İçeriğe Yönlendir

Focus I TDCi hakkında


Fatih Mehmet Uslu

Recommended Posts

Fatih Mehmet Uslu

Arkadaşlar bir ford servisinde çalışan servis danışmanı tanıdığım focus 1 lerin dizellerinin fazla arıza çıkardığını ve sorunlu olduğunu söylemişti zamanında.şimdi bi tanıdığım 2004 focus tdci alacak pazarlıkta yapmış ama benden haber bekliyor.2 gün sonra sonra alacak ama bana nasıldır diye sordu bende sorunlu olduğunu duymuştum ama forumdaki arkadaşlarıma sorayım dedim.kullananlar veya bilenler herhangi bir sorun yaşadılarmı yada kronik turbo vs problemleri varmı? kısacası nasıl bilirdiniz bunları?

Yorum bağlantısı
Necat Ertan
(düzenlendi)

1.8 tdci motorlu araçlar fazlaca satılmadı. Satılanları da filo kiralama şirketlerine verildi. Neredeyse tüm F I dizeller yüksek km.de. Km doğru ve düşük ise alınabilir bence. Fiyat olarak ne kadar isteniyor? Bazı F I benzinlilere dahi okadar çok para isteniyor ki, yeni kasa 1.6 tdci focus alabiliyorsunuz o paralara.

tarihinde Necat Ertan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

necat bey araba ilanda 18 civarı istemiş arkadaşım 16,5 a anlaşmış.143.000 km de.tavan hariç komple boyalı.ama yürüyeni vs. orjinalmiş.araba hb,genelde şirketler sedan tercih ettikleri için biraz daha hatcback ler biraz daha tutuluyor olabilir diye düşündüm bende....

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Connect ile aynı motora saihptir, parça sıkıntısı olmaz, motor-şase uyumu harikadır. Fiyatını bilmem.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

debraj sorunu volan sorunu oluyor diye duymuştum. motor tdci ise 115 lik olanlardansa çok zevkli olur. tüketimi 1.6 ile 2.0 tdci arasında ve tüplü focustan fazla yakabilir gibi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...