Özgür Aybey 29 Kasım 2009 Paylaş 29 Kasım 2009 bende aynı şeyi düşündüm çıkmacıyı aradım biraz zor yaparsın ama elimde çıkma parçalar yok dedi ve ekledi sigorta kutusunun yananda bir parça var onu değiştirmeniz gerekir pahalı olur, sanayide sordum işçilik hariç parça fiyatı 700 lira demişti fazla üzerine gitmedim Not:dün yaşadığım yerde bir trafik kazası oldu focus takla attı araç soförü öldü,sadece emniyet kemerini taksa burnu bile kanamadan kurtulacaktı Allah rahmet eylesin Yorum bağlantısı
Akın Konuk 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Merhaba,glx aracımın arka camları manuel,yani kolla açılıyor,acaba ghia modelindeki cam krikosunu kullansam işe yarar mı ne düşünürsünüz? teşekkür ederim. yanlız benim ki 97 Mondeo glx ancak ghia modelinden esinlenerek onun parçalarıyla yapmayı düşündüm Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Merhaba,glx aracımın arka camları manuel,yani kolla açılıyor,acaba ghia modelindeki cam krikosunu kullansam işe yarar mı ne düşünürsünüz? teşekkür ederim. Bence satın ve ghia alın.. O kadar çok fark var ki.. Eklemekle bitiremez bu arada da bir mondeo parası harcarsınız.. Yorum bağlantısı
Akın Konuk 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Bence satın ve ghia alın.. O kadar çok fark var ki.. Eklemekle bitiremez bu arada da bir mondeo parası harcarsınız.. diğer arkadaşlara sanayide 700 lira demişler bu bana mantıksız geldi o kadar zor bir işlem olduğunu düşünmüyorum. bu saatten sonra satma şansım pek yok yaklaşık 3000 lira masraf yaptım. eğer illede 700 derlerse mecbur kalacak öle arkadakiler kolla açsın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 700 liradan aşağıya maledemezsiniz.. Sadece sürücü kapısındaki dörtlü kumanda düğmesini çıkma olarak 150 liraya zor alırsınız.. Cam kaldırma motorları falan çok pahalıdır... tesisat bulmanız gerekecek.. Ciddi bir işçilik gerekecek.. Arka kapı yüzleri bile değişmek gerekebilir.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Bence satın ve ghia alın.. O kadar çok fark var ki.. Eklemekle bitiremez bu arada da bir mondeo parası harcarsınız.. +1 Komple ghia modeline çevirmek oldukca zor işlem.Sadece kapı gibi detaylar için ise muhakkak bir ford hurdacısı bulun ve yapacagınız değişiklikler için ciddi pazarlık edin.Diger türlü sanayiye kalırsan ghia parası gider.Aracı satar isen sattıgın fiyata belki ghia modelini alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Hurdacı ile pazarlık... Bu iki kelime pek yan yana gelmiyor nedense... O kadar katılar ki.. Heleki istediğin parça serviste olmayan bir parça ise vay haline.. Mesela Oktay, senin arabanın arka camı hurdacıda 1000-1500 lira arasında.. Çoğuda camı çıkarıp vermiyor.. Alacaksan bagaj kapağı ile birlikte al diyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 (düzenlendi) Hurdacı ile pazarlık... Bu iki kelime pek yan yana gelmiyor nedense... O kadar katılar ki.. Heleki istediğin parça serviste olmayan bir parça ise vay haline.. Mesela Oktay, senin arabanın arka camı hurdacıda 1000-1500 lira arasında.. Çoğuda camı çıkarıp vermiyor.. Alacaksan bagaj kapağı ile birlikte al diyor.. Bu durumda her fiyata mahkum olunuyor haliyle. Örnek son sanruff camı meselesi ben arıyorum var bu fiyat diyor arkadaş aradım diyor yok diyor.Hurdacı bu adamın elinde var ise ihtiyacında acil ise vay haline demekten başka cümle kalmıyor. 6 Temmuz 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts