İçeriğe Yönlendir

Aracımın Kendi Kendine Gaz Vermesi

Oğuzhan Han

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Emmi merak ettim değiştirince ne almayı düşünüyorsun?

Beyaz Verso... Ciddiyim :flowers:

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş
Beyaz Verso... Ciddiyim :nazar:

Bir tanıdıkta var bir tane istersen... :D

Şaka maka 2011 model 3000km de bir beyaz premium var alıcıysan...48bin istiyor...Bir şeyler yaptırırz...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ciddi şekilde büyük bir araç almayı düşünüyorum...

Bu düşünceye, Servet'in Grand Voyager ile yolculuk yaptıktan sonra karar verdim...

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Anıl Bıyıkoğlu

abilerim aranıza yeni katıldım bide ufak bi açıklama yapıyım ilk arabam bu yüzden bazı şeylerden anlamamam normal diye düşünüyorum :nazar: fakat arabam 04 model tdci fiesta arasıra nedeni belirsiz şekilde özenle kullanmama rağmen kendi kendine gaz veriyor mesela çalıştırınca bazen 1300 devire kadar anında çıkıyor sonrada giderken gazdan çekmeme rağmen gaza 3-4 saniye devam ediyor özellikle park ederken çok sıkıntı oluyor geri vitesde gelirken bile gaz veriyor bu yüzden her zaman ayağım frende ama abilerim dediğim gibi çok arada sırada oluyor hergün okula gidiyorum yani hergün kullanıyorum 3 günde kesinlikle oluyor nedeni nedir. şimdiden çok teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci
(düzenlendi)

bendede var ayni sorun serviste yazilim yuncellemesi yapilacak galiba bana oyle denilmisti

tarihinde Mustafa Cerci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Anıl Bıyıkoğlu

abilerim gerçekten teşekkür ederim aydınlattınız peki birşeye yanıt bulamadım daha doğrusu buldumda tam emin değilim şimdi yani araba 1.vitesteyken değil 4.vitesde 70 80 km hızla gazdan ayağımı çekiyorum ama kendi kendine gaz devam ediyor ve bi ortalama 4 saniye devam ediyor bazen hoşuma gidiyorda :flowers: hız sabitliyici gibi oluyorda :flowers: inş bi sorunu yoktur tekrardan çok teşekkürler ( bu arada ek bi başlık açmak istemeden hemen kısacık fikrinizi veya önerinizi alabilirmiyim carbon clean yaotıran arkadaşımız abimiz varsa faydalı oldumu öğrenebilirmiyim şu aralar kışa girmeden yaptırmayı planlıyorum mağlum titreme ses hep azaltıyormuş ) yeniden teşekkürler ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci

herkes normal demiste benim olay pek normal gelmiyor

1 arac bazen bota 1100 devide calisiyor

hafiften gazverip birakiyorum devir 1200-1300 e cikiyor 1100 e geri dusuyor hemen ardindan 0,5 saniye gibi bir zamanda tekrar 1300 devir yapip 1100 geri dusuyor bu normal ise ben normal degilim :flowers:

bazen 800 devirde duzgun bi sekilde calisiyor

ve hatta bazen sehir icinde durkalklarda durduktan sonra ayagimi frenden cektigim anda devirde dusme bazende stop etme oluyor

neden yapabilir nasil duzelir? yorumlariniz icin simdiden tskler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...