Engin Evni 8 Kasım 2009 Paylaş 8 Kasım 2009 P301 hata kodu nedir? Çözümü nedir? Bilen varsa cevaplayabilirmi? Araştırdım bulamadım. Yorum bağlantısı
Metin Yıldız 9 Kasım 2009 Paylaş 9 Kasım 2009 1 nolu silindirde bujilerden,yakıt ayarsızlığından veya kompresyon azlığından dolayı ateslama hatası. Muhtemel sebepleri atesleme sistemi, enjektorler, yakıtsız motor calıştırma, yakıt basıncı azlıgı veya oksijen sensorundeki problem olabili. Yorum bağlantısı
Engin Evni 9 Kasım 2009 Yazar Paylaş 9 Kasım 2009 1 nolu buji kablosunu çıkarıp yenisini taktığımda motor arıza lammbası söndü. Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 9 Kasım 2009 Paylaş 9 Kasım 2009 Engin hocam bende bir kontrol edeyim diyorum ama şu gage testini yine unuttum. Bir açıklayıverirseniz memnun olacağım. Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş 9 Kasım 2009 Paylaş 9 Kasım 2009 Engin hocam bende bir kontrol edeyim diyorum ama şu gage testini yine unuttum. Bir açıklayıverirseniz memnun olacağım. kontağı açmadan kilometre sıfılama tuşuna basılı tutun , kontağı açın ve 5 saniye kadar basılı tumaya devam edin menu çıkacak , aynı tuşa basarak menu bölümünde dolaşabilirsiniz ,menuden hata kodu varsa DTC xxx yazar hata kodudur , DTC none yazarsa hata yoktur Yorum bağlantısı
Engin Evni 9 Kasım 2009 Yazar Paylaş 9 Kasım 2009 kontağı açmadan kilometre sıfılama tuşuna basılı tutun , kontağı açın ve 5 saniye kadar basılı tumaya devam edin menu çıkacak , aynı tuşa basarak menu bölümünde dolaşabilirsiniz ,menuden hata kodu varsa DTC xxx yazar hata kodudur , DTC none yazarsa hata yoktur +1 Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 9 Kasım 2009 Paylaş 9 Kasım 2009 (düzenlendi) http://www.emrelpg.com/userfiles/ToyotaHataKodlari.swf bu link muhtemelen yardımcı olacaktır. ayrıca google P0301 yazdığınızda tanımsız hata kodları diyerek bosch un sayfasında kodlar yazıyor 9 Kasım 2009 tarihinde Zafer Ofli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rıfkı Büyüksarıkaya 14 Kasım 2009 Paylaş 14 Kasım 2009 hangi focuslarda var bu kaç model Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Bence lpg kaynaklı bir durum. Lpg hortumlarının boy farklılıkları bile buna sebep olabilir. Arıza lambası yanmıyorsa ve düzgün çalışıyorsa. Kurcalama 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Önceden yoksa şimdi sarsıntı varsa sorundur. Lpg boruları ucuz. 4 boruyu eşit uzunlukta yenile eğer farklı ise boyu. Ateşleme düzenini ne ölçüyor merak ettim. Çünkü her yanma odasını tek tek ölçen sistem yok,ama senin motor sistemi farklı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Önceden yoksa şimdi sarsıntı varsa sorundur. Lpg boruları ucuz. 4 boruyu eşit uzunlukta yenile eğer farklı ise boyu. Ateşleme düzenini ne ölçüyor merak ettim. Çünkü her yanma odasını tek tek ölçen sistem yok,ama senin motor sistemi farklı. benzinli bu araba yağlı motor değil.. yanma sonucu çıkan gazı olkuyan hego hangi anda eksik ateşleme olup ta çiğ benizn yanmamış kırşımı atmışsa onu söylüyor.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Vay bre, hego demek o işe yarıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Vay bre, hego demek o işe yarıyor hegoya direnç ile modifiyeyi ben demedim sen de duymadın 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Aslında bende öyle düşünüyorum abi ama kafama takılan şu, diğer arkadaşlarında dediği gibi benzinli lpg'li focuslar dizel gibi gürültülü ve rölantide hafifte olsa sallantılı mı çalışır ? Ufak da olsa rölantide sallanıyor araba, masum değil sanki yoksa bunlar kuruntu mu hiç satasım da yok, beni yıllarca taşısın yeter be abi.Benzinde de mi sorunlu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 sallannmayan mootr stop etmiş demektir. çalışıyorsa kurcalama 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 hegoya direnç ile modifiyeyi ben demedim sen de duymadınTamam kaç ohm onu hiç söyleme 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Ses, subap şıkırtısı. Enjektör vuruntusu. Motor kulağı, filte kazanı.. bilimum diğer kapaklar.. egzoz olabilir. Yağ değişim zamanı gelmiş olabilir. Titreme. Rolanti bozuktur. Motor kulağı bozuktur.. rolanti valfi bozuktur. Subap bozuktur. Ateşleme bozuktur. bence bırak. Biraz daha belirti versin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Ses, subap şıkırtısı. Enjektör vuruntusu. Motor kulağı, filte kazanı.. bilimum diğer kapaklar.. egzoz olabilir. Yağ değişim zamanı gelmiş olabilir. Titreme. Rolanti bozuktur. Motor kulağı bozuktur.. rolanti valfi bozuktur. Subap bozuktur. Ateşleme bozuktur. bence bırak. Biraz daha belirti versin. satılık ilanı açacak yakın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 satılık ilanı açacak yakın Adam beğenmiş yazımı. Bence çıkarmaz ilana 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Kaskosu sende ise motoru kıracak demektir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Kaskosu sende ise motoru kıracak demektir bunu da beğendi bak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts