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız güzel günlerde binersiniz umarım.

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Güzel günlerde kullanın aracınızı :nazar:

Alınabilecek en güzel Mondeo bence... :fiuw:

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
(düzenlendi)

güle güle kullanın. bu kadar detaycı birinin ikinci el kullanması zor olacak :lol2: mondeoları çok beğenmişimdir her zaman ama sizinki de çok güzelmiş maşallah. hem ekonomik hem de 2.4lt accord araç bakmakta ilginç geldi. bir de eşinize hayran kaldım; mutluluğunuzun devamını diliyorum :)

diğer taraftan her söylenen km'ye inanmak garip geliyor bana. galeriden duyduğum km bilgilerinin birine dahi inanmam. külli yalan bunların söyledikleri.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın. :lol2: :lol2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...