İçeriğe Yönlendir

Aracım çok yakıyor


Çınar Uzel

Recommended Posts

Çınar Uzel

98 model ford mondeo aracımda cok noktalı landirenzo mikserli sistem var arac performansı cok iyi herkes sırlı zannediyor en ufak patlama catlama rolanti dalgalanması yok.gelgelelim ki yakıt 2 aydır asırı yukseldi bujiler hava filtresi yeni tekleme vs en ufak sorun yok.ancak yakıt sehir içi 100 km de 16 lt sehirlerarası 100 km de 11 lt olmakta degerler depo fullenerek elde edilmiş kesin degerler.bugun kontrole gittim ayarlarda sadece co biraz yuksekti baska birsey bulamadılar ben regulatoru actırıp kontrol niyetiyle gitmiştim regulatordede sorun yokmuş zaten italyan regulator bu kolay kolay diyaframı bozulmaz dedi usta.artık yakıt fazlalıgı için tek bir sey kaldı havaakışmetre sinden olabilir diye dusunuyorum.aklıma baskada birsey gelmiyor.lpg ile ilgilenen arkadasların yardımını rica ediyorum.daha once 100 km de uzun yol 8-9 lt sehiriçi 12 lt yakıyordu en fazla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aracınızı benzinde test ettiniz mi... Benzin tüketiminiz ne kadar.. ?

Yorum bağlantısı
Çınar Uzel
Aracınızı benzinde test ettiniz mi... Benzin tüketiminiz ne kadar.. ?

benzinde cok kullanmadıgımdan kesin birsey soyleyemiyorum.ama yuzde99 lpg kaynaklı degil.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Tuğluk

Bu aralar benim focusunda şehir içi yakıt tuketimi arttı 100km 13.5 lt. hava şartlarından ve kıssa mesafe kullanıma bağlıyorum bu değerleri.

Yorum bağlantısı
Çınar Uzel
Çınar Bey araç manuelse çok yakıyor...

hocam arac manuel ama bu aracı ben ankaradan aldım subat soguğunda ankaradan samsuna 100 km de 8 lt civarı yakıyordu su an uzun yol 100 km de 11 lt bir anormallik var cozemedik.

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Samsunda size yardımcı olacak bir kaç arkadaşım var... Özelden adreslerini veririm...

Yorum bağlantısı
Ethem Şenkurt
(düzenlendi)

tüpcünüze gidin ve arabam çok yakıyor deyin. onlar arabanızı bilgisayara bağlayacaktır. orda bi excel tablosu çıkıyor tabloda rakamlar var o rakamlarla oynayınca yakıt azalıyor tabii birazda performans düşüyor ama ideal şeklini bulursanız sorun olmuyor. aynı olayı ben de yaşadım.son günlerde tüpçünüze gittiyseniz o da ayarlarını değiştirmiş olabilir.

tarihinde Ethem ?enkurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...