Gökhan Efiloğlu 14 Nisan 2013 Paylaş 14 Nisan 2013 Gökhan Bey, Connect'lerde şaft olmaz, Bir yanlışlık var galiba veya Transit Connect deyince Transit kamyonet anlaşılmış olabilir. Onun için şaft'a yağ basınca arıza geçer denmiştir. teşekkürler adnan abi... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Aykut bey, konunuz ilgili konu ile birleştirildi. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Senin connecte sak sak diye ses geliyormuş , bizimkinde çoktaaaan çatır çutur ses gelmeye başladı..... 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Abi kim ne dersin desin çok sağlam araç.Gözümle görüyorum hergün 354.000-360.000- 200.000,300.000 arası olmak üzere 6 adet şirketin connect i var.Kimler biniyor, nereye gidiyor belli değil ama hala sağlam araçlar.Hele sahada kullanılanları özel servis bile almıyor servise her yeri çimento canımız çıkıyor temizleyemiyoruz diye o halde hala çalışıyor sıkıntısız. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Tahir bizimkilerden bir tanesi rekora gidiyor... Şu an 600.000 km yi geçti herhal.... 1 Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 bende de var... bence arıza değil connectlerde olan birşey bu..... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Tahir bizimkilerden bir tanesi rekora gidiyor... Şu an 600.000 km yi geçti herhal.... Maşallah abi Allah tekerini asfalttan ayırmasın Yorum bağlantısı
Yüksel Bulut 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 Arkadaşlar merhabalar daha önce dizel araç kullandım ama onlar bunun kadar sağlam değildi şimdi ben kalkışlarda bir ses duyuyorum taki ilk aldığım günden bu yana var abime sordum o tüm dizel büyük motorlarda genelde bu var dedi aracım 1,8 90 hp Silver şimdi 1.viteste kalkarken sanki pervane biryere sürter ya böyle zorlanır o şekilde bir ses sanki araba sönecek gibi oluyor bu durum neyden kaynaklanır acaba gaza basmaya kıyamıyorum ondanmı daha 1 haftalık mağlumunuz bilgilendirirseniz beni mutlu edersiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 Arkadaşlar merhabalar daha önce dizel araç kullandım ama onlar bunun kadar sağlam değildi şimdi ben kalkışlarda bir ses duyuyorum taki ilk aldığım günden bu yana var abime sordum o tüm dizel büyük motorlarda genelde bu var dedi aracım 1,8 90 hp Silver şimdi 1.viteste kalkarken sanki pervane biryere sürter ya böyle zorlanır o şekilde bir ses sanki araba sönecek gibi oluyor bu durum neyden kaynaklanır acaba gaza basmaya kıyamıyorum ondanmı daha 1 haftalık mağlumunuz bilgilendirirseniz beni mutlu edersiniz. Yüksel Bey konunuzu buraya taşıdım. Buradan devam edelim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Yüksel Bulut 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 ve birde eklemeyi unuttum kusuruma bakmayın opetten mazot aldım yalnız burdaki opete pek fazla güvenemiyorum acaba shell'in mazotunu önerirmisiniz shell petrol açılalı henüz 1 yıl felan oldu bu opette önceden petrol ofisiydi sonradan opet oldu yani pek fazla güvenim yok shell nasıl acaba? ve Birde Bu Sorumun cevabını verirseniz memnun olurum daha önce dizel araç kullandım ama onlar bunun kadar sağlam değildi şimdi ben kalkışlarda bir ses duyuyorum taki ilk aldığım günden bu yana var abime sordum o tüm dizel büyük motorlarda genelde bu var dedi aracım 1,8 90 hp Silver şimdi 1.viteste kalkarken sanki pervane biryere sürter ya böyle zorlanır o şekilde bir ses sanki araba sönecek gibi oluyor bu durum neyden kaynaklanır acaba gaza basmaya kıyamıyorum ondanmı daha 1 haftalık mağlumunuz bilgilendirirseniz beni mutlu edersiniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 hiç normal değil, servise acilen gidin vakit geçirmeden? Yorum bağlantısı
Yüksel Bulut 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 ya gerçekten anlamıyorum lastiğim bile 2007 yılında üretilmiş ne yapmam gerekli bu durumda 2013 model sıfır aracıma 2007 model lastik takmışlar bu normal bişeymi sizce Yorum bağlantısı
Necati Bozdağ 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 vites değiştiriken gazla karşılamayı geç yapıyosunuzdur ondan kaynaklı oluyo .. ilk başlarda benide uyuz etti ama sonradan problemi çözdüm .. Yorum bağlantısı
Yüksel Bulut 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 yoo benimki 1.vites yani kalkışta motor soğukken yapıyor gaza basıyorum araba yığılıyor 1 viteste yani sönecek gibi oluyor motor soğukken tabike zannımca aldığım yakıttanda kaynaklanıyor olabilir başka düşünceleri olan varmı arkadaşlar ? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 hiç normal değil, servise acilen gidin vakit geçirmeden? Abi yukarıda diğer mesajlarda yazılan ses için ne diyorsun, üzerinden 2 sene geçmiş ama bende de bu debriyajı bırakınca gelen çat sesi var. Sadece 2. viteste. Normal veya seri kalkışlarda hiç ses yok, yavaş kalkıp 1. vitesten 2. vitese takınca veya yavaşlayıp 3. vitesten 2. vitese takınca ses geliyor. Bir de şöyle bir ilginçlik var, eğer yol asfalt ise ses yok, parke ise var. Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Abi yukarıda diğer mesajlarda yazılan ses için ne diyorsun, üzerinden 2 sene geçmiş ama bende de bu debriyajı bırakınca gelen çat sesi var. Sadece 2. viteste. Normal veya seri kalkışlarda hiç ses yok, yavaş kalkıp 1. vitesten 2. vitese takınca veya yavaşlayıp 3. vitesten 2. vitese takınca ses geliyor. Bir de şöyle bir ilginçlik var, eğer yol asfalt ise ses yok, parke ise var. Babam 0 km connect almıştı aynı ses vardı.defalarca servise gittik çözüm olmadı.iki ay sonra pert olunca araç daha da almadı. 1 Yorum bağlantısı
Necmettin İlhan 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Connectlerin çoğunluğunda vardır.Özellikle 2. vites geçişlerinde daha çok ses geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts